Як прив'язати і верифікувати карту PayPal: докладна інструкція

  1. Прив'язка карти або рахунки
  2. 1. Вхід в систему
  3. 2. Додавання карти
  4. 3. Додавання банківського рахунку
  5. верифікація карти
  6. 1. Перевірка можливості верифікації
  7. 2. Введення даних
  8. 3. Списання коштів
  9. 4. Перевірка транзакції

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Користувачі часто стикаються з проблемою: як підтвердити карту в PayPal. В цьому випадку необхідно з'ясувати, як додати банківський рахунок або карту, і пройти процедуру перевірки, в чому допоможе наведена нижче інструкція.

Прив'язка карти або рахунки

Зміст статті

PayPal як платіжна система відрізняється полегшеним функціоналом, що дозволяє провести прив'язку за кілька кроків.

1. Вхід в систему

На головній сторінці сайту буде потрібно вибрати мову, клікнувши по прапорці в верхньому правому куті.

При прив'язці користувач повинен зайти в аккаунт, ввівши логін (адреса електронної пошти) і пароль. Якщо реєстрація раніше не проводилася, потрібно попередньо пройти процедуру.

Якщо реєстрація раніше не проводилася, потрібно попередньо пройти процедуру

2. Додавання карти

Перед тим як прив'язати рахунок, необхідно вибрати розділ «Банківські рахунки та картки».

У який з'явився поле слід додати картку, яка буде використовуватися в якості основної для перерахування коштів та виведення готівки.

Вам буде цікаво: Вибір карти для PayPal

Вона може бути будь-якого типу:

  • MasterCard;
  • VISA;
  • Maestro;
  • Discover;
  • American Express.

Користувачеві необхідно ввести номер додається карти, вказати дату закінчення терміну дії, код безпеки і адреса реєстрації. Після натискання «Зберегти» система підтвердить прив'язку банківської карти в PayPal.

3. Додавання банківського рахунку

Деякі клієнти використовують для оплати в PayPal банківський рахунок . Він підтверджується шляхом прив'язки до системи і перевірки достовірності даних.

Перед тим як прив'язати банківський рахунок, необхідно додати інформацію про нього в систему. На головній сторінці потрібно знайти розділ «Банківські рахунки та картки».

На головній сторінці потрібно знайти розділ «Банківські рахунки та картки»

Вибравши відповідну функцію, користувач вводить:

  • тип (приватний або комерційний);
  • назва фірми;
  • БИК;
  • номер;
  • ІПН.

Ім'я одержувача прописується кирилицею. Дані повинні збігатися з інформацією, вказаною в договорі про відкриття рахунку.

Після введення відомостей сервіс автоматично визначає назву кредитної організації.

Після введення відомостей сервіс автоматично визначає назву кредитної організації

Після прив'язки платіжних засобів до PayPal допустимо здійснювати платежі, використовуючи неперевірений аккаунт. Якщо клієнту необхідні розширені можливості, верифікація ПайПал повинна бути проведена обов'язково.

верифікація карти

Відразу після реєстрації і прив'язки картки рекомендується пройти процедуру підтвердження . Після користувач отримує верифікований акаунт, з якого знімаються обмеження, встановлені сервісом.

1. Перевірка можливості верифікації

Перед тим як прив'язувати картку, знадобиться переконатися, що вона відповідає правилам системи і підходить для оплати покупок або послуг в інтернеті. Більшість карт оснащені такими функціями, але для перестраховки потрібно звернутися у відділення банку або зв'язатися з оператором гарячої лінії. Клієнту розкажуть, чи підходить його картка для здійснення покупок.

Перед прив'язкою потрібно перевірити баланс, оскільки на рахунку повинно бути близько 2 доларів. Користувачів турбує дане правило: вони побоюються, що у них можуть списати гроші в рахунок підтвердження карти. Така умова необхідно для проведення одного з етапів верифікації PayPal.

Підтвердити банківський рахунок в PayPal можна при наявності реквізитів. Вони видаються безпосередньо у відділенні кредитної організації.

2. Введення даних

Перед тим як верифікувати карту, необхідно зробити вхід в систему Пейпала. Для цього користувач вводить в пошуковому рядку адресу сайту і переходить на головну сторінку.

З правого боку розташовується панель з декількома посиланнями. Одна з них - «Отримати або підтвердити дебетову або кредитну карту». Після переходу по ній починається верифікація на PayPal.

Після переходу по ній починається верифікація на PayPal

Заповнюючи форму, користувач вводить основні особисті дані та інформацію по платіжному засобу.

  1. Потрібно додати ім'я та прізвище особи, яка проводить процедуру. Слід використовувати латиницю, орієнтуючись на напис на карті.
  2. Обов'язково прописується номер платіжної карти. Він вводиться без пробілів та інших додаткових знаків. Знайти його можна на лицьовій стороні.
  3. Перевернувши карту, клієнт бачить три цифри коду безпеки. Система також вимагає їх вказівку в ході верифікації карти в PayPal.
  4. Для виставлення рахунку буде потрібно ввести адресу, де оформлялася карта. Якщо він не збігається з домашнім, необхідно внести зміни.

Якщо він не збігається з домашнім, необхідно внести зміни

3. Списання коштів

Після збереження даних карти, прив'язаною до PayPalу , Система повинна списати з рахунку суму в 1,95 доларів. Через деякий час кошти будуть знову зараховані на карту. Якщо користувач зареєстрований в Росії і країнах Балтії, то повернення може бути здійснено безпосередньо на рахунок PayPal.

4. Перевірка транзакції

Потрібно перевірити проведену транзакцію, в ході якої були зняті грошові кошти з доданою карти. Це можна зробити декількома способами.

  1. Користувач може зайти в інтернет-банкінг, особистий кабінет власника карти.
  2. У разі відсутності реєстрації в системі кредитної організації варто звернутися до фахівців call-центру. Вони розкажуть про правила отримання виписки.
  3. Можливим варіантом є відвідування відділення банку і отримання роздруківки з останніми проведеними операціями.

У виписці користувач повинен знайти транзакцію по:

  • час і дату;
  • типу (купівля);
  • валюті (долари);
  • сумі (1,95).

час і дату;   типу (купівля);   валюті (долари);   сумі (1,95)

У стовпці «Адреса терміналу» прописуються 4 цифри і найменування системи - PayPal. Це число і є кодом для успішного завершення верифікації.

На сторінці сервісу потрібно знайти поле, в яке вводиться код перевірки. Важливо прописувати його гранично уважно. Якщо тричі код вказується невірно, то станеться блокування картки. Тоді користувач повинен буде довести право власності на платіжний засіб шляхом звернення в службу підтримки.

Якщо підтвердження карти в PayPal пройшло успішно, клієнт побачить на екрані сповіщення про присвоєння статусу перевіреного користувача. Система розповість, що аккаунт тепер стає безпечним і підтвердженим.

Система розповість, що аккаунт тепер стає безпечним і підтвердженим

Передбачена PayPal верифікація змінить тип рахунку, і користувач зможе використовувати всі функції сервісу. Після успішного підтвердження система визначатиме аккаунт як перевірений. Знаючи, як підтвердити рахунок або картку, вдасться скористатися можливостями сервісу.

Детальна відео-інструкція по додаванню і підтвердженню карти представлена ​​нижче:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online