Акт прийому-передачі нежитлового приміщення

  1. Акт прийому-передачі нежитлового приміщення: зразок
  2. Акт прийому-передачі нежитлового приміщення: бланк
  3. Акт прийому-передачі нерухомого майна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На умовах угоди про оренду нежитлового приміщення, одна зі сторін набуває для тимчасового використання конкретний нежитловий об'єкт нерухомості, оформлений у власність орендодавця.

Оскільки угода носить попередній характер, то одним з документів, який використовується для фактичного підтвердження передачі приміщення в оренду, можна назвати акт прийому-передачі приміщення нежитлового типу.

Подібним документом засвідчується, що одна зі сторін (орендодавець) здійснила передачу на користь іншої сторони нежитлового приміщення, а друга сторона (орендар) документально підтвердила передачу такого нежитлового приміщення в оренду, на умовах, обумовлених орендним договором.

В акті прийому-передачі майна повинні бути вказані характеристики, індивідуалізують предмет договору - перерахування характерних ознак орендної площі: кадастрової / умовної нумерації, точної адреси розташування, величини площі, її поточний технічний стан, перелік надаваних по ньому комунальних та інших послуг (сюди входить світло , водопостачання, опалення, інтернет / телефон, охорона та інше).

Якщо в цьому є необхідність, до акту прийому-передачі приміщення нежитлового типу можуть додаватися такі додаткові документи, як кадастровий паспорт на зазначені нежитлові площі, а також різні схеми / виписки / креслення з зазначеної документації.

Складання такого документа, як акт прийому-передачі приміщення нежитлового типу - обов'язкова вимога, яку висувають при укладанні орендного угоди.

Якщо учасники орендної угоди не підпишуть між собою подібний акт, то, по суті, основна угода, умовами якого здійснюється передача в оренду нежитлового приміщення від однієї сторони іншій, буде оцінюватися тільки як документ попереднього характеру, що не породжує за фактом права використання об'єкта.

При відсутності підписаного учасниками договору акту, це призводить до недійсності відносин сторін у рамках орендної угоди, тобто прі не прийнятті однією стороною і не передачі майна другій стороні, не відбувається виникнення між ними будь-яких відносин щодо об'єкта нерухомості.

Не підлягають оплаті встановлені в рамках угоди платежі, не виникає відповідальність сторін за недотримання змісту орендованої площі, з паралельним виникненням інших наслідків порушення угоди.

Такі ж умови дійсні і при укладанні оренди на довгостроковий період. Відповідно до чинного законодавства, якщо в орендну угоду про передачу нежитлового приміщення орендний термін позначається понад 1 року, то така угода в обов'язковому порядку повинно пройти державну реєстрацію.

До договору, який проходить реєстраційну процедуру, обов'язково повинен долучатися оформлений між сторонами акт прийому-передачі.

На умовах угоди про оренду нежитлового приміщення, одна зі сторін набуває для тимчасового використання конкретний нежитловий об'єкт нерухомості, оформлений у власність орендодавцяДорогі читачі!

Наші статті розповідають про типові способи вирішення юридичних питань, але кожен випадок носить унікальний характер.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему - звертайтеся в форму онлайн-консультанта справа. Це швидко і безкоштовно! Або зателефонуйте нам за телефонами:

+7 (499) 703-47-59
Москва, Московська область

+7 (812) 309-16-93
Санкт-Петербург, Ленінградська область

8 (800) 511-69-42
Федеральний номер (дзвінок безкоштовний для всіх регіонів Росії)!

Акт прийому-передачі нежитлового приміщення: зразок

зразок акту тут.

АКТ ПРИЙОМУ-ПЕРЕДАЧІ ПРИМІЩЕНЬ

м Москва «19» листопада 2016 року

Цей Акт прийому-передачі нежитлових (офісних) приміщень засвідчує, що Закрите акціонерне товариство «БеленРост» в особі Директора з виробничих питань Федорчішіна Валентина Павловича, який діє на підставі довіреності від 10 листопада 2016 р передає, а Товариство з обмеженою відповідальністю «Світло-Проект »в особі Генерального директора Валерьева Анатолія Костянтиновича, що діє на підставі Статуту, приймає з« 19 »листопада 2016 року нежитлові приміщення площею 750 (сімсот п'ятдесят) кв. м. (далі - Приміщення) на цокольному поверсі будівлі, розташованої за адресою: м Москва, вул. ІСАЇВСЬКА, 198 надані в оренду Відкритому акціонерному товариству «Світло-Проект» за договором оренди нежитлових приміщень від «16» листопада 2016 року, між Відкритим акціонерним товариством «Світло-Проект» і Закритим акціонерним товариством «БеленРост» (далі - Договір).

Стан Приміщень: Приміщення повністю відповідають умовам вищеназваного Договору.

