Електронний паспорт 2018: росіяни отримають документ нового формату

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Уряд Росії прийняв постанову, згідно з яким наші співвітчизники вже в 2018 році зможуть отримувати електронні паспорти громадянина РФ. Якщо ж врахувати ту обставину, що реалізація даного законопроекту вже не раз відкладалася і переносилася, то давати стовідсоткові гарантії ніхто не поспішає. Тим часом, якщо головний документ громадянина нової формації все ж буде впроваджений в 2018 році, то його володарем зможе стати буквально будь-який повнолітній росіянин.

Як стало відомо кореспондентам нашого новинного агентства, в перспективі уряд Росії розглядає можливість видачі електронного паспорта при народженні. Цей документ буде представлятися в вигляді пластикової карти за типом банківського продукту, на якому буде міститися буквально вся інформація про його власника. Крім цього, електронний паспорт матиме і більш розширений функціонал, що дозволить використовувати документ, як з метою ідентифікації особистості, так і в якості інструменту оплати, і для користування банківськими послугами, і для електронної ідентифікації, і навіть для оплати за проїзд.

Є інформація, поки ще не підтверджена на урядовому рівні, про те, що новий електронний паспорт може поєднати в собі цілий ряд інших документів, наприклад таких, як водійське і пенсійне посвідчення. Основний же особливістю цього документа буде наявність 3 фотографій - 1 кольорового і 2 сірого формату, а також чіпа для електронної ідентифікації. Вся інша інформація, що має місце бути на паперовому документі, також буде присутній на електронній його версії.

Щоб отримати паспорт громадянина РФ нового формату в 2018 році, необхідно звернутися до відділення Федеральної Міграційної Служби, розташованої, як за місцем реєстрації, так і за місцем фактичного проживання. При цьому громадянин має можливість подати заявку на оформлення паспорта через інтернет на сайті держпослуг. Тут же можна буде і відстежувати шлях заяви і оформлення документа. Видаватися ж він буде по закінченню 10 днів з моменту подачі заявки і за фактом оплати держмита, розмір якої поки не встановлено.

Видаватися ж він буде по закінченню 10 днів з моменту подачі заявки і за фактом оплати держмита, розмір якої поки не встановлено

Окремо наші кореспонденти роблять акцент на тому факті, що спочатку електронні паспорти будуть видаватися особам, які досягли повноліття і тільки за їх особистою побажанню. При цьому буде можливість одночасно використовувати, як паперовий паспорт, так і електронний його аналог. Але вже до 2027 року уряд планує перевести на електронні паспорти всіх жителів Росії. До речі, жителі республіки Крим вже протестували на собі процедуру отримання електронного паспорта, що ні передбачає ніяких проблем з переходом на документ нового формату по всій Росії.

Згідно запевненнями експертів, електронний паспорт гарантує більш надійну безпеку конфіденційної інформації, ніж його попередник. Термін його дії буде обмежений 10 роками, після чого документ підлягає заміні. Також буде потрібно заміна паспорта електронного формату в разі зміни прописки.

# Електронний паспорт 2018 # Росія переходить на нові електронні паспорти # Електронний паспорт громадян Росії # Електронний паспорт РФ

Підпишіться на наші акаунти в Яндекс Дзен , ВКонтакте , Facebook , Однокласники , Youtube , Instagram , Twitter , Pinterest . Будьте в курсі останніх новин!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online