Як розраховується розмір аліментів стягуються у твердій грошовій сумі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Підкажіть, будь ласка, з чого розраховується розмір аліментів стягуються у твердій грошовій сумі: з розрахунку мінімального розміру оплати праці, прожиткового мінімуму на дитину в регіоні або середньомісячної заробітної плати

Підкажіть, будь ласка, з чого розраховується розмір аліментів стягуються у твердій грошовій сумі: з розрахунку мінімального розміру оплати праці, прожиткового мінімуму на дитину в регіоні або середньомісячної заробітної плати?

Юридична консультація сімейного адвоката . З певного числа мінімальних розмірів оплати праці. Звичайно, в резулятивної частини рішення суду розмір аліментів буде вказано і в тій грошовій сумі, в розмірі якої суд задовольнить позовні вимоги. Але грошова сума буде одночасно вказана і в мінімальних розмірах оплати праці, що дуже зручно для одержувача аліментів.

Ось як це можна роз'яснює Верховний Суд РФ в Огляді законодавства та судової практики за третій квартал 2006 року. Коли суд приймає рішення про стягнення аліментів саме в твердій грошовій сумі, то розмір таких аліментів повинен бути зазначений судом і в мінімальних розмірах оплати праці. Розмір МРОТ встановлюється законодавцем в Законі «Про мінімальний розмір оплати праці» і поступово збільшується в залежності від прожиткового мінімуму. Щоб захистити дитину від інфляції при отриманні аліментів, пропорційно мінімального розміру оплати праці збільшуються і виплати по аліментах на утримання дитини. Звідси випливає висновок, що предпочтітельненіе стягувати аліменти саме в твердій грошовій сумі.

Обов'язок індексувати розмір аліментів лежить на відповідачеві, організації в якій він працює і яка виробляє утримання за виконавчим листом на користь дитини.

кращий сімейний адвокат у Москві

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online