Як повернути сім'ю? Або методика НЛП в дії. / Статті / Бібліотека / Перша онлайн система аналізу вашого душевного здоров'я

  1. Як повернути сім'ю? Або методика НЛП в дії.
  2. Не пропустіть інші статті по темі:

Як повернути сім'ю? Або методика НЛП в дії.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дана стаття - вивірена НЛП програма, яка отформатирует ваш мозок для того, що б зберегти вашу сім'ю. Ця стаття насіннячко, яке буде посіяно прямо в вашу свідомість і вже скоро дасть свій паросток, позбавиться від якого буде неможливо. Рекомендується для читання кілька разів в різний час доби. Успіхів!

Якщо ви читаєте цю статтю, я припускаю, що ваша сім'я - шлюб без кохання. Ви вживаєте спроби скоротити дистанцію між вашим партнером і вами, а прірва стає все більше. Я знаю, якою важкою ставати життя для вас в такій ситуації. Якщо ви хочете зберегти сім'ю без допомоги вашого партнера і вийти з глибин відчаю, будь ласка, продовжуйте читати.

Коли ви і ваш чоловік брали на себе зобов'язання пройти один з одним крізь вогонь і воду, ви поняття не мали, які важкі випробування встануть між вами. Зараз ви вважаєте, що тільки ви один намагаєтеся виправити ваші відносини, тому що ваш чоловік не робить зі свого боку нічого, щоб зробити ваш шлюб щасливим.

Якщо я правий, то ви повинні тримати цю думку при собі.

Є багато способів контролювати думки вашого партнера, його почуття і бажання. Але чим більше ви щось вимагаєте від нього, тим більше ви будете викликати напруженість і гостроту проблем у ваших відносинах. Чому? Тому що ніхто не любить, коли говорять, що робити і як відчувати. У вашому житті завжди був хтось, хто говорив вам, як себе вести, що робити і т.д. Це вам дуже не подобається. Замість того що б виконувати поради цих доброзичливців, ви збунутуєтеся проти тих, хто намагається контролювати вас. Тому що б ви не зробили або сказали, намагаючись зробити відносини між вами теплими, нічого не допомагає. Ви вже не раз розглядали питання про шлюб зі своїм партнером і нічого не змінилося. Це тому, що ніхто не може контролювати почуття вашого партнера.

Високі шанси і того, що ви не та ж особистість, якій були в момент вашого одруження багато років назад. Тоді ви були безтурботним, оптимістичним, впевненим і щасливим (так само, як колись був ваш чоловік). Стрес партнерів є найбільшим убивцею шлюбу і теплих стосунків у сім'ї. Стрес від життя може погіршувати ваші відносини, особливо якщо ви не справляєтеся зі своїми емоціями здоровим і ефективним способом.

Цей стрес поступово налагоджує свої токсини всередині нас, і з кожним днем ​​ці відкладення ростуть. І коли ми випускаємо емоції, величезна куля негативності викидається на людину живе з нами, закриваючи для нас шлях до його серця. Ось чому відносини погіршуються. Єдине, що ви можете зробити для своєї сім'ї прямо зараз, це зробити акцент на те, що б ви відчували себе тією людиною, яким ви були в момент одруження.

Ви покладалися на свого партнера, відчували, що вас люблять і цінують. Ви відчували себе щасливими. Щастя це склад розуму, а не зовнішні обставини. Якщо ви хочете почувати себе коханою і щасливою в шлюбі, першим що вам потрібно зробити, це поліпшити Ваші відносини з самого себе. Коренева думка благополучної сім'ї - кожна людина в шлюбі відчуває себе успішним, якщо відчуває себе успішним індивідуально (не як пара). Величезний вплив на ваш шлюб надає те, як ви ставитеся до себе в світі навколо вас. Замість того, щоб отримати контроль над вашим партнером, покладайтеся на власне відчуття особливості.

Взявши на себе відповідальність за ваші власні емоції, ви робите перший крок до поліпшення вашого шлюбу, за допомогою або без допомоги партнера. Успіхів!

Якщо все ж не вдається налагодити сімейні відносини, то рекомендуємо звернутися до фахівців, а в самий найближчий час ми зможемо запропонувати вам аналітичний модуль "Сімейні стосунки і щасливий шлюб", крім уже існуючих "Міжособистісні відносини" і "Психологічна стать і ставлення до сексу" , при проходженні яких ви отримуєте результати професійних тестових методик, з корекцією індивідуально під вашу ситуацію, а також рекомендації шляхів подолання проблеми. Детальніше в аналітичних модулях.

Поділіться з друзями і оціните публікацію

Не пропустіть інші статті по темі:


Залишити коментар, можуть тільки зареєстровані користувачі. Ви можете зареєструватися або Увійти
Як повернути сім'ю?
Чому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online