ЖК Геометрія

  1. Коли темпи життя під контролем
  2. «Розумні» планування
  3. Майстер, творець або цінитель?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ГК «Інвестторг» займається будівництвом житлового комплексу «Геометрія». Він позиціонується як унікальний проект з яскравою авторської архітектурою, комфортним житлом та упорядкованою територією. Будівництво комплексу ведеться при максимально дбайливому ставленні до навколишнього комплекс природі. Про це повідомляє забудовник, а що ж бачимо ми?

Про це повідомляє забудовник, а що ж бачимо ми

Бачимо строгі вертикалі будівель, які візуально розбиті завдяки природним контурам. На додаток до цього - суцільне вітражне скло верхніх поверхів. Воно ніби зливається з небом і створює відчуття легкості. На додаток до цього - яскраве декоративне оформлення фасадів.

На додаток до цього - яскраве декоративне оформлення фасадів

Два перші поверхи комплексу віддані під комерційні об'єкти: магазини, аптеки, салони краси і так далі. Холи і місця загального користування оформляються за авторським дизайн-проекту. У цокольних поверхах розташовуються комори приміщення, а на перших - колясочні. У кожній секції передбачені місця для консьєржів.

Унікальна концепція дворових просторів передбачає особливий підхід до благоустрою: ландшафтний дизайн, просторі газони, малі архітектурні форми, прогулянкові алеї, пішохідні та велосипедні доріжки, ігрові та спортивні майданчики, зони відпочинку. Ваші діти завжди будуть під наглядом, тому що на території комплексу встановлені камери відеоспостереження.

Коли темпи життя під контролем

Комплекс розташовується в Кудрово, квартал 6, ділянка 6-3.

Відстань до автобусної зупинки - трохи більше півкілометра, до станції метро - 2,4 км. Виїзд на КАД знаходиться в 5 км від ділянки забудови. Потрапити на лівий берег Неви можна по Народної вулиці. Вона віддалена від РК приблизно на 4 км.

Екологія місцевості нормальна. Поблизу немає промислових об'єктів. Комплекс розташований поруч з парком Оккервиль. Єдиний негативний фактор, мабуть, - близькість КАД. Разом з тим тут встановлені захисні екрани, в значній мірі перешкоджають поширенню шуми і вихлопних газів.

Разом з тим тут встановлені захисні екрани, в значній мірі перешкоджають поширенню шуми і вихлопних газів

Близькість парку на річці Оккервіль порадує кожного майбутнього жителя житлового комплексу як в літній, так і в зимову пору року. У парку постійно проходять різні ігрові та спортивні заходи. Для дітей обладнані майданчики. Влітку Вас приємно здивує упорядкована пляжна зона з парасольками і кабінками для перевдягання. У парку прокладені прогулянкові та велосипедні доріжки. Взимку тут влаштовують лижню, обладнають каток на річці Оккервіль.

Поруч з комплексом є школа і кілька дошкільних освітніх установ, магазини. Більше інфраструктурних об'єктів мешканці комплексу зможуть знайти у станції метро, ​​трохи більше ніж в 2 км від ділянки забудови. У місті Кудрово, і в радіусі трьох кілометрів від житлового комплексу, працюють:

  • торгово-розважальний комплекс «Мега Дибенко»;
  • гіпермаркети «Стрічка», «Карусель» і «Окей»;
  • супермаркети «Пятерочка», «Магніт», «Сім'я», Spar, «Перехрестя»;
  • універсам «Полушка»;
  • торгові центри «Правобережний» і «Невський»;
  • кілька дитячих садків і шкіл;
  • центр освіти «Кудрово»;
  • Охтінській коледж;
  • лікарня №17;
  • відділення Ощадбанку;
  • кінотеатр «Буревісник»;
  • спорткомплекс «Динаміт»;
  • льодова арена «Кудрово»;
  • басейн «Невська хвиля».

ЖК «Геометрія» знаходиться в десяти хвилинах від великого торгово-розважального комплексу «Лондон Молл», де працюють гіпермаркети «Декатлон» і «Карусель», магазин мережі «Леруа Мерлен», кафе, ресторани, дитячі атракціони, спортивно-розважальний клуб.

«Розумні» планування

У двох корпусах «Геометрії» представлені до продажу студії і квартири площею від 23,18 кв. м до 78,52 кв. м.

У кожному будинку по 720 квартир. Забудовник приготував сюрприз у вигляді «розумних» планувань.

Це означає, що ви зможете використовувати за прямим призначенням кожен квадратний метр.

Ліквідовано не експлуатуються площі, проблемні зони, незручні кути і інші «чорні діри» планувань.

«Інвестторг» дає додаткову можливість купити деякі квартири з чистової обробкою, заощадивши час на побутові клопоти.

Майстер, творець або цінитель?

Залежно від того, що приносить задоволення особисто вам, можна вибрати різні варіанти обробки. Якщо насолоджуєтеся процесом і любите робити щось своїми руками, то обробка «Майстер» - оптимальне рішення. Вона має на увазі високоякісну чорнову обробку і дає можливість створити квартиру своєї мрії.

Тип обробки «Творець» підійде тим, хто любить мріяти, будувати плани і втілювати їх в життя. Забудовник подбає про предчистовой обробці - основі для вашого творчого польоту.

Варіант «Цінитель» ідеальний для тих, у кого загострені тактильний і візуальний способи сприйняття інформації. Якщо для вас важливо перебувати в готової середовищі, щоб отримувати натхнення ззовні, вибирайте саме цю повну фінішну обробку.

плюси:

  • «Розумні» планування;
  • наявність обробки;
  • близькість парку;
  • масштабна інфраструктура.

мінуси:

Житловий комплекс «Геометрія» розташований в екологічно сприятливому, швидко розвивається місті Кудрово, на перетині Європейського проспекту і проспекту Будівельників. У складі комплексу - два футуристичних корпусу по 720 квартир, вбудована-прибудована автостоянка, приміщення комерційного призначення та відкриті автостоянки. ЖК виділяється продуманими плануваннями квартир. Для кожної сім'ї знайдеться власний, найкращий варіант як по конфігурації і кількості кімнат, так і по обробці.

Про це повідомляє забудовник, а що ж бачимо ми?
Майстер, творець або цінитель?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online