Скачала чудовий розповідь про Віллі Вало. Він буде цікавий навіть тим, хто не фанатіє від HIM! Прочитайте!

Скачала чудовий розповідь про Віллі Вало. Він буде цікавий навіть тим, хто не фанатіє від HIM! Прочитайте!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Китана всю дорогу відчувала на собі погляд Віллі. Він нічого не говорив, просто дивився на неї і від цього їй чомусь ставало не по собі. Раптово вона відчула легкий дотик до шиї. Дівчина сіпнулася від несподіванки, машина повернула, ледь не врізавшись в бік шикарного мерса, обганяє їх. Водій того природно не забарився тут же висунутися і оголосити околиці добірної лайкою. Китана вирівняла машину, зиркнула на свого супутника. Той тихо сміявся, відкинувшись на спинку крісла. Досмеявшісь, глузливо зауважив:
- Шо ти смикаєшся? Я не кусаюся…
- Ну треба ж, а я так була в цьому впевнена, - буркнула собі під ніс Китана.
Звичайно він розчув і знову розсміявся. Крізь сміх ледве зміг промовити:
- Тепер направо. Направо, я сказав! Ось так ... все, приїхали.
Він вибрався з машини, неймовірно граціозний, високий, стрункий до худорлявості. Підійшов до її дверцятах. Китана, подумки лаючись, щосили боролася з ременем безпеки. На відміну від Віллі, вона не мала жодних ілюзій з приводу свого вміння водити машину. Але якби за кермо сів той! По-перше, він був досить п'яний, по-друге, у нього не було водійських прав, нарешті, він просто не вмів водити машину. Так що ця дорога явно привела б їх дуже далеко. Your pretty face is going to hell. Віллі як і раніше з усмішкою спостерігав за її муками. Спасибі хоч не коментував. Нарешті, проклятий ремінь піддався. Китана з силою розгорнула дверцята, сподіваючись, що заб'ється Віллі. Ага зараз.
Він допоміг їй вийти з машини. Від його дотику вона здригнулась: його рука здалася їй обпалює, як вогонь. Ледь опинившись зовні, Китана тут же промокла наскрізь. Дощ лив немилосердно. Втім, Віллі тепер теж вельми скидався на мокрого кошеня. Його темні кучері, красиво обрамляли обличчя, потемніли і злиплися від води.
В небі пролунав перший гуркіт грому.
- Буде гроза, - з дуже серйозною пикою прокоментував Віллі.
Він відпустив її руку і попрямував до будинку. Дівчина пішла за ним, раз у раз поскальзиваясь на липкою від бруду доріжці. Наздогнавши Віллі, трохи невпевнено сказала:
- Ти залишиш машину ось так, на вулиці?
- Це не моя, - неуважно відповів Віллі, копаючись в кишенях і чортихаючись, - тачка належить БАМу, а у нього їх і так вистачає. До того ж, він все одно мені повинен ... ага, ось вони! ... На світ божий було витягнуто зв'язка ключів, і тепер Віллі, задумливо хмурячи брови, розглядав їх з таким виглядом, ніби бачив їх в перший раз в житті.
- Цей ... ні, він від моєї колишньої квартири ... а цей замок я поміняв три роки тому ... хм ... чорт, не пам'ятаю!
- А навіщо тобі старі ключі? - уїдливо запитала дівчина. Так, щас він посміхнеться. Дійсно, так і сталося.
- Щоб веселіше було, - пояснив Віллі страшним пошепки і, вибравши нарешті потрібний, вставив його в двері. Та клацнула і розкрилася з легким скрипом ... в пітьму.
"Ой, мама, я темряви боюся!".
Китана і сама не помітила, як вчепилася в лапу Віллі. Той, втім, поставився до позаімствованни кінцівки цілком філософськи і помітив тільки:
- Ща ми запалимо цю ендлесс дарк! ... де там цей вимикач ... упс ... світла немає ...
