Чи можна перевірити сусідів за допомогою виписки ЕГРН (ЕГРП) при покупці

  1. Як перевірити сусідів при покупці квартири
  2. Чи важко скласти портрет квартири
  3. Виписка ЕГРП - потужний інструмент збору інформації
  4. Зведення про власника житла. Вказується повна ідентифікація власника з прізвищем, ім'ям та по батькові....

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дуже часто виявляється так, що ваші сусіди можуть приховувати під своїм обличчям тих осіб, про яких ви не здогадуємося

Дуже часто виявляється так, що ваші сусіди можуть приховувати під своїм обличчям тих осіб, про яких ви не здогадуємося. Спробуємо проаналізувати і зрозуміти, що може вам дати виписка на квартиру з Росреестра на ваших сусідів.

Як перевірити сусідів при покупці квартири

  1. Перший випадок. Купуючи квартиру, потрібно перевірити ретельно всю інформацію щодо об'єкта нерухомості. Вимагайте оригінал Технічного паспорта на житло, а при нагоді виявлення невідповідностей, додаткові документи з Бюро технічної інвентаризації, які можуть пролити докладнішу інформацію можна отримати позицію об'єкта. Багато хто вважає, що купуючи у знайомих квартиру, якось незручно питати такі документи, переступите через себе і попросіть ввічливо пред'явити їх ці документи, інакше ви ризикуєте всім в майбутньому.
  2. Другий випадок. Не зайвим буде навести інформацію у сусідів з приводу цікавить вас квартири. Відвідайте дільничного, треба запитати у нього якусь інформацію. Можливо, для вас відкриється щось нове в питанні вибору покупки нерухомості.
  3. Третій випадок. Дізнайтеся всю інформацію про ваших сусідів. У будь-якому випадку, може відкритися для вас щось нове. Якщо, наприклад, поряд з вами живе добросерда старенька, яка не викликає тривоги, можливо у неї є спадкоємець, а це багато разів сидів онук, який ось-ось повернеться. Сусіди з верху, що мають багато дітей, виявляється не власники квартири, а всього лише квартиранти. Знизу живуть дуже дивні люди, схожі на вихідців з колишніх південних рубежів країни, можливо, це гастарбайтери, які тимчасово проживають в квартирі.

Форма перевірки ПІБ сусідів

Пошук об'єкта

1 Вкажіть точну адресу або кадастровий номер об'єкта нерухомості. Наш сервіс знайде в реальному часі і покаже всі об'єкти з бази Росреестра відповідають вашому запиту. Уважно перевірте всі дані, вкажіть пошту і телефон, далі перейдіть до оплати.

оплата виписки

2 Вартість виписки - 119 руб. Оплата заявки здійснюється через сервіс PayMaster, будь-яким зручним для способом. Зверніть увагу, що в залежності від обраного способу оплати PayMaster може стягувати комісію.

Зробити запит

3 Після оплати обраного об'єкта, наші фахівці сформують відповідний запит в Россреестра офіційний запит. Час готовоності офіційної довідки з Росреестра залежить від завантаження, але в середньому становить від 5 хвилин до 1 години.

готова виписка

4 Після завершення обробки вашого замовлення ви отримаєте уведомеленіе на пошту і пуш повідомлення, що виписка з Росреестра успішно оброблена. А так же ви отримаєте можливість завантажити готову виписку в html, PDF, оригінал файлів або просто роздрукувати готову виписку.

Чи важко скласти портрет квартири

Насправді, ви можете ефективно вирішити питання зі збором інформації, якщо замовте виписку ЕГРП не тільки на цікаву для вас квартиру, але і на сусідні житлові приміщення. Виявляється, є єдиний реєстр бази даних, де занесена практично вся інформація про майнове право в Росії. Починаючи з 1998 року діє єдиний ЕГРП (єдиний державний реєстр права), де міститься вся інформація про нерухомість, в тому числі на ваших сусідів.

