Автомобільний ломбард може видати кредит під заставу авто як громадянам Росії, так і іноземцям

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

сьогодні автоломбард - це один з найбільш популярних способів людині отримати швидкий кредит на будь-які цілі під заставу машини. В якості предмета застави буде виступати автомобіль, а також мото- і гідротехніка, сільгосптехніка, автобуси і спецтранспорт. Особливість надання кредиту автоломбардів виражається в мінімальному наборі необхідних документів і високій швидкості оформлення кредиту.

автоломбард

Якщо брати історію, то автомобільні ломбарди вперше з'явилися в США в середині минулого століття. З тих пір, послуга видачі кредиту, пов'язана з запорукою автотранспорту, виявилася настільки затребуваною, що буквально через кілька років автомбарди стали поширеним явищем не тільки на території США, але і в Європі. У Росії перший автоломбард відкрився в 90-х роках минулого століття в її столиці місті Москві, а потім швидко став поширюватися в інших великих містах. В даний час автоломбарди вже підкорюють провінцію, включаючи районні центри Росії. Отримати гроші під заставу автомобіля зараз є можливість у більшості жителів РФ. Крім того, деякі автомобільні ломбарди, що працюють на території Росії, видають грошові кредити іноземним громадянам, які також зобов'язані подати для застави документи на автомобіль і іноземний паспорт.

Крім ухвалення автотранспорту в заставу і видачі кредиту, автомобільні ломбарди використовують викуп автотранспорту. Тут слід зауважити, що більшість автомобільних ломбардів викуповують ліквідні автомашини, які користуються попитом у автомобілістів. До таких автомобілів відносяться не тільки легкові автомашини, а й вантажний транспорт, спецтехніка тощо

Для викупу машини продавець зобов'язаний надати її в автомобільний ломбард з мета огляду та оцінки транспортного засобу. У разі позитивного результату і згоди продавця з викупної ціною, юристами ломбарду складається договір купівлі-продажу, який під час підписання сторонами повинен бути нотаріально посвідчений присутнім нотаріусом. Відразу ж їм виписується довіреність на одного із співробітників ломбарду з тією метою, щоб він зміг зняти викуплений автомобіль з обліку в відділі ГИБДД, не пропонуючи для цих цілей продавця.

Гроші співробітники автомобільного ломбарду за викуплений автотранспорт видадуть одразу ж після підписання документів з каси підприємства.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online