- Ааа, - здійнялася дівчина, - так у тебе і світла ще немає!
Віллі почухав потилицю.
- Напевно, відключили за несплату. Так, щас спробуємо ще раз. Хай буде світло ... сказав монтер ... і ... о, вийшло!
Світло нарешті спалахнуло, освітивши то, що з повним правом можна було назвати передпокої ... дуже брудною передпокої. Віллі зрушив з місця, даючи дівчині пройти, і закрив двері. Повернувшись, одним поглядом оцінив масштаби лиха і скомандував:
- Негайно в душ!
Нахилившись, Китана відстебнула застібки туфель і роззулась. А потім потьопала в тому напрямку, куди начебто тільки що понісся невгамовний Віллі. Підійшовши до відчинених дверей, за якою він зник, дівчина обережно зазирнула всередину. У кімнаті панував страшний безлад, але Китана цього спочатку не помітила ... можбить бо Віллі Херманом Вало в даний момент вже зняв футболку і явно збирався зробити теж і з брюками! Помітивши її, він все ж зупинився на півдорозі (на пів-ширінки) і знову посміхнувся. Китана, звичайно, і раніше вже бачила це худорляве тіло, обмалював татуюваннями (по-крайней мере, до пояса точно!), Але одна справа фотографії, і зовсім інша справа, коли ця сволота стоїть напівгола і дивиться на тебе так, немов бачить наскрізь .
"Втім, так воно і є, - тут же зрозуміла Китана, - адже він звик, щоб ним захоплювалися, в нього закохувалися і тп ... Так що всі твої думки, дорогенька, для нього просто відкрита книга".
- Де тут у тебе ванна? - нарешті сказала вона. "Мда, нерозумно сподіватися на те, що мій голос прозвучав природно".
Віллі невизначено хитнув головою.
- В кінці коридору, двері наліво.
Китана пройшла в зазначеному напрямку, старанно зробивши вигляд, що не помітила тихого сміху, що донесли їй услід. Штовхнувши двері наліво, вона дійсно виявилася у ванній. Великий і відносно чистою. Замкнувши двері на засувку, вона поспішно скинула одяг і з насолодою залізла під душ.
"Слава богу, хоч гарячу воду у нього не відключили", - подумала дівчина, повертаючись під теплими струменями. Раптом вона зрозуміла, що ніякої сухого одягу Віллі їй так і не дав. Потім відкинула і цю думку. Їй було потрібно працювати. Китана закрила очі, і в голові стали звично спливати рядки.
"Коли я вирушила на інтерв'ю з Віллі Вало, лідером групи HIM, я не знала, чого від нього чекати ..."
"Ет факт", - похмуро подумала вона, не відкриваючи очей. Їй довелося шукати його по всьому місту протягом приблизно трьох годин. Він повинен був чекати її в одному невеликому клубі о 9 годині вечора. Маленьке інтерв'ю, і вона вирушила б додому, де на неї чекали затишна ліжко, гарячий чай, щось наспівували на задньому плані телевізор, розшифровка диктофонного запису, чергова стаття і великого гонорару за неї. Так ні ж!
У призначеному місці в призначену годину цього дива не виявилося. Коли вона підійшла до бармена, той роз'яснив їй (попередньо зажадавши показати журналістське посвідчення), що "той самий" Віллі Вало з невеликою компанією був тут приблизно годину назад. Вони випили енну колво літрів міцних спиртних напоїв, потім Віллі Вало хитається ходою наблизився до стійки і звалився на один з стільчиків, ледь не промахнувшись. Хрипким шепотом на весь бар він повідомив бармену наступне: "Гей ти ... так, ти ... ти знаєш, хто я?! ... вот и хорошо ... так от ...
Я Віллі ... немає ... хмм ... Віллі Вало ... з групи ... ик! ... ну вощем ти зрозумів ... подивися мені в очі ... ти мене поважаєш? ... так от ... тут буде дама ... про що я говорив? ... а так ... ну, ось, скажи їй ... я пішов в тавастов ... да ... ось так ". Кінець цитати, все аплодують.
