Мої Документи - Реєстраційний облік громадян Російської Федерації за місцем перебування та за місцем проживання в межах Російської Федерації

  1. 02.07.2019 «Гаряча лінія» кадастрової палати по Кемеровській області Шановні жителі Кемеровської...
  2. 10.06.2019 Де дізнатися перелік необхідних документів для угод з нерухомістю
  3. 06.06.2019 «Гаряча лінія» кадастрової палати по Кемеровській області
  4. 03.06.2019 Влада запропонувала заборонити передачу виписок про нерухомість третім особам
02.07.2019 «Гаряча лінія» кадастрової палати по Кемеровській області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шановні жителі Кемеровської області!

В п'ятницю 19 липня 2019 року з 11-00 до 13-00 філія ФГБУ «ФКП Росреестра» по Кемеровській області проведе телефонну «ГАРЯЧУ ЛІНІЮ» з питань, пов'язаних з державним кадастровим урахуванням об'єктів нерухомості, отриманням відомостей з Єдиного державного реєстру нерухомості (ЕГРН) , кадастрової вартості об'єктів нерухомості, а також питань, що стосуються надання платних послуг.

Телефон «гарячої лінії»: 8 (3842) 56-70-77

На питання відповідатимуть уповноважені співробітники філії.

24.06.2019 У Великому залі Адміністрації міста Юрги пройшов День відкритих дверей для підприємців в режимі «питання - відповідь»

2019 У Великому залі Адміністрації міста Юрги пройшов День відкритих дверей для підприємців в режимі «питання - відповідь»

Мета заходу - допомогти підприємницькій спільноті оперативно отримати відповіді на питання щодо взаємодії з місцевими органами влади. На зустрічі були присутні Глава міста С.В. Попов, його заступники, голови КУМИ і комітету архітектури, представники контрольно-наглядових органів і ресурсно-постачальних організацій.

Фахівці відповідали на питання у форматі живого діалогу. А також була надана можливість задати питання в режимі онлайн через месенджери. В ході заходу всі бажаючі змогли отримати інформацію з найбільш актуальних для них проблем:

- ремонт автодороги по вулицях Абразивная і Томська;

- можливість газифікації селища «Газовик»;

- створення індустріального парку;

- контроль щодо продажу алкоголю в святкові дні;

- визначення кадастрової вартості земельної ділянки;

- порядок проведення податкової перевірки.

Всього в заході взяло участь понад 40 підприємців.

У висновку Глава міста виразив побажання, що подібні зустрічі стануть проводитися на регулярній основі раз на місяць.

10.06.2019 Де дізнатися перелік необхідних документів для угод з нерухомістю

Купуючи квартиру, гараж, земельну ділянку, оформляючи спадок або беручи участь в пайовому будівництві, кожен заявник стикається з необхідністю збору документів для державної реєстрації прав або кадастрового обліку.

Кадастрова палата по Кемеровській області звертає увагу жителів регіону на те, де можна швидко дізнатися перелік необхідних документів для угод з нерухомості.

Визначити самостійно, який саме перелік документів потрібно в тому чи іншому випадку, досить складно. На допомогу громадянам існує сервіс «Життєві ситуації», який легко знайти на сайті Росреестра .

Скористатися цим сервісом досить просто. Для цього потрібно зайти в будь-який з розділів офіційного сайту Росреестра «Фізичним особам», «Юридичним особам» або «Фахівцям». Після чого в модулі «Корисна інформація» знайти сервіс "Життєві ситуації". Далі вибрати тип об'єкта, з яким планується проведення операції, і плановану операцію з об'єктом нерухомості (дарування, купівля-продаж, спадкування, кадастровий облік і т. Д.), А потім відповісти на кілька простих запитань анкети.

Після заповнення необхідної форми список необхідних документів з'явиться на екрані разом з максимальним терміном отримання послуги та інформацією про розмір сплати державного мита. Список можна буде роздрукувати, або зберегти. Також з цієї сторінки можна перейти в розділ « Електронні послуги » , Який надасть можливості для здійснення подальших дій, в тому числі і для подачі документів.

06.06.2019 «Гаряча лінія» кадастрової палати по Кемеровській області

Шановні жителі Кемеровської області!

У п'ятницю 21 червня 2019 року з 11-00 до 13-00 філія ФГБУ «ФКП Росреестра» по Кемеровській області проведе телефонну «ГАРЯЧУ ЛІНІЮ» з питань, пов'язаних з державним кадастровим урахуванням об'єктів нерухомості, отриманням відомостей з Єдиного державного реєстру нерухомості (ЕГРН) , кадастрової вартості об'єктів нерухомості, а також питань, що стосуються надання платних послуг.

Телефон «гарячої лінії»: 8 (3842) 56-70-77

На питання відповідатимуть уповноважені співробітники філії.

03.06.2019 Влада запропонувала заборонити передачу виписок про нерухомість третім особам

Мінекономрозвитку розробило законопроект, згідно з яким забороняється передача виписок Росреестра з Єдиного державного реєстру нерухомості (ЕГРН) третім особам. він опубліковано на Федеральному порталі проектів нормативних правових актів.

Метою законопроекту є виключення діяльності «сайтів-двійників». «Це пов'язано з тим, що в даний час в мережі Інтернет діє велика кількість сайтів, ідентичних офіційному сайту Росреестра , Які мають схоже з його контентом наповнення, що вводить в оману громадян і організації, що мають намір отримати відповідні державні послуги, надання яких належить до виключної компетенції Росреестра ", - наголошується Мінекономрозвитку в пояснювальній записці до проекту закону.

Для запобігання діяльності таких сайтів законопроект передбачає адміністративну відповідальність за перепродаж відомостей ЕГРН третім особам. Так, штраф за видачу відомостей з ЕГРН третім особам - 50 тис. Руб. для громадянина і посадової особи, 400 тис. руб. для юридичної особи та 100 тис. руб. для індивідуального підприємця.

Законопроект не порушує принцип відкритості ЕГРН. Будь-яка зацікавлена ​​особа може отримувати відомості ЕГРН відповідно до законодавства про реєстрацію нерухомості. Для отримання і можливості використання відомостей ЕГРН будь-яка особа матиме право звернутися з відповідним запитом про надання таких відомостей, в тому числі з використанням інтернет-сайту Росреестра. Таким чином, законопроект не пропонує змінювати процедуру надання відомостей ЕГРН, а вводить адміністративну відповідальність за перепродаж відомостей, що міститься в державному реєстрі.

Введення штрафів за видачу відомостей з ЕГРН ким-небудь крім Росреестра, впевнені автори законопроекту, дозволить запобігти «ризики порушення прав громадян» і «зниження рівня довіри населення до органів державної влади» через отримання недостовірних відомостей.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online