Військова іпотека

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Федеральний закон №117-ФЗ від 20 серпня 2004г

Федеральний закон №117-ФЗ від 20 серпня 2004г.О накопичувально-іпотечній системі житлового забезпечення військовослужбовців повністю змінив систему забезпечення житлом військовослужбовців. Вже на початку військової служби вони отримали можливість купити квартиру по військовій іпотеці: забезпечити власним житлом себе і свою сім'ю, визначати самостійно місце його придбання, розмір і якість житла, що купується. Все, що стали учасниками накопичувально-іпотечної системи (НІС), щорічно отримують накопичувальний внесок на іменний особовий рахунок. Рішення житлового питання відбувається за рахунок довгострокового накопичення з інвестуванням або за рахунок придбання житла в кредит. Він має право придбати собі житло за рахунок коштів іпотечного кредиту вже через три роки після того, як він став учасником НІС.

Для можливості отримання більшої суми кредиту, ніж при стандартному використанні свого права учасником НІС, ВАТ «Агентство з іпотечного житлового кредитування» (АІЖК) спільно з Міністерством оборони РФ розробило спеціальну програму іпотечного кредитування - Військова іпотека.

Іпотечна програма дозволяє військовослужбовцю купити квартиру по військовій іпотеці практично без залучення власних коштів.

Виплата початкового внеску за житло та погашення кредиту відбувається за рахунок надходжень на іменний накопичувальний рахунок військовослужбовця. При цьому для збільшення розміру початкового внеску він може використовувати власні накопичення, щоб купити квартиру більшої вартості. Розмір кредиту не залежить від величини доходів позичальника завдяки спеціальній схемі повернення кредиту за рахунок накопичувальних внесків. Це дозволяє значно збільшити суму кредиту. Умови кредитування по військовій іпотеці дозволяють купити квартиру, практично не використовуючи власні кошти. Виплата початкового внеску за житло та погашення кредиту за Військову іпотеку протягом всього терміну здійснюються за рахунок накопичувальних внесків учасника НІС. Він може збільшити розмір початкового внеску за рахунок власних коштів і придбати житло більшої площі. Сума, яка надається по військовій іпотеці, значно перевищує розмір кредиту, який він може отримати на підставі даних про свою платоспроможність.

Банки, які беруть участь в програмі «Військова іпотека», є Первинними кредиторами в системі рефінансування, створеної АІЖК, і в рамках реалізації іпотечної програми здійснюють кредитування військовослужбовців - учасників НІС.

Компанія ОБМЕН.РУ пропонує до продажу квартири в Підмосков'ї , Які можна придбати по військовій іпотеці, в споруджуваних будинках і в нових побудованих будинках, готових до заселення.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online