Взяти кредит на будівництво будинку без початкового внеску

  1. Причини оформити позику на будівництво будинку
  2. Який тип кредитування підходить найкраще?
  3. Хто має можливість отримати схвалення?
  4. Які документи потрібні для оформлення?
  5. Куди звернутися за отриманням коштів?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будівництво власного будинку за межами міста - мрія багатьох людей, які не можуть добре себе почувати при житті в міській суєті.

Досить часто будівництво приватного будинку обходиться дешевше, ніж покупка квартири в великому місті, проте навіть не найбільша сума є в наявності далеко не у кожного. Що робити, якщо почати зведення свого житла хочеться вже зараз?

Є рішення - кредит на будівництво будинку, оформлений в одному з російських банків. Багато банківські організації надають гроші на придбання будівельних матеріалів та оплату робіт, пов'язаних з будівництвом.

Розберемося детальніше, на яких умовах здійснюється кредитування для зведення приватного будинку, і де можна отримати таку позику.

Причини оформити позику на будівництво будинку

Кредит на будівництво заміського будинку є найбільш оптимальним способом отримання грошей для реалізації поставленої мети.

Це легко зрозуміти, якщо розглянути всі доступні способи вирішення питання:

  • Будівництво будинку в міру накопичення власних грошей. Роботи зі зведення будинку починаються тільки при накопиченні певної суми, і тривають у міру надходження коштів. Будівництво в такому випадку може багаторазово припинятися, а терміни досягнення результату - затягуватися. Перевага в цьому варіанті теж є - відсутність переплати і будь-яких кредитних зобов'язань.
  • Зведення будівлі на повністю накопичені заощадження. В рамках цього підходу спочатку збирається необхідна грошова сума, і тільки потім починається будівництво. Переваги у цього способу такі ж, як і у попереднього, але і недоліки аналогічні. Зведення будівлі може відкластися на роки. Крім того, перешкодити може сильний спокуса витратити велику грошову суму на що-небудь ще.
  • Взяти кредит на будівництво будинку. Розглянутий варіант дозволяє отримати всі гроші відразу і невідкладно приступити до реалізації поставленої мети. Такий недолік, як переплата по позиці, можна нівелювати грамотним підбором кредитної програми і відповідальним погашенням боргу.

Робимо висновок - кращим способом обзавестися власним будинком є ​​оформлення позики на будівництво.

Який тип кредитування підходить найкраще?

Перш, ніж отримати кредит на будівництво будинку, подумайте над тим, який формат кредитування підійде вам найкраще.

Отримати грошові кошти в банку можна по одній із зазначених далі схем:

  • Іпотека. Грошова сума в цьому випадку надається під заставу наявного у власності житла. Найкраще підійде квартира в багатоквартирному будинку, який розташований у великому місті. Також можна закласти земельну ділянку, будинок, приватний будинок. Доступна до отримання сума грошей зазвичай не перевищує 80% від оціночної вартості застави, тому резонно закласти дорогу нерухомість. Іпотечний кредит на будівництво будинку має масу плюсів - низьку процентну ставку і великий термін кредитування. Якщо у вас є можливість, краще розглянути саме цей варіант кредитування.
  • Цільовий позику. Грошові кошти видаються на реалізацію конкретної мети, а саме - на зведення будинку. Цільова спрямованість позики обумовлює невелику відсоткову ставку, яка може бути навіть нижче, ніж у випадку з іпотекою. Недолік цього варіанту - ускладнена процедура оформлення.
  • Споживчий позику. Найбільш популярний і затребуваний тип кредитування. Причини великої популярності - можливість взяти кредит на будівництво заміського будинку без початкового внеску, низькі вимоги до позичальників, швидкий розгляд заявки. Недоліком є ​​висока ставка по позиці.

По можливості оформляйте іпотечний позику на зведення будинку. Другим на черзі є цільовий кредит.

Хто має можливість отримати схвалення?

Для отримання позитивного рішення банку на видачу кредитних коштів необхідно не тільки подати заявку, а й пройти перевірку організації. Для цього потрібно відповідати наступним критеріям банку:

  • наявність громадянства