Після цього епохального заяви ВВ забрав свої татуйовані мощі з клубу. У невідомому напрямку.
Китаном нічого не залишалося, крім як подякувати важливого бармена і навідатися в тавастов. Там їй повідомили віз приблизно такого ж змісту як вищевикладена, і відправили далі. В кінцевому підсумку, шуканий об'єкт знайшовся в восьмому за рахунком закладі. Опустивши голову на стіл, він мирно хропів, пускаючи бульбашки. Поруч миті і Лінде сперечалися, чия гітара краще:
- У моїй струн більше - шість, а у твоїй тільки чотири!
- Зате у моїй вони товщі!
Яні теж дрімав. Правда зрозуміти, що це саме він був, з одного боку, важко - з'їхала капелюх закривала йому обличчя -, з іншого боку ... хм, та кому ще в Гельсінкі спаде на думку напнути такий жах! Гаса ніде не було видно (втратили бідолаху по дорозі), зате поблизу спостерігався Бам Маргера, який просто сидів і кліпав очима, і Юрки з 69 Eyes. Цей без будь-якої оригінальності продовжував глушити горілку.
"М-да, і точно заслужений фінський алкоголік", - подумалося Китаном, поки вона витягувала Віллі з-за столу. Незважаючи на худобу, той несподівано виявився досить важким. До того ж, прокинувшись від п'яних мрій, він чомусь почав називати її Сюзанною і лапати за всі можливі місця. Це ускладнило його транспортування до туалету настільки, що коли вони все-таки добралися до шуканого місця, Китаном найбільше на світі хотілося залишити його валятися на запалюванням підлозі і піти. Вона ще раз суворим тоном нагадала собі про професійний обов'язок і з великим задоволенням засунула голову йолоп в раковину під льодяно холодний струмінь. Канешна, він закричав, проявивши свої незвичайні вокальні здібності на повну. Китана навіть про всяк випадок відійшла подалі. А то хіба мало що йому в голову спаде. Висунувшись нарешті, Вало якийсь час просто поматерілся, потім спотикаючись добрів до унітазу і засунув туди. Нудило його довго і шумно. Весь цей час дівчина задумливо розглядала його зад, що стирчить з унітазу, і гадала, чи варто дістати камеру і зробити пару знімків. Коли вона нарешті вирішила, що варто, і полізла в сумочку, Віллі все таки вирішив повернутися і продемонструвати захопленої громадськості в особі дівчини 21 років від роду свою ніжно-зелену пику.
Чудовисько зелене якийсь час мовчки оглядало її, потім питання
1) хто вона
2) що вона тут робить
3) і якого ... вона засунула його під холодну воду
Китана, наскільки могла зрозуміло, пояснила йому все по пунктах. Потім він ...
Її розумні думки перервав вимогливий стукіт у двері.
- Ти там скоро, а?
- Щас-щас, - відгукнулася вона.
"Якщо б двері не були б замкнена, він би напевно зайшов. Чорт, і чому мені так шкода, що я її закрила! Гаразд сосредоточься і розслабся ... Не думай про чиїсь зелених очах, краще знову повернися до того, на чому зупинилася ".
Вислухавши її, Вало заявило, що інтерв'ю на седня і вобще скасовується, тк бачте воно дуже втомилося і негайно їде додому. Доведена до відчаю (я його сюди дотягли, вмила, а він! ...), Китана несподівано для себе самої ляпнула щось типу, я поїду з тобою! Чудо розглядало її ще довше, а потім раптом ...
Її думки знову були перервані самим безцеремонним чином. На цей раз у ванній погасло світло. Першою реакцією Китай було легке здивування. Їй-то вже було здалося, що Віллі Вало якось трохи виріс з того віку, коли подібні дурні розіграші вважаються верхом дотепності.
- Віллі, негайно включи світло!
