Ville Valo

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Razor & Tie» оголосили про підписання контракту з фінським лав-металістами «HIM». Група завершила роботу над своїм новим альбомом, який отримав назву «Tears on Tape», який вийде 30-го квітня.
Вокаліст «HIM» Віллі Вало (Ville Valo): «Ми пекельно раді приєднатися до наших найдорожчим американським товаришам, R & T, ура !!!».
Восьмий альбом «HIM» «Tears on Tape» був записаний в студії Finnvox за допомогою давнього продюсера групи Хіілі Хіілесми (Hiili Hiilesmaa) і був змікшований в Лондоні Тімом Палмером (Tim Palmer).
«Ми робимо те, що я б назвав« сучасним ретро », - розповідає про альбом Віллі Вало. - Ми хотіли зробити його вульгарним, довбанути, брудним і панк-рокових. Але хотіли також щоб він був наївним, сентиментальним, мрійливим ».
За словами Вало, «HIM» збиралися розпочати роботу над альбомом ще в минулому році, але в зв'язку з травмою сухожиль барабанщика Міккі Крістіана Карппінен (Mika Kristian Karppinen) - той не міг підняти навіть чашку кави, що вже говорити про гру на ударних - їм довелося поміняти свої плани: «Я думаю, що завдяки його недугу ми змогли переглянути те, що у нас є. Це був невеликий екзистенційну кризу: нам треба було зрозуміти, куди нам рухатися далі, чи хочемо ми продовжувати все як раніше, незважаючи на важкі часи, або варто все припинити ».
Про сенсі назви нового альбому «HIM» Вало сказав наступне: «Для мене ця назва означає пісні - я маю на увазі не наші пісні, а пісні в найширшому сенсі - які можна назвати віхами. Ти чуєш таку пісню і згадуєш той момент, коли вперше її почув, або ж вона нагадує тобі про щось по-справжньому важливе. «Tears on Tape» означає, що я ціную тих людей, які залишили на плівці свої душі і серця, відкривши їх всьому світу. Мене не було б тут без сліз Елвіса Преслі (Elvis Presley) ».

http://www.darkside.ru

«Razor & Tie» оголосили про підписання контракту з фінським лав-металістами «HIM»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online