Винесення осей будівель

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Інженерно-геодезичні послуги є важливим етапом перед початком будівельних робіт


Інженерно-геодезичні послуги є важливим етапом перед початком будівельних робіт. Зведення нового об'єкта неможливо без розбивки осей будівлі. Від якості виконаних робіт залежить безпека експлуатації майбутнього об'єкта, тому це виконується тільки досвідченими сертифікованими інженерами-геодезисти при наявності високоточних інструментів, таких як геодезичні електроннітахеометри. Співробітники компанії ТОВ «БЮРО ОЦІНКИ» виконує таку роботу якісно, приділяють слухала деталей, гарантують точність так як мають великий досвід роботи в даній сфері.

Розбивка осей необхідна не тільки для великих архітектурних будівель. Динний вид робіт важливий і для невеликого приватного володіння. Не слід економити на цьому етапі робіт, це може привести до певних проблем.

Після проведення робіт фахівці складають акт виносу осей будівлі. Він складається з текстової частини (інформація про замовника цих робіт, виконаєте, підстава для проведення робіт), а також графічної частини де вказані метричні дані об'єкта. Акт виносу осей в натуру має всі необхідні підписи і печатки, що підтверджують якість виконаних робіт.

Подивитися ціни на Винесення осей будівель

Найменування послуг Термін виконання Вартість Топографо-геодезична зйомка (М 1: 500, 1: 1000, 1: 5000) від 2 тижнів від 1500 грн Винесення меж земельної ділянки на місцевості 1 тиждень від 300 грн / за точку Кадастрова зйомка (технічний звіт) 1 міс. від 2500 грн Винесення осей будівлі 1 тиждень від 25 грн / м.п. Перевірка просідання будівлі - від 1500 грн Виїзд геодезистів на місцевість для вирішення питань в процесі встановлення меж - від 2000 грн

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online