Акт про приймання виконаних робіт форми кс-2: зразок заповнення, бланк скачати - Фінансова життя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Акт форми КС-2 допомагає для приймання виконаних робіт з будівництва підрядниками

Акт форми КС-2 допомагає для приймання виконаних робіт з будівництва підрядниками. Він відображає вартість всіх вироблених робіт підрядником при поточному рівні вартостей. Акт форми КС-2 складають, в той час, коли підрядник заповнив бланк акту виконаних робіт і виконав всі роботи по будівництву, а клієнт поряд з цим не має до нього нічого.

Після закінчення схвалення клієнтом робіт підрядник на базі даних з цього документа утворює Довідку про вартість виконаних витрат і робіт (акт форми КС-3). Після закінчення чого клієнт на підставі цієї довідки розплачується з підрядником.

Форма КС-2 складається з титульної частини і таблиці.

Титульна частина. Акт про приймання виконаних робіт є двостороннім: заповнюється замовником і підрядником.

Рядок «Інвестор» заповнюється за вказівкою Клієнта. Виходячи з цього в разі якщо крім того в угоді фігурує інвестор, то він не підписує цей акт.

У рядках «Клієнт (Генпідрядник)» і «Підрядник (Підрядник)» показують відповідні координати агентів: найменування (повне або скорочене, але вказується в обов'язковому порядку), адреса, факс і телефон (вказівку не обов'язково). Види діяльності кожного з агентів можливо врахувати у відповідних реквізитах «по ОКПО».

У рядку «Будівництво» вказується неспеціалізоване найменування всіх об'єктів будівництва, якісь передбачені в угоді підряду, і адреса.

У рядку «Об'єкт» вказується лише найменування об'єкта, на якому ведуться роботи. У разі якщо їх пара (наприклад, гараж, будинок), то в даній сходинці направлятися вказати якраз той об'єкт, на якому виконуються відповідні роботи. У відповідних реквізитах Договору підряду (договору) вказується його дата і номер складання.

Нижче, в графі

Акт про приймання виконаних робіт заповнюються реквізити: номер документа (акта), його звітний період і дата складання, за що він складений.

Крім цього в графі Кошторисна (договірна) ціна відповідно до контракту підряду (субпідряду) відзначається кошторисна вартість, яка відповідає вказаній ціні в угоді підряду.

Переходимо до таблиці.

Колонка «Номер» ділиться на два графа: 1-порядковий номер робіт; 2-нумерація позиції за кошторисом.

У графі 3 «Найменування» прописуються найменування всіх етапів робіт, об'єктів, обладнань, пускових комплексів, витрат;

У графі 4 вказується номер в першій графі СНиП (розцінки на всі будівельні роботи). У разі якщо всі ціни на будівельні та ремонтні роботи вказані в угоді, то в осередках граф 4 і 7 ставлять прочерки.

У графі 5 вказується номенклатура (шт. Кв.м. і т.п.), не рахуючи%. Колонка «Виконано робіт» має такі графи, необхідні для заповнення: 6 - кількість фізичного кількості виконаних робіт у відповідних одиницях виміру (см. Граф 5); 7 - ціна за одиницю виконаної роботи в руб. відповідно до СНИП; 8-вартість виконаної роботи (множення відповідних осередків графів 6 і 7). Ціна виконаних робіт враховується в КС-2 без ПДВ. На підставі КС-2 складається форма КС-3. ці первинні документи заповнюються і розглядаються як єдине ціле. КС-3 підтверджує ціна всіх виконаних робіт підрядником.

Останній за структурою бланка в цілому схожий з КС-2, лише таблиця має 6 колонок і окремо зазначається сума ПДВ і сума виконаних робіт з урахуванням ПДВ.

Джерело: www.bizguru.ru

Урок 10. Створення актів виконаних робіт

цікаві записи

Схожі статті, які вам, наверника будуть цікаві:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online