Звернувшись за допомогою до фахівців з компанії ТОВ Ресурс, ви можете добути цінну інформацію, щодо ваших сусідів. Виписка ЕГРП відкриє повний портрет квартир ваших сусідів і того житла, який ви збираєтеся купувати на все життя.

Виписка ЕГОП онлайн з Росреестра містить всю інформацію про правовласників на майно (ось звідки можна дізнатися, чи є у бабусі онук, який ось-ось повернеться). Якщо проблеми доставляють сусіди знизу, то необов'язково звертатися в поліцію, ви можете дізнатися, хто є власником житла, точніше, його правовласником, і висловити йому претензії в подальшому.

В цілому, покупка квартири може відкрити для вас дуже багато цікавого, про що ви не здогадувалися ніколи і не могли знати. Виписка ЕГРП може вказати вам на те, які обтяження має квартира, заарештовано чи майно, чи знаходиться квартира в оренду і багато іншого.

Виписка ЕГРП - потужний інструмент збору інформації

Тепер розберемося, яку інформацію може дати нам виписка ЕГРП, і навіщо нам потрібно мати при здійсненні угоди дану довідку онлайн з Росреестра Тепер розберемося, яку інформацію може дати нам виписка ЕГРП, і навіщо нам потрібно мати при здійсненні угоди дану довідку онлайн з Росреестра. Виписка містить всю необхідну інформацію, за всіма без виключень об'єктів майнового права, розташовані на території Росії. До складу довідку входить наступний інформаційний блок:

Зведення про власника житла. Вказується повна ідентифікація власника з прізвищем, ім'ям та по батькові. Якщо власників декілька, вказуються всі без винятку, з зазначенням дольової участі кожного з них.

  • Коли стався факт реєстрації права, із зазначенням дати, навіть якщо було кілька власників.
  • Детальна інформація про нерухомість - кадастровий номер об'єкта, загальна площа квадратних метрів об'єктів, фізичну адресу місця розташування об'єкта майнового права, типове призначення об'єкта (житловий або нежитлове).
  • Договори, які вказують на пайову участь в будівництві або володіння нерухомістю.
  • Які правопретензій є на нерухомість.
  • Судові рішення щодо об'єкта нерухомості (обтяження, арешт, рента і т.д.).

Де замовити виписку ЕГРП

Ви можете вибрати кілька варіантів замовлення виписки ЕГРП, це може бути місцеве відділення Росреестра або багатофункціональний центр (МФЦ) в вашому місті. Ви можете оформити там необхідну довідку та отримати документ прямо в офісі Росреестра або МФЦ, а можна замовити додаткову послугу через Пошту Росії. Цей варіант дорогий, забирає багато часу, нервів і сил. У кращому випадку, ви можете отримати виписку ЕГРП протягом 5-20 робочих днів з моменту звернення.

Також ви можете замовити онлайн-виписку ЕГРП використовуючи зручну форму замовлення на сайті компанії ТОВ Ресурс, де вам нададуть електронний документ, на адресу електронної пошти, зазначеної в заявці. Оплата проводиться в зручний для вас способом, через електронні платіжні системи або через банківську карту. Виписку ЕГРП онлайн ви можете отримати вже через 30 хвилин після подачі заявки, в той час як через офіційні структури вам доведеться чекати до 20 календарних днів.

Маючи виписку ЕГРП ви можете побудувати реальну картину про всі ваші сусідів або про ваше майбутнє житло. Як показує досвід в 2-3 випадках з 10 варіантів, виписка ЕГРП рятує становище і робить вирішальний вплив на вибір покупки нерухомості. Різночитання, які є у виписці ЕГРП і тими даними які вам надають допомагають зробити вірний крок на шляху прийняття відповідального рішення покупки майнового права об'єкта нерухомості.

ЗАМОВИТИ терміново виписки

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online