У Великобританії проходять позачергові вибори в нижню палату парламенту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дострокові вибори оголошені з цілю стабілізації ситуації при проведенні переговорів про вихід з Європейського Союзу Дострокові вибори оголошені з цілю стабілізації ситуації при проведенні переговорів про вихід з Європейського Союзу   Виборча дільниця в Великобританії BBC News   У четвер, 8 червня, в Сполученому Королівстві Великобританії і Північної Ірландії проходять позачергові вибори в нижню палату парламенту

Виборча дільниця в Великобританії BBC News

У четвер, 8 червня, в Сполученому Королівстві Великобританії і Північної Ірландії проходять позачергові вибори в нижню палату парламенту. Виборчі дільниці відкриті з 7:00 по Лондону, передає BBC .

"За останні три роки це вже третє загальнонаціональне голосування в Британії: попередні парламентські вибори відбулися в 2015 році, а влітку 2016 року в країні пройшов референдум про членство Британії в ЄС", - йдеться в повідомленні.

Головні теми червневих загальних виборів в Британії - "Брексил" і соціально-економічна політика.

Про проведення позачергових виборів в нижню палату парламенту в квітні оголосила прем'єр-міністр Тереза ​​Мей. Вона пояснила дострокові вибори прагненням до стабільності в ситуації, коли країна почала переговори про вихід з Європейського Союзу.

Як повідомлялося, раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей підписала лист , Яке офіційно запустило процес виходу Великобританії з Європейського Союзу.
Лист з офіційним повідомленням про задіювання Британією 50-ї статті Лісабонського договору з метою виходу з ЄС було доставлено Дональду Туску в той же день.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online