У Шимкенті можна законно купити військовий квиток

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Військовий квиток тепер можна купити законно.

У багатьох молодих людей, які з яких-небудь причин не пройшли військову службу в армії, найчастіше виникають проблеми з працевлаштуванням, особливо там, де потрібно військовий квиток. Як бути?

З недавнього часу, виявляється, його можна купити. Причому абсолютно законно. А коштує він 263 тисячі 318 тенге. На підставі постанови уряду РК від 11 лютого 2013 року молоді люди у віці від 22 до 27 років, з тих чи інших причин не відслужили в армії, можуть пройти військові курси, на яких протягом місяця курсанти повинні жити в казармі. Щомісяця служать по 30 чоловік, за рік - 240. Військові звання не присвоюються, які закінчили курси отримують відповідний сертифікат. Далі курсант отримує військовий квиток через ЦОН за місцем проживання.

Далі курсант отримує військовий квиток через ЦОН за місцем проживання

День в військово-технічній школі починається з ранкової пробіжки, зарядки і комплексу вправ на снарядах

Нам вдалося побувати в центрі військово-патріотичного виховання військово-технічної школи, де проходять курси понад тридцять курсантів. Омаров Оскен в свої 24 роки отримує дві вищі освіти, йому потрібно іспити здати, а далі - дипломна. Ось і вирішив він, щоб не витрачати час на службу, купити військовий квиток законно. Молодий курсант розповідає, служити складно, але корисно.

Оскен Омаров, курсант: «Коли я йшов сюди, мені було важливо час, хотілося швидше отримати військовий квиток, але скажу одне, у мене за цей місяць склалася така думка, що все ж одного місяця мало, потрібно більше, насправді, в армії йде грунтовне становлення характеру, і розумієш, що Батьківщину ми повинні, ми зобов'язані захищати ».

У навчальному центрі майбутні бійці проходять курс молодого бійця, вивчають різні освітні предмети, за місяць йде посилена підготовка У навчальному центрі майбутні бійці проходять курс молодого бійця, вивчають різні освітні предмети, за місяць йде посилена підготовка. Важливо знати, що випускник подібних курсів військового звання не отримає, вже після закінчення, при бажанні, курсант може подати заявку до місцевого військкомату і піти служити повноцінно на 1 рік. У нашому регіоні таких закладів кілька, щоб пройти військові курси, потрібно заздалегідь заповнити заявку у військкоматі за місцем проживання, де експерти дадуть вичерпну інформацію.

Як бути?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online