Захист прав споживачів Нижній Новгород - uprava.info

  1. Нижегородська регіональна громадська організація із захисту прав споживачів «Управа»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

www.uprava.info

Нижегородська регіональна громадська організація із захисту прав споживачів «Управа»

Нижегородська регіональна громадська організація із захисту прав споживачів «Управа» - громадське об'єднання споживачів Створення в 2015 році Нижегородська регіональна громадська організація із захисту прав споживачів «Управа» - громадське об'єднання споживачів Створення в 2015 році. Організація офіційно зареєстрована Міністерством юстиції Нижегородської області, свідоцтво про реєстрацію № 5212013050 від 07.09.2015г. Діяльність веде відповідно до Статуту, має статус юридичної особи.

Метою організації є захист прав споживачів. З ітуація тут далека від ідеалу, недобросовісні продавці і виконавці послуг не упускають можливості поживитися за рахунок наївних і довірливих покупців.

І це відбувається настільки часто, що вже сформувалися усталені схеми обману. Ви знаєте про те, що жадібні продавці щодня порушують права покупців?

Ось, наприклад, класика жанру:

Продаж товару неналежної якості:

Продавець салону стільникового зв'язку був дуже люб'язний при продажу дорогого смартфона, але на наступний після покупки день, навіть не хоче торкатися до вашого нового смартфону у якого виявився дефект, і чомусь відразу направляє на гарантійний ремонт в сервісний центр Продавець салону стільникового зв'язку був дуже люб'язний при продажу дорогого смартфона, але на наступний після покупки день, навіть не хоче торкатися до вашого нового смартфону у якого виявився дефект, і чомусь відразу направляє на гарантійний ремонт в сервісний центр?

Продавцю дуже зручно перекласти на вашу голову проблему з несправним смартфоном. Згідно із законом, якщо в перші 15 днів після покупки ви написали претензію на повернення грошей, він повинен провести перевірку якості і повернути гроші. Причому все це встигнути зробити протягом 10 днів після подачі претензії, так як на 11 день починає йти неустойка. А так, направив обманним шляхом (під виглядом перевірки якості / діагностики) смартфон в гарантійний ремонт і ніяких турбот!

Надання послуг неналежної якості:

Ви замовили кухонний гарнітур за який віддали чималу суму Ви замовили кухонний гарнітур за який віддали чималу суму. Увечері випадково виявили, що дверцята шаф якось підозріло перекошені. На дзвінки фірма відповідає, що не може допомогти, так як при доставці ви розписалися, що прийняли товар без зауважень?

Продавець зобов'язаний за свій рахунок занурити і відвезти перекіс меблі на обмін (ремонт), і потім привезти вам іншу (відремонтовану). Але кому ж цікаво безкоштовно тягати чужу меблі по поверхах?

Надання послуг неналежної якості:.

Ви купили квартиру, в якій хотіли жити довго і щасливо Ви купили квартиру, в якій хотіли жити довго і щасливо. Але виявилося, що місцевий ДУК зовсім не стежить за дахом будинку і через це квартиру заливає дощами, а на всі скарги вам відповідає відписками?

Від вас відмахнулися, тому що ремонт і даху, і пролитої квартири коштує недешево. Але при цьому вони дуже і дуже сподіваються, що ви не підете в суд. За протоки квартир відсуджувати величезні суми.

Продаж товару неналежної якості:

Ви довго збирали на своє авто і ось, нарешті, купили новенький, сяючий свіжою фарбою автомобіль Ви довго збирали на своє авто і ось, нарешті, купили новенький, сяючий свіжою фарбою автомобіль. Але з учорашнього дня знову їздите в переповнених маршрутках, тому що авто черговий раз в ремонті. Вас, як завжди, просять ще трохи почекати?

Продавцю невигідно визнавати ваше право на повернення несправного гарантійного автомобіля, так як повернення авто для нього дуже клопітка справа. Та й кому він продасть автомобіль з уже заповненою ПТС?

Таких ситуацій тисячі. І чого тут тільки немає? Пропала турпоїздка, сумнівна ізраїльська косметика по кредитним космічними цінами , Промерзають наскрізь пластикові вікна, натяжні стелі яких чекають по півроку, невдала стоматологія зі спиляними здоровими зубами, страхова яка традиційно не платить по ОСАГО ... Всього не перелічити.

