Нотаріальний відмова від дитини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відмова від дитини нотаріально сімейне законодавство РФ не передбачає

Відмова від дитини нотаріально сімейне законодавство РФ не передбачає. Але батькам, що бажають з певних причин відмовитися від дитини, дозволяється подати таку заяву. На його підставі їх позбавлять батьківських прав. Відмова батьків від дитини не звільняє їх від обов'язків щодо її виховання та забезпечення його змісту. Оформлена заява направляється до федерального суду і органи опіки.

Якщо жінка прийняла рішення в пологовому будинку написати відмову від дитини, вона пише в стінах пологового будинку відповідну заяву. Потім всі необхідні документи направляють до органів опіки. Дитину передають до будинку маляти. За матір'ю півроку зберігаються всі права на відмовника. Їй надається можливість обміркувати і змінити своє рішення. Через півроку, мати позбавляється прав на дитину. Малюкові можуть призначити опікуна. Якщо мати відмовилася забирати з пологового будинку дитини, це може зробити його батько чи інші родичі.

У тому випадку, якщо відмова від дитини робить в добровільному порядку батько, це питання вирішується в суді. Батько повинен відмову від дитини оформити нотаріально, заповнивши на спеціальному бланку відповідну заяву. Заява, нотаріально завірене в установленому порядку, передається до суду. Судом виноситься рішення про те, що суб'єкт позбавляється прав на дитину. Слід зазначити, що позбавлення прав на дитину не звільняє батька дитини від обов'язку сплачувати на утримання дитини аліменти. Якщо дитина, від якого відмовилися батьки, усиновлюється, біологічний батько дитини звільняється від виплати аліментів, а обов'язки щодо його змісту покладаються на усиновителя.

Заявник в заяві про відмову від дитини повинен вказати:
- адреса, найменування державного органу, в який буде направлено заяву;
- свої ПІБ, реквізити підтверджує особу документа, адреса проживання;
- ПІБ, дату народження дитини;
- підтвердження, що суб'єкт розуміє неможливість в подальшому скасувати відмову;
- прохання про розгляд в суді справи про відмову від своєї дитини без його присутності;
- дату написання заяви, підпис заявника.
Відмова від дитини нотаріально вимагає дотримання юридичних формальностей, підготовки необхідних документів. Слід проконсультуватися з кваліфікованими юристами. Вони допоможуть роз'яснити тонкощі цього питання, нададуть допомогу в написанні заяв і відповідних документів.

Вони допоможуть роз'яснити тонкощі цього питання, нададуть допомогу в написанні заяв і відповідних документів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online