Які магазини відкрилися c 22 по 29 травня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

www.ct-architects.co.uk

EVA повідомляє про нові відкриття

За період 22-29 травня Національний мережу «Лінія магазинів EVA» повідомляє про відкриття восьми нових торгових точок

За період 22-29 травня Національний мережу «Лінія магазинів EVA» повідомляє про відкриття восьми нових торгових точок

Нові магазини відкрилися в м Чернігів по вул. Рокосовського, 15, м Суми по вул. Інтернаціоналістів, 18/1, м.Кременчук по вул. Генерала Манагарова, 1, м Богуслав по вул. Івана Франка, 2, м Черкаси на бульварі Шевченка, 205, г. Харьков на пр. 50-річчя ВЛКСМ, 74, і вул. Червоноармійській, 7, м Одеса по вул. Дальницька, 1.

/ «Лінія магазинів EVA» - національна мережа магазинів для жінок формату drogerie. Компанія працює на ринку рітейлу з 2002 року. Загальна торговельна площа мережі понад 42 000 кв. м. Кількість працівників більше 3 000./

Arber заходить в три нових обласні центри

До кінця року в планах мережі відкрити ще 20 магазинів, про це повідомляє RAU

До кінця року в планах мережі відкрити ще 20 магазинів, про це повідомляє   RAU

28 травня відбулося відкриття першого магазину в Житомирі (площа 100 кв. М) в ТЦ «Глобал». Через день в Миколаєві з'явиться Arber площею 130 кв. м на стріт-ритейлі по вул. Шевченко. Третє відкриття відбудеться 30 травня в Івано-Франківську в ТЦ «Арсен». Там площа магазина Arber складе 75 кв. м.

Таким чином мережа виросте до 83 магазинів

Крім цих нових торгових точок, з початку 2015 року мережа Arber вже відкрила чотири магазини: два в Дніпропетровську (Flag Ship Store в ТЦ «Караван» і оновлений в ТЦ «Дафі») і два в Харкові (у ТЦ «Французький бульвар» і ТЦ «Дафі»). У 2014 році з'явилося більше 20 торгових точок.

/ Торгова марка Arber є одним з найбільших виробників ділової чоловічого одягу в Україні. Її історія почалася з 1990 року, коли іменитий кравець Григорій Арбер відкриває своє перше виробництво з пошиття класичного чоловічого костюма в Одесі. У 1999 році компанія перетворюється в вертикально інтегрований холдинг, відбувається злиття виробничих потужностей і успішного ритейл-бізнесу, відкриваються перші брендові магазини у великих містах України. Зараз роздрібна торговельна мережа Arber - це вже більше 80 магазинів в 21 місті України. /

Новий «Цитрус» в Києві демонструє концепцію «інтернету речей»

28 травня в Києві на вулиці Велика Васильківська відкрився магазин «Цитрус» нового формату

28 травня в Києві на вулиці Велика Васильківська відкрився магазин «Цитрус» нового формату

Він відрізняється від інших точок мережі тим, що в ньому максимально представлені гаджети «Розумний будинок», «Спорт і здоров'я», «Розваги» та «Творчість». Фітнес-трекери, спеціальні ваги, які стежать за раціоном, термометри, що зберігають статистику, лампочки, чайник, розетки і кондиціонер підключені до смартфону, з якого можуть управлятися дистанційно. Новий «Цитрус» в тренді «інтернету речей», про який говорять на світових конференціях.

Б о більшу частину місця «Цитрус» віддав не під смартфони та планшети, а під гаджети, які займають 60% всього магазину. «Ще не всі розуміють, як працюють керовані лампочки, хоча вже знають про фітнес-трекерах. Новий магазин - це можливість продемонструвати потенціал ринку. Асортимент гаджетів активно розширювався останні півроку і буде розширюватися далі. Це найбільший тренд сьогодні », - розповів директор з маркетингу мережі гаджетів і аксесуарів« Цитрус »Віктор Шолошенко.

Новий супермаркет «Сільпо» відкрився в київському ТРЦ КОМОD

Новий супермаркет за адресою вул. Луначарського, 4а (ТРЦ КОМОD) відкрив двері жителям Дніпровського району столиці 29 травня. Це вже 58-й супермаркет мережі «Сільпо» в Києві. Зробити перші покупки можна починаючи з 12:00 в день відкриття, а режим роботи нового «Сільпо» - з 08:00 до 23:00 щодня, в тому числі і в святкові дні. Площа основного торгового залу посилання - 1 230 кв. м, де будуть працювати 13 кас: 9 основних, 3 експрес-каси і 1 в тютюновій лавці. Гості нового «Сільпо» зможуть скористатися парковкою, яка розташована на території ТРЦ КОМОD

Гості нового «Сільпо» зможуть скористатися парковкою, яка розташована на території ТРЦ КОМОD

Новий супермаркет представить широкий вибір товарів на будь-який смак. Відділ овочів та фруктів буде наповнений різноманітними плодами з різних куточків світу та України. В асортименті риба гарячого копчення, приготована у власному коптильні. Кортадор зустріне гостей в залі гастрономії і допоможе у виборі м'ясних делікатесів. В асортименті торгової марки «Лавка традіцій» - смачні і корисні натуральні продукти місцевих виробників. Італійська піца тільки «з печі». Випічка власного виробництва та букети свіжих квітів завдяки флориста «Квітковий майстерні».

У новому київському супермаркеті «Сільпо» постійні гості зможуть традиційно скористатися перевагами мережі: знижками до 50% за спеціальними пропозиціями «Ціна тижня» і бонусами програми «Власний Рахунок».