Відкрите акціонерне товариство «Світло-Проект» не має будь-яких претензій до Закритому акціонерному товариству «БеленРост» щодо вищевказаних Приміщень.

Підписано від імені:

орендодавця:

Підпис: ____________________

Ім'я: В.П. Федорчішін

Посада: Директор з виробничих питань

(Печатка)

орендаря:

Підпис: ______________________

Ім'я: А.К. Валерьев

Посада: Генеральний директор

(Печатка)

Акт прийому-передачі нежитлового приміщення: бланк

бланк акта тут.

АКТ ПРИЙОМУ-ПЕРЕДАЧІ ПРИМІЩЕНЬ

м Москва «___» _________ 20__ року

Цей Акт прийому-передачі нежитлових (офісних) приміщень засвідчує, що Закрите акціонерне товариство «_______________» в особі Директора по ..., що діє на підставі довіреності від ... м, передає, а Товариство з обмеженою відповідальністю «__________________» в особі Генерального директора ..., що діє на підставі Статуту, приймає з «...» ___________ 20__ року нежитлові приміщення площею __ (______________) кв. м. (далі - Приміщення) на цокольному поверсі будівлі, розташованої за адресою: ... надані в оренду Відкритому акціонерному товариству «_______________» за договором оренди нежитлових приміщень від «...» _________________ 20__ року між Відкритим акціонерним товариством «____________________» і Закритим акціонерним товариством « ____________________ »(далі - Договір).

Стан Приміщень: Приміщення повністю відповідають умовам вищеназваного Договору.

Товариство з обмеженою відповідальністю «_______________» не має будь-яких претензій до Закритому акціонерному товариству «__________________» щодо вищевказаних Приміщень.

Підписано від імені:

орендодавця:

Підпис: ____________________

Ім'я: ...

Посада: Директор по ...

(Печатка)

орендаря:

Підпис: ______________________

Ім'я: ...

Посада: Генеральний директор

(Печатка)

Акт прийому-передачі нерухомого майна

бланк акта тут.

Акт прийому-передачі нерухомого майна

Місто _____________ Московської області

Двадцять ___________ лютого дві тисячі ____________ року

Ми, гр. РФ ______________, __ ________ 19__ року народження, паспорт громадянина РФ __ __ _________, виданий ОВД ________________ Московської області __ ________ 200_ року, код підрозділу ___-____, зареєстрована за адресою: Московська область, __________________ район, місто _________________, вулиця ______________, будинок __ , квартира ___, іменована надалі «Продавець», з одного боку,

і гр. РФ ________________________, __ __________ 19__ року народження, паспорт громадянина РФ __ __ __________, виданий УВС _________________ міста _______________ __ __________ 200_ року, код підрозділу ____-_____, зареєстрована за адресою: місто ____________, вул. ______________, будинок ___, квартира ___, іменована надалі «Покупець», з іншого боку, відповідно до ст. 556 ГК РФ, склали цей Передавальний акт про наступне:

«Продавець» відповідно до договору купівлі-продажу квартири від __ __________ 200_ року, продав «Покупцеві» однокімнатну квартиру, розташовану на _-му поверсі _-поверхового цегляного будинку, загальною площею ___ (_________________ цілих і ______ десятих) кв.м, тому числі житловою площею ____ (______________ цілих і ___________ десята) кв.м., що знаходиться за адресою: Московська область, місто ___________, вулиця _________________, будинок __, квартира __.

За цим актом «Продавець» передав «Покупцеві» вищеназване нерухоме майно в якісному стані, як воно є на день підписання цього акта.

Квартира передана в придатному для житла стані, не обтяжена заборгованістю по комунальним і податковим платежам, оплаті за електроенергію.

«Покупець» прийняв від «Продавця» вищеназване нерухоме майно в такому вигляді, в якому воно є на день підписання цього акта, і оплатив «Продавцю» вартість переданого нерухомого майна в повній сумі.

Цим актом кожна зі сторін за договором підтверджує, що зобов'язання сторін виконані, розрахунок зроблений повністю, у сторін немає один до одного претензій по суті договору.

Справжній передавальний акт складений і підписаний у трьох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному для кожної зі сторін, третій для зберігання в справах управління Федеральної реєстраційної служби по Московській області.

ПІДПИСИ СТОРІН:

Продавець _____________________

покупець ___________________

Дорогі читачіДорогі читачі!

Наші статті розповідають про типові способи вирішення юридичних питань, але кожен випадок носить унікальний характер.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему - звертайтеся в форму онлайн-консультанта справа. Це швидко і безкоштовно! Або зателефонуйте нам за телефонами:

+7 (499) 703-47-59
Москва, Московська область

+7 (812) 309-16-93
Санкт-Петербург, Ленінградська область

8 (800) 511-69-42
Федеральний номер (дзвінок безкоштовний для всіх регіонів Росії)!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online