Фірмачі вміло користуються безграмотністю населення, тому що більшість людей не знає, що в подібних випадках грубо порушуються їхні споживчі права. Тут потрібен захист прав споживачів. Деякі здогадуються, що їх обманюють, але не завжди розуміють, що потрібно робити і як правильно поводитися, щоб відстояти своє законне право. Але ж часто потрібні термінові дії, так як через зволікання йдуть терміни подачі претензій або закінчується позовна давність.

Запам'ятайте!

Ці та інші подібні ситуації є випадками порушення закону «Про захист прав споживачів».

Будь-який споживач Нижегородської області може звернутися до товариства із захисту прав споживачів «Управа» і отримати кваліфіковану юридичну допомогу в рамках закону «Про захист прав споживачів».

Ваша ситуація потрапляє під цей закон? Телефонуйте!

PS Наполегливість і терпіння споживача в справі захисту своїх прав, як правило, непогано винагороджуються дзвінкою монетою , Якщо справа доходить до судових розглядів. Повернення неякісного товару закінчується для відповідача стягненням сума сплачена за товар, неустойка (пені), моральну шкоду і штраф за невиконання в добровільному порядку вимог споживача.

Як повернути гроші?


1 ЕТАП1 ЕТАП.Розглядаємо вашу ситуацію.

1. Зателефонувати +7 (920) 060-28-33 або задати питання на сайті.
2. Приїхати в офіс за адресою р.н. Новгород, пр. Леніна д.54а (офіс 501) з документами у вашій справі. Прийом тільки за попереднім записом. Час прийому узгодити по телефону заздалегідь.
3. Для громадян, які проживають в районах Нижегородської області зручніше відправити нам документи на електронну пошту [email protected] і отримати допомогу дистанційно.


2 ЕТАП
2 ЕТАП. Приступаємо до справи.

1. Наші юристи безкоштовно консультують з питання захисту прав споживачів.
2. Вивчають документи і оцінюють судову перспективу справи.
3. У разі позитивної судової перспективи пишеться заява в організацію з проханням захистити ваші права. Ми не беремося за спочатку програшні справи.
1
3 ЕТАП. Судимий кривдника.


1. Організація складає позовну заяву на захист ваших порушених прав і сама направляє його до суду. Нотаріальна довіреність від вас, в силу особливого статусу громадської організації, не потрібна.
2. Вам необов'язково ходити в суд.
3. Ми тримаємо вас в курсі справи по телефону.

1
4 ЕТАП. Отримуємо гроші. 1. Ми виграємо суд.
2. Ви отримуєте виконавчий лист.


5 ЕТАП
5 ЕТАП. (Додатковий)

Не знаєте, що робити з виконавчим листом?

1. У разі необхідності, робота по стягненню ваших коштів триває вже в рамках виконавчого провадження через Федеральну службу судових приставів. Ця доп.услуга, оплата за домовленістю.

02.05.2017 11:34

Вам потрібно написати заяву про повернення грошей і послати його рекомендованим листом з повідомленням і описом вкладень на юридичну адресу продавця. У заяві вимагати повернення грошей, а також вказати реквізити свого рахунку, куди їм потрібно повернути гроші. Гроші повинні повернути протягом 10 днів. Якщо заява ними отримано, але грошей на протязі 10 днів не вирощу, то можна звертатися до суду. Чи готові допомогти з подачею судового позову. Труднощі в тому, що найчастіше інтернет магазини часто змінюють юр.лица.

26.04.2016 12:12

Ганна! Ваша проблема потребує уточнення деталей. Зв'яжіться з нами по т. 8-920-060-28-33, або надішліть подробиці на е-майл [email protected]

Ви знаєте про те, що жадібні продавці щодня порушують права покупців?
На дзвінки фірма відповідає, що не може допомогти, так як при доставці ви розписалися, що прийняли товар без зауважень?
Але кому ж цікаво безкоштовно тягати чужу меблі по поверхах?
Але виявилося, що місцевий ДУК зовсім не стежить за дахом будинку і через це квартиру заливає дощами, а на всі скарги вам відповідає відписками?
Вас, як завжди, просять ще трохи почекати?
Та й кому він продасть автомобіль з уже заповненою ПТС?
І чого тут тільки немає?
Ваша ситуація потрапляє під цей закон?
Як повернути гроші?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online