Особистий кабінет МФТІ Телеком

  1. Функціонал особистого кабінету
  2. Реєстрація в кабінеті
  3. Авторизація в особистому кабінеті МФТІ-Телеком
  4. Мобільний додаток особистого кабінету
  5. Клієнтська підтримка через кабінет
  6. Як відключити особистий кабінет МФТІ-Телеком?
  7. Правила безпеки і конфіденційності

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

МФТІ Телеком - інтернет-провадеров надає послуги з підключення до мережі в місті Долгопрудний. Компанія - один з напрямків діяльності Московського фізико-технічного інституту, на перших етапах здійснювала обслуговування тільки цього навчального закладу.

Це накладає відбиток на сервіс провайдера. Клієнти поділяються на дві групи - жителі м Долгопрудний і студенти, викладачі МФТІ, які проживають в студентських гуртожитках. Для них різний обсяг послуг, що надаються, полягають різні договори, діють різні тарифні плани, умови оплати і т. П. Це вносити деякі особливості при наданні послуг в Особистому кабінеті МФТІ Телеком.

Функціонал особистого кабінету

Особистий кабінет МФТІ-Телеком дозволяє отримувати повну інформацію про стан особового рахунку абонента в онлайн-режимі. Користувачеві доступні наступні опції:

  • відстеження стану балансу особового рахунку;
  • поповнення рахунку;
  • перегляд діючих тарифів;
  • зміна тарифу;
  • підключення додаткових послуг.

Популярна послуга - «Довірчий платіж». Оператор надає абоненту можливість користуватися інтернетом на суму 300 рублів при недостатності коштів на рахунку. Послуга автоматично підключається абонентам з безлімітним трафіком. Клієнти на інших тарифах можуть підключити послугу в Особистому кабінеті.

Після підключення Трастового платежу для користування інтернетом абонент повинен внести суму не менше расмера місячної абонентської плати.

В Особистому кабінеті Абонентам доступні електронні чеки про оплату від оператора фіскальних даних. Вони можуть надсилатися за бажанням у вигляді СМС-повідомлень або на e-mail.

Реєстрація в кабінеті

До реєстрації в Особистому кабінеті МФТІ-Телеком слід підключитися до сервісу. Для підключення на адресу провайдера направляється заявка. Її можна оформити онлайн на сайті оператора. Форма заявки залежить від категорії клієнта - жителі або студенти, викладачі МФТІ.

Після відправки заявки з потенційним клієнтом зв'яжуться співробітники компанії для укладення договору і підключення послуг. Клієнту видадуть аутентифікаційні дані - ідентифікатор і пароль для входу в систему. Самостійно реєструватися на сайті не потрібно.

Авторизація в особистому кабінеті МФТІ-Телеком

Для авторизації в ЛК потрібні аутентифікаційні дані - цифровий код договору, який присвоюється при його укладанні, і пароль.

Мобільний додаток особистого кабінету

Для особистого кабінету МФТІ-Телеком власне мобільний додаток не розроблено.

Клієнтська підтримка через кабінет

Для зв'язку з технічною службою МФТІ-Телеком потрібно написати електронне звернення або зателефонувати.

Адреса електронної пошти: mipt-telecom.ru
Телефон: +7 (498) 744-66-00

Як відключити особистий кабінет МФТІ-Телеком?

Вхід до Особистого кабінету блокується при відсутності грошових коштів на рахунку. Виводиться повідомлення про необхідність поповнити рахунок або скористатися послугою Довірчий платіж. Можливе розблокування на 20 хвилин для внесення коштів.

Якщо акаунти були заблоковані менше доби, для розблокування досить внести суму не нижче щоденного списання коштів. При блокуванні більше доби, доступ до Особистого кабінету надається тільки після внесення плати не менше абонентської за місяць.

Абонент може добровільно заблокувати аккаунт на термін до 3 місяців. Послуга надається не частіше 2 разів за півроку. У студентів і викладачів є можливість добровільної тимчасового блокування облікового запису на сайті МФТІ-Телеком на період літніх канікул.

В період дії блокування, абонентська плата за доступ в Інтернет не списується. Але блокування не звільняє Абонента від обов'язку відшкодувати збитки Оператору у вигляді Абонентської плати за Послуги:

  • оренди обладнання;
  • цифрового телевізійного мовлення;
  • додаткові індивідуальних послуг.

При блокування аккаунта в примусовому порядку понад 3 місяці договір на обслуговування автоматично припиняється. Таким чином для відключення кабінету не обов'язково робити спеціальні дії, досить не платити за послуги.

Правила безпеки і конфіденційності

Згідно з угодою на обслуговування абонент несе відповідальність за збереження облікового запису і пароля до свого Особистого кабінету і в разі їх втрати оплачує вартість послуг, спожитих третіми особами з використанням облікових записів і пароля абонента. Щоб не платити за чужий інтернет слід подбати про збереження Логіна і пароля.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online