ERECTROFON. GAY. RU: У Віллі Вало не встає на своїх колег. Новини-серпень. Гоми всіх напрямків.

ПОЧАТОК : НОВИНИ-СЕРПЕНЬ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Віллі Вало не встає на своїх колег

Віллі лається матом в прямому ефірі Віллі лається матом в прямому ефірі. У нього найпохмуріші тексти у всій Фінляндії. У нього все в сатанинських тату. Він страшний, як сто чортів. І він з біса привабливий. А в середині 90-х Віллі Вало організував групу під назвою "His Infernal Majesty" (HIM), що означає "Його Дьявольское Величність". До чого все це призвело? А до того, що в серпні 2001-го Віллі Вало вступив в порочну телефонний зв'язок з "Молотком".

ненавиджу сатаністів

Найбільше ненавиджу, коли вони приймають нас за своїх і кличуть на сатанистские збіговиська. Ми хоч і називаємося His Infernal Majesty, але ніякого відношення до них не маємо. Назва таке взагалі випадково придумали. Коли ми були ще зовсім зелені, поїхали на зубожілий європейський фестиваль. Там і вирішили пожартувати - назватися Н.I.М. І народ на нас валом повалив: "Справжні чарівники! Та ще з Фінляндії!" Ми від цього просто отетеріли і назва вирішили залишити. Правда, моя бабка насправді була родом з Румунії і вміла чаклувати. Схоже, що я - останній нащадок графа Дракули. Зараз роюсь в своє коріння.

Чи не трахати з музикантами, тому що це - не естетично

Деякі дивні люди натякають, нібито у нас в групі не тільки дружні і професійні відносини між музикантами, а - набагато більше. Можу сказати тільки одне: ви ніколи в житті не бачили мужиків на гастролях. Знаєте, як це виглядає? Морди у всіх опухлі, неголені і злі від недосипу. Шкарпетки не випрані, смердять. Штани, все в плямах від кетчупу, теж смердять. Волосся немиті і скуйовджене, голова свербить. Може, по телику або із залу це виглядає інфернально, але поблизу - повне лайно.

Дратують бойз-бенди

Ці гарненькі перці волосся напомадити, вузькі штанці надінуть і давай - про любовь-морковь до труни. І ще крадуть один у одного мелодії, подружок і менеджерів. А адже бойз-бенд без менеджера - як мужик самі знаєте без чого. Хоча, по-моєму, хлопчикам в бойз-бендах цього самого і не потрібно. Принагідно перевірю.

Мало не збожеволів в секс-шопі

Після школи, треба було десь заробити грошей, тому що батьки ні за що не хотіли і далі жити зі мною під одним дахом. І я пішов працювати до свого дядька, у якого був секс-шоп. А в секс-шопі що? Вібратори різних розмірів - гумові, пластмасові, з запахом і підігрівом. Ляльки гумові. Вагіни з мастилом, заводні і збірно-розбірні. Пакетики з якоюсь отрутою - типу, афродизіаки. Підлітки з малиновими від збентеження фізіономіями і сорокарічні маніяки. І так кожного дня. З дванадцяти до восьми. Рехнуться можна.

Почав боятися дівчат

Після секс-шопа я кілька місяців не міг зустрічатися з дівчатами. Як згадаю збірно-розбірні конструкції з Дядечкового секс-шопа, хочеться бігти від них далеко-далеко. За півроку так цього добра наївся, що тепер навіть платонічне кохання ненавиджу.

Не розумію всіх, хто називає мене грубіяном

А ще - бешкетником і злидні. Чи не бачили вони Міка Джаггера в мої роки! Мені друзі розповідали, який він був, старина Мік. Я в порівнянні з ним чистий і непорочний. Віллі Вало - справжній ангел!

Ната Крезіна,
"Молоток", № 34, 2001.

PS Текст підліткової "Мурзилки", що видається серйозними дядьками з "Коммерсанта", "Еректрофону" довелося трохи підправити, щоб не дратувати дитячим сленгом відвідувачів нашого сайту.

Пінк таємно виступила в Москві
"Халтуру" на заказниках у вихідні в Москві, здається, стало надзвичайно модним у західних зірок шоу-бізнесу.

Пугачова заспівала по-державному
У палатного під'їзду.

Sparks. Найбільші поперся в січні приїдуть до Москви
«Б-2», 26 і 27 січня 2006-го року.

Земфіра помстилася Москві
У Земфіри за минулі п'ять років поменшало завзяття і відкритості. Підсів голос. Зате додалося лощеного професіоналізму і композиційної витонченості.

Бою Джорджа судитимуть в лютому
Він звинувачується в зберіганні наркотиків.

«Тату» забрали пісню у Роббі Вільямса
Вони уклали таємну угоду на покупку пісні «Wrapped around your finger» з відомим англійським автором текстів Гаєм Чемберсом.

До чого все це призвело?
Знаєте, як це виглядає?
А в секс-шопі що?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online