Як перевірити ІП за ІПН на сайті податкової

  1. Перевірка ІП за номером ІПН
  2. Перевірка організації по її назві
  3. Перевірка по ІПН
  4. Виробляємо перевірку організації по ОГРН

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У даній статті ми постараємося більш детально розповісти вам, яким чином можна здійснити перевірку тієї чи іншої організації. Дана інформація не буде для вас зайвою, оскільки це послужить вам невеликою допомогою в наступному: За допомогою такої перевірки ви зможете дізнатися інформацію про справжність компанії. А також такі відомості дозволять вам перевірити, чи надійний даний партнер, і вигідно буде з ним співпрацю.

Перевірка ІП за номером ІПН

Якщо ви хочете знати про те, як перевірити ІП за ІПН на сайті податкової, то вам слід прочитати статтю цього сайту. І все тому, що саме тут про це більш детально. Які ж дані вам будуть потрібні, для можливості перевірити фірму. Варто їх зараз перерахувати:

  • Назва організації;
  • ІПН за реєстраційним номером (ОГРН).

Назва організації;   ІПН за реєстраційним номером (ОГРН)

Перевірка організації по її назві

Вище ми описали, які документи потрібні для перевірки того, чи іншого підприємства. Тепер розберемо кожен з цих пунктів докладніше. Для того, щоб перевірити компанію за назвою, можна знову ж вдатися по допомогу до Інтернету.

Для здійснення цього необхідно ввести в пошуковому рядку ім'я компанії. Дуже часто більшість фірм розміщують в Інтернеті інформацію про себе.

Потім, на сайті ви зможете знайти всю цікаву для вас інформацію про потрібну вам фірмі: ІПН, будь-які інші дані, які можуть вам допомогти в пошуку.

Ще не зайвим для вас буде провести невелику перевірку на сайті податківців (www.nalog.ru/). Для цього потрібно провести введення назви фірми, і в тому випадку, якщо така є, то комп'ютер зможе її вам показати.

Також можна перейти на сайт spark.interfax.ru, і постаратися відшукати потрібну інформацію там.

Для того, щоб перевірити ІП за ІПН безкоштовно, вам потрібно знати як це робиться. Давайте продовжимо говорити на цю тему і далі. Для того щоб перевірити номер певної компанії, необхідно перейти ось за цим посиланням в Інтернеті:

  • Ліцензії компаній, що займаються наймом людей на роботу за кордоном - services.fms.gov.ru/info-service .;
  • Ліцензія туристичних агентств - www.firms.turizm.ru, а також і туроператорів - www.gosuslugi.ru.

Після чого на потрібному порталі треба ввести в пошуковій системі назву компанії. Але в даному випадку обов'язково слід врахувати той факт, що перевірка даної ліцензії, на жаль, не зможе вам дати повної 100% інформації.

Радимо прочитати статтю сайту: Список обов'язкових і необов'язкових документів при прийомі на роботу

Перевірка по ІПН

Для того, щоб провести перевірку по ІПН якогось підприємства, можна також звернутися до Інтернету. А якщо ви не знаєте, що собою являє ІПН Компанії, то варто сказати про те, що це її ідентифікаційний номер. Звідси випливає, що будь-яка компанія при створенні повинна проходити реєстрацію в податковому органі. Для пошуку інформації про якомусь ІП можна перейти за наступним посиланням www.valaam-info.ru/fns. Варто звернути свою увагу, що ІПН компанії повинен складатися з 10 цифр, IP - з 12.

Виробляємо перевірку організації по ОГРН

Тепер варто повідомити про те, як перевірити ІП за ІН на сайті податкової. Свідоцтво про Державну - це відомості про юридичну особу. Така інформація заноситься до Єдиного Держреєстру. Складається свідоцтво про Державну зазвичай з 13 цифр. Всі вони мають своє значення.

Провести перевірку свідоцтва про Державну реєстрацію компанії можна за допомогою мережі Інтернет, перейшовши на офіційний сайт податкової інспекції - egrul.nalog.ru. Так само можна зайти на www.skrin.ru, але ця послуга поширюється для своїх передплатників. А можна просто відвідати податкову інспекцію і скласти письмовий запит, в якому буде відображена прохання надати виписку з ЕГРЮЛ про що цікавить компанії. Ця інформація доступна для всіх, а відповідь ви зможете отримати вже через тиждень.

На перерахованих вище сайтах можна провести перевірку не тільки перевірку будь-якої фірми. Виявляється за допомогою таких сайтів у вас з'явиться можливість дізнатися багато іншої вичерпної інформації. Зокрема, ви зможете виявити відповідь на питання:

  • коли була організована ця фірма,
  • хто є її директором,
  • де розташовується компанія,
  • змінювався її юридичну чи фактичну адресу,
  • чи є борги за нею, і.т.д.

У більшості випадків цієї інформації достатньо, для можливості скласти для себе хоч якесь уявлення про цікавить організації.

На закінчення

Тепер ви дізналися про те, як перевірити ІП на сумлінність. Пам'ятайте про те, що за допомогою такої перевірки ви зможете дізнатися максимум корисних відомостей і іншу інформацію, яка допоможе вам зберегти свої кошти.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online