Юридична консультація по аліментах

  1. Що таке аліменти?
  2. Як отримати своє?
  3. Вам також може бути цікаво:

Що таке аліменти?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Самою звичною ситуацією, пов'язаною з аліментами, є їх виплата одним з батьків при розлученні (якщо відносини були офіційно зареєстровані) або при розриві (якщо відносини зареєстровані не були). Однак аліменти можуть виплачуватися не тільки особам, на утриманні яких перебувають діти, тобто на користь дітей, але і на користь літнього батька дорослою дитиною. По суті, аліменти - це плата за утримання певної особи незалежно від його віку. Аліменти можуть сплачуватися як примусово, так і добровільно.

Безумовно, найчастіше дана тема є досить складною для того, щоб розібратися в ній самостійно. Саме тому багато хто звертається за допомогою до юристів. Отже, юридична консультація по аліментах на увазі, що зацікавлена ​​особа може не тільки отримати всю необхідну йому інформацію, а й укласти зі стороною, зобов'язаною сплачувати аліменти, угоду. На жаль, далеко не завжди інша сторона згодна віддавати частину своїх коштів на утримання дитини. Іншими словами, сторона ухиляється від сплати аліментів. Що робити іншого з батьків в даному випадку? Консультація юриста допоможе Вам знайти відповіді на дане питання. Іноді з питаннями з приводу аліментів звертаються і самі платники. В основному вони пов'язані зі зменшенням розміру виплат.

Розглянемо ситуацію розлучення, ускладнену спільною дитиною. У кращому випадку батькам не доводиться укладати ніяких угод, тому що відносини побудовані на довірі. Проте, щоб убезпечити себе, сторона, з якої залишається дитина, може зажадати укладення угоди про сплату аліментів. Зробити це можна в нотаріальній конторі або в юридичній компанії. Використовуючи професійні послуги, Ви будете впевнені, що угода складена правильно.

Як отримати своє?

Якщо сторона, яка зобов'язана сплачувати аліменти, відмовляється надавати кошти для утримання, аліменти можна отримати примусовим шляхом. Для цього необхідно подати в суд позов, в якому повинна бути вказана біографічна інформація обох батьків і дитини (дітей) і ціна позову. До позову повинні бути прикладені багато документів, наприклад, нотаріально завірена копія свідоцтва про народження дитини, а також свідоцтво про розірвання шлюбу (якщо батьки були одружені). Далі, якщо суддя приймає рішення на користь позивача, відповідач буде зобов'язаний виконати дане рішення. Аліменти можуть сплачуватися різними способами: в твердій грошовій сумі (одноразово або періодично), а також в частках до заробітку. Крім того, є і такий спосіб, як надання майна.

На щастя, в даний час розробляються проекти по впровадженню державних аліментних фондів, які будуть виплачувати заборгованості. Дане рішення допоможе частково вирішити проблему, що склалася. З іншого боку, аліментні фонди не зможуть запобігти ситуації, в якій особи, зобов'язані сплачувати аліменти, ухиляються від їх сплати.

Вам також може бути цікаво:

Законна перепланування квартири

Щоб узаконити проведене перепланування свого житлового приміщення, і щоб уникнути будь-яких неприємностей з комунальниками, цей вид роботи необхідно документально завірити ...

Що таке аліменти?
Як отримати своє?
Що робити іншого з батьків в даному випадку?
Як отримати своє?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online