«Петербурзька Нерухомість» дарує знижки на квартири від Setl City

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

надано компанією Setl City

«Петербурзька Нерухомість» 21 квітня запрошує всіх на весняне свято «Моя вулиця» в ЖК «Сонячне місто». Це можливість познайомитися з популярним проектом, весело провести час і отримати знижку на покупку квартиру від девелопера Setl City.

Захід відбудеться 21 квітня з 11:00 до 14:00 за адресою проспект Ветеранів, будинок 169, корпус 3. У програмі - зустріч з учасниками шоу «Танці» на ТНТ, майстер-класи та конкурси.

Відвідувачі свята зможуть дізнатися всю інформацію про проект "Сонячне місто" , Оцінити хід будівництва, зовнішній вигляд і інфраструктуру житлового комплексу, який зводиться за високими стандартами Setl City .

Менеджери «Петербурзької Нерухомості» також дадуть безкоштовні консультації з питань придбання житла в інших житлових комплексах девелопера, на які поширюється персональна знижка в розмірі 50 тисяч рублів. Кількість купонів обмежена.

Терміни акції: 21 апреля 2018 р., Організатор акції: ТОВ «ЦРП« Петербурзька Нерухомість », юридична адреса: 196066, CПб, Московський пр., Д.212, літер А, ІПН 7816094750 ОГРН 1027804907129, докладніше про організатора, умови і порядок її проведення можна ознайомитися за тел. 33-55555

Довідка про компанію Setl City

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК "Сонячне місто" - забудовник ТОВ "Сетл Інвест", проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/solnechnyi-gorod/declarations

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online