Недорогий відпочинок в Підмосков'ї

  1. Попаритися і порибалити можна в Підмосков'ї
  2. Вибираючи недорогий відпочинок в Підмосков'ї, можна і відпочити, і одужати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як не хочеться сидіти на вихідних в галасливій столиці, чи не так Як не хочеться сидіти на вихідних в галасливій столиці, чи не так? Але, якщо в запасі тільки пару вільних деньків, далеко, погодьтеся, вибратися досить складно.

Але і навіщо вибиратися кудись далеко, витрачатися на дорогі авіаквитки і шикарні готелі, якщо можна вибрати недорогий відпочинок в Підмосков'ї і при цьому відпочити не менш комфортно, ніж в Болгарії, Італії та Іспанії.

У розпорядженні мандрівника море пансіонатів, баз відпочинку, санаторіїв Підмосков'я. Ви зможете попаритися в лазні, покататися на конях, порибалити, пограти в боулінг, купуватися в басейні, взяти напрокат човен і покататися по річці, здорово розслабитися під час СПА-процедур .

Загалом, кожен із суб'єктів відпочинку, який ви зустрінете при виїзді з Москви, запропонує вам якийсь свій дивовижний відпочинок.

Попаритися і порибалити можна в Підмосков'ї

Наприклад, відправившись в міні-подорож по Дмитрівське шосе, ви зустрінете готель Кантрі Резорт. Готель працює по динамічною ціною і часто можна забронювати номер за дуже хорошими цінами. В готелі дуже приємна територія, є прекрасний зоопарк, відмінний новий СПА центр з басейном і саунами. Заміський готель знаходиться в 80 кілометрах від Москви.

За Щелковскому шосе в сосновому бору знаходиться готель Улиткин. Від столиці всього два десятка кілометрів.

Мальовнича природа, свіже повітря, наявність прекрасного озера, затишних дерев'яних будиночків зроблять ваш відпочинок незабутнім. Лазні, сауни, човни на прокат, рибалка - кожен зможе знайти тут заняття до душі.

Трохи далі по Щелковського шосе рекомендуємо заміський готель Ателіка Сосновий бор. Готель працює по системі «все включено».

Багатьом вибрали недорогий відпочинок в Підмосков'ї припаде до смаку парк відпочинку « Дракіно »По Сімферопольському шосе. У розпорядженні гостей два готелі, котеджне містечко Тирольская село, кілька ресторанів, барів і кафе, величезний новий СПА-комплекс.

Великий плюс, що цей комплекс розрахований не тільки для дорослих, але і для дітей. Малюки зможуть безпечно плавати в спеціальному неглибокому басейні. Особливо порадує гостей «душ вражень» з ефектами аромо, гідро та хромо терапії.

Вибираючи недорогий відпочинок в Підмосков'ї, можна і відпочити, і одужати

Всього в 50 кілометрах від російської столиці по Волоколамському шосе розташувався санаторій « хвиля ». Це місце добре тим, що тут можна не тільки відпочити, а й поправити здоров'я. Гості знаходяться під наглядом лікарів-фахівців.

Недорогий відпочинок в Підмосков'ї також можуть запропонувати санаторій « Карачарово »По Ленінградському шосе, санаторій« Литвинове »По Київському шосе, будинок відпочинку« Снігурі »по Волоколамському шосе і інші.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online