«Еко-Лавка» відкрила 60-й магазин і планує вихід на міжнародний ринок

Мережа «Еко-Лавка» відкрила 60-й магазин

60-й торговий партнерський об'єкт був відкритий в Одесі, де він є четвертим
60-й торговий партнерський об'єкт був відкритий в Одесі, де він є четвертим. Також два франчайзингових магазини працюють в Харкові, три партнерських об'єкта - у Вінниці, а на початку червня франчайзингові магазини відкриються в Дніпропетровську і Запоріжжі. В асортимент магазинів «Еко-Лавка» входять натуральні, екологічні продукти харчування, вирощені і вироблені на фермерських господарствах без застосування агрохімії, ГМО, гормонів росту та харчових добавок. Паушальний внесок для відкриття магазину «Еко-Лавка» становить 50 000 грн.

«Ми активно працюємо над тим, щоб в магазинах« Еко-Лавка »продукція була виключно вітчизняного виробництва. Незабаром плануємо запустити лінію побутової хімії під брендом «Еко», а також хочемо відкрити великий магазин ТМ «Еко-Лавка» в Києві », - зазначає директор з розвитку торгової мережі« Еко-Лавка »Олександр Петренко.

ТМ «Фолк Мода» відкрила магазин по франчайзингу

У травні 2015 року у Вінниці відкрився перший фірмовий магазин патріотичної одягу «Фолк Мода», що працює за франшизою. До цього на нашому ринку не було виробників патріотичної одягу, які втілили такий формат ведення бізнесу в реальність

До цього на нашому ринку не було виробників патріотичної одягу, які втілили такий формат ведення бізнесу в реальність

Відкриття франчайзингового магазину в ТСК «Магігранд» у Вінниці говорить про незвичайне успіх львівського бренду і про популярність тренда патріотизму в країні в цілому. Така подія дає покупцям і цінителям бренду можливість вибрати кілька моделей, приміряти продукцію бренду і відразу придбати.

На відкриття магазину прийшли не тільки відвідувачі торгового комплексу, але і багато постійних клієнтів інтернет-магазину ТМ «Фолк Мода». Творці бренду кажуть: «Ми, безумовно, будемо радувати своїх покупців не тільки стильними патріотичними новинками, а й різноманітними акціями, знижками і приємними сюрпризами». Так, всі відвідувачі, які зробили покупку в день відкриття, що не пішли без приємного патріотичного подарунка.

Засновники бренду не зупиняються на відкритті франчайзингового магазину в Вінниці і планують відкривати подібні бутики по всій Україні.

Conte elegant з'явився в ТРЦ «Dream Towm»

Монобренд відкрився на другому поверсі в ТРЦ Dream Towm в кварталі «Бразилія», про це повідомляє RAU

У магазині площею 80 кв. м представлений широкий асортимент товарів для всієї родини: сезонні модні колекції і бестселери Conte elegant, Conte-kids, ESLI і DIWARI.

На початку квітня в київському ТРЦ «Караван» по вул. Лугова, 12, почав роботу 4-й магазин бренду Conte elegant в столиці України. Решта торгові точки працюють в ТЦ «Метроград» і ТРЦ «Проспект».

Компанія «Конте Спа» (Conte Spa) з'явилася в 1997 році в місті Гродно (Білорусь) - в той час, коли ще молодий, що розвивається ринок потребував ідеях і сильних гравців. З моменту свого заснування і до сьогоднішнього часу СТОВ «Конте Спа» спеціалізується на виробництві панчішно-шкарпеткові продукції і трикотажу для жінок, чоловіків і дітей.

Sellin з'явився в харківському ТРЦ «Караван»

Бутік площею 135 кв. м розташувався на центральній алеї комплексу, в районі фонтану, про це повідомляє RAU

м розташувався на центральній алеї комплексу, в районі фонтану, про це повідомляє   RAU

Магазин «Sellin» пропонує широкий асортимент класичної елегантною і функціональної жіночого одягу, а також біжутерію, сумки та взуття таких відомих брендів, як Blue Marine, Elisabeta Franchi, Sellin, Marco Bologne і ін.

/ CDA Real Estate - керуюча компанія мережі торгово-розважальних центрів «Караван» - Київ, Харків, Дніпропетровськ. Загальна площа торгових об'єктів становить близько 250 000 кв. м. CDA Real Estate входить в групу компаній DCH - одну з найбільших і найбільш динамічно розвиваються вітчизняних бізнес-груп. Активи DCH представлені будівельними і девелоперськими компаніями, фінансовими установами та ін. /

«Люксоптика» відкрилася в полтавському ЦУМі

Магазин площею 32 кв. м з'явився на першому поверсі комплексу, про це повідомляє RAU

«Торговий Дім« ЦУМ »знаходиться в історичному центрі міста Полтава, на перетині центральних вулиць - Жовтневої та Котляревського. Був заснований ще в 1961 році, а в 1997-му став приватним акціонерним товариством. Зараз це одне з найбільших торгових підприємств міста. Торгова площа складає 9 000 кв. м.

Також в середині травня магазин «Люксоптика» площею 76 кв. м відкрився в Одесі на стріт-ритейлі по вул. Адміральській, 1, а в кінці квітня з'явився в м Хмельницький в ТРЦ «Оазис».

/ «Люксоптика» - це найбільша українська національна мережа оптик, де можна отримати не лише професійну консультацію лікаря-офтальмолога, але і допомогу в підборі і придбанні сучасних, модних і зручних оптичних оправ, сонцезахисних окулярів і контактних лінз. На ринку України компанія працює з 1994 року і на сьогоднішній день налічує понад 100 оптик в країні. /

джерело: franchising.ua , Прес-служба Fozzy Group, агентство Newsfront, Pillar PR, rau.com.ua

Читайте свіжі новини і аналітику про ритейлі та інтернет-торгівлі в Україні на нашій сторінці в Facebook , На нашому каналі в Telegram , А також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online