Скільки електроенергії споживає роутер

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Давайте з Вами розглянемо споживання електрики середньостатистичними роутерами, які сьогодні є практично в кожній квартирі, в кожному офісі Давайте з Вами розглянемо споживання електрики середньостатистичними роутерами, які сьогодні є практично в кожній квартирі, в кожному офісі. Отже, скільки ж електроенергії може споживати такий звичний і незамінний для нас електронний девайс?

В середньому різні моделі Wi-Fi роутерів споживають від 4-х до 15 Ватт за годину роботи. Тобто при цілодобовій роботі в місяць роутер споживає від 3-х кВт до 11 кВт, перерахувати на гроші Ви можете самостійно, помноживши на Ваш тариф. Наприклад, якщо 1 кВт коштує 2 рубля 50 копійок, то множимо 3 на 2,50 = 7 рублів 50 копійок і 11 множимо на 2,50 отримуємо 27 рублів 50 копійок, це означає, що роутер при постійній експлуатації за місяць витратить від 7 до 28 рублів (в залежності від моделі, тобто потужності). Ну а якщо у Вас двохтарифний лічильник - то витрати будуть ще менше. Так що особливого сенсу в регулярному виключенні роутер немає, хіба що при тривалій відсутності. Якщо ж економія електроенергії дуже важлива - можна відключати роутер на ніч або в інший час його бездіяльності, що допоможе Вам економити до 20 рублів на місяць на оплату електроенергії.

Для зменшення витрат електроенергії в роутері можна зменшити потужність приймально-передавача до необхідної в конкретному випадку. Із заводу все роутери налаштовані на максимальну потужність приймально-передавачів, в той час, як для покриття Wi-Fi мережею певного приміщення, як правило, цілком достатньо 50% (або навіть менше) потужності приймально-передавача роутера.

Так само не забудьте почитати про те, як краще встановити Wi-Fi роутер , Щоб він оптимально покривав мережею необхідне приміщення, при цьому не роблячи негативний вплив на здоров'я .

Також на цю тему Ви можете почитати:

Отже, скільки ж електроенергії може споживати такий звичний і незамінний для нас електронний девайс?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online