Реєстрація авто на польську фірму

  1. Документи для оформлення авто на польську фірму
  2. Карта Поляка - найактуальніші питання при співбесіді
  3. Зареєструвати нову фірму в Польщі або купити готову

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Підприємницька діяльність в Польщі щорічно набирає все більшої популярності серед іноземних громадян. І це не дивно, оскільки відкриття фірми в Польщі дає необмежені можливості для виходу на ринок Європи. З моменту реєстрації у відповідному Реєстрі підприємців, фірма в Польщі набуває статус юридичної особи, після чого можна купити і зареєструвати автомобіль на польську фірму. Підприємницька діяльність в Польщі   щорічно набирає все більшої популярності серед іноземних громадянНерезидент України має повне право переоформити автомобіль на себе.Вписати в техпаспорт як співвласника, в Польщі можливо оформити на Вас.

У разі приватного (індивідуального) підприємництва авто можна зареєструвати на фізичну особу. Вартість автомобілів в Республіці Польщі на порядок нижче, в порівнянні з цінами на подібні моделі в Україні. З цієї причини іноземні підприємці, організувавши власний бізнес в Польщі, бажають придбати авто саме в цій країні.

Фірма в Польщі може купити автомобіль, як у приватного, так і особи юридичної. Залежно від цього будуть відрізнятися їх реєстрації. При покупці авто у юридичної особи передбачено звільнення від сплати податку. Покупець отримає довідку, з якої не потрібно буде робити будь - яких додаткових виплат.

При придбанні автомобіля у приватної особи доведеться заплатити податок у розмірі двох відсотків від ціни договору. При цьому протягом одного місяця буде зберігатися договір про страхування транспортного засобу. Якщо авто купується у компанії, то може бути запропоновано оформлення страховки на місяць або ж щоденне страхування.

Документи для оформлення авто на польську фірму

Зареєструвати автомобіль в Польщі можна в Міському управлінні. Також реєстрація здійснюється Департаментом комунікації повятового староства. Зареєструвати автомобіль можна як без зміни номера, так і з його зміною. При необхідності слід пройти техогляд.

Реєстрація автомобіля передбачає наявність наступних документів: Реєстрація автомобіля передбачає наявність наступних документів:

  • документа про придбання авто, договору продажу (оплачений) або рахунки;
  • технічного паспорта транспортного засобу;
  • карти автомобіля, в яку вписуються всі його власники;
  • документа, що свідчить про підписання договору про страхування;
  • довідки про проведений техогляд автомобіля.

Іноземець зможе виїжджати на автомобілі, оформленому на польську фірму, в Україні. Умови перетину кордону України, на оформленому на фірму автомобілі, а також переміщення на даному транспортному засобі по її території, регламентується відповідними українськими законодавчими актами.

Слід звернути увагу на те, що резидент України , Який в'їжджає на польському авто в українську державу за правилами транзиту, зможе перебувати в країні не більше ніж п'ять діб. За умови, що він здійснює в'їзд через одну і ту ж митницю, або ж не більш десяти діб, якщо в'їзд відбувається через різні митні пункти.

При наявності карту побиту , Можна безкоштовно стати на облік в Консульстві України в Польщі. Тоді в закордонному паспорті буде поставлений відповідний штамп. При перетині кордону слід оповістити перевіряючих про перебування на консульському обліку і про бажання перебувати Україні протягом шістдесяти днів на рік.

Знадобляться такі документи: Знадобляться такі документи:

  • дві ксерокопії головної сторінки міжнародного паспорта з відмітками про консульський облік;
  • дві ксерокопії реєстраційного талона авто.

Буде роздруковано спеціальне зобов'язання, на якому ставиться підпис особи, що звернулася. На зобов'язанні вказується дата в'їзду в Україну і дата виїзду з України. За цих дат відбувається підсумовування загальної кількості днів перебування в Україні на автомобілі.

Карта Поляка - найактуальніші питання при співбесіді

Питання та відповіді

Якими можуть бути питання при проходженні співбесіди на Карту Поляка. Детальніше

Зареєструвати нову фірму в Польщі або купити готову

зареєструвати або купити

Що краще для підприємця, зареєструвати нову фірму в Польщі або купити вже готову? Детальніше

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online