Собчак повернули гроші, але вона все одно незадоволена

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ксенія Собчак, у якої забрали, а потім повернули півтора мільйона євро, заявила про те, що вона щаслива

Ксенія Собчак, у якої забрали, а потім повернули півтора мільйона євро, заявила про те, що вона щаслива. Слідчі з'ясували, що журналістка заплатила всі податки.

Слідство повернуло Ксенії Собчак вилучені в ході обшуку гроші. «Після проведеної перевірки всі вилучені в ході обшуку кошти повернуті», - повідомили в СК РФ,

Pasmi.ru повідомляло про те, що після акції опозиціонерів на Болотній площі у ряду активістів, в тому числі у Собчак, пройшли обшуки. Гроші, розкладені по більш ніж ста конвертах, виявили в сейфі телеведучої. Після цього було розпочато податкова перевірка щодо грошей Собчак. Сама телеведуча стверджувала, що вона зберігає гонорари за свою роботу вдома, тому що не довіряє банкам, а податкову перевірку в рамках розслідування справи про масові заворушення захист Собчак вважає незаконною.

«Проведена за дорученням слідчого камеральна податкова перевірка фактів ухилення К «Проведена за дорученням слідчого камеральна податкова перевірка фактів ухилення К.Собчак від сплати податків не виявила», - відзначили в СК. Там нагадали, що весь цей час відповідно до інструкції Мінфіну і Центробанку кошти зберігалися на спеціально виділених банківських рахунках.

«Тепер я точно знаю, щастя - це не коли ти заробив мільйон, щастя - це коли у тебе мільйон відняли, а потім повернули«, - пише Собчак у своєму мікроблозі в Twitter.

Втім, Генрі Резник, адвокат Ксенії Собчак, заявив, що н е оскаржуватиме те, що правоохоронні органи тягли з поверненням його підзахисної 1,5 млн євро, вилучених під час обшуку. «Ми повністю задоволені», - сказав Резник.

Але Ксенія продовжує недовольствовать з приводу ситуації, що склалася. Вона впевнена, що історія з грошима була ініційована, щоб суспільно її зганьбити. На даний момент Собчак має намір боротися на своє світле ім'я, яке нібито спаплюжили, заявивши, що Ксюша не платила податків.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online