Немає відповіді. Китана вимкнула воду і прислухалася. Жоден звук не долинав до її слуху.
- Вало, це не смішно! Негайно включи світло!
Знову тиша.
"Напевно, причаївся десь за рогом і насолоджується моїми криками", - відчуваючи, як закипає в ній холодна злість, подумала вона. Але тут же в голову їй прийшла інша думка, набагато гірше попередньої.
"Боже, та все йде прям як у фільмі жахів ... Жінка під душем, світло вимикається ..."
"Ні, - тут же поправила вона себе, - якщо жінка під душем, світло зазвичай не вимикають. Але ж таким пунктом програми йде маніяк з бритвою, сокирою або яким-нить іншим знаряддям вбивства! Так, че-то ванну приймати якось більше не хочеться ... "
Китана навпомацки намацав у темряві рушник і швиденько витерлася. Лайнувся крізь зуби, зрозумівши, що її одяг зараз абсолютно не готова до вживання. Загорнулася в усі той же рушник, справедливо вирішивши, що це все ж краще, ніж зовсім нічого. Завмерла, міркуючи, що ж робити далі. Власне кажучи, варіантів було тільки два. Або залишатися у ванні і далі в очікуванні невідомо чого. Або йти вперед назустріч можливого маніякові і інших принад.
Звичайно вона вибрала другий варіант.
Китана нічого, ну абсолютно нічого не боялася, але все ж, коли вона обережно відсунула засув і вислизнула назовні, її серце билося занадто голосно. У коридорі панувала непроглядна темрява. Весь будинок був занурений в якусь в'язку тишу. Торкнувшись рукою однієї зі стінок, дівчина зробила кілька обережних кроків вперед.
Раптово до її слуху донеслися чиїсь кроки. Китана завмерла на місці. Жах, що скувала її, не давав навіть поворухнутися. В голові билася тільки одна думка - біжи скоріше, дура!
Темна тінь виникла перед нею ...
... .і пролунав підозріло знайомий голос!
Ти не дуже сильно злякалася? - стурбовано запитав Віллі, чухаючи за вухом (про це вона здогадалася по руху повітря), - я чув, як ти називаєш, але я як раз в цей момент застряг ... а, не має значення ... Вобщем я подзвонив диспетчеру, він сказав, що блискавка вдарила в один з стовпів електропередачі, коротше щас весь район сидить без світла.
Ніби на підтвердження його слів, за прочиненими їм дверима в якусь кімнату спалахнула блискавка, освітивши його.
"Хм, він змінив штани, але так і не одягнув футболку. Цікаво, що там у нього застрягло ..."
Раптово, як ніби прямо поруч з нею, прогримів грім. Від несподіванки Китана мало не підстрибнула і вже звичайно упустила рушник. Воно з тихим шелестом сповзло на підлогу. Матюкаючи все на світі, а в першу чергу себе, дівчина нагнулася за ним. Відчула, що сволочной рушник за щось зачепилося. І зрозуміла, що цим чимось був черевик Віллі. Глянула туди, де по ідеї повинні були знаходитися його очі і процідила крізь зуби:
- Відпусти ...
- Навіщо? - з ледачою глузуванням поволі говорив Віллі, - тобі воно все одно не стане в нагоді. А якщо оголеною ти відчуваєш себе ніяково ... тоді я теж можу роздягнутися.
Китана випустила рушник і відскочила подалі від Вало. В голові крутилися тисячі варіантів відповідей, починаючи від зовсім дурного "що ти маєш на увазі?" і закінчуючи істеричним вереском. Як завжди в екстреній ситуації, довелося висловити не найкращий.


продовження

А навіщо тобі старі ключі?
Де тут у тебе ванна?
И знаєш, хто я?
И мене поважаєш?
Про що я говорив?
Ти там скоро, а?
Ти не дуже сильно злякалася?
Навіщо?
В голові крутилися тисячі варіантів відповідей, починаючи від зовсім дурного "що ти маєш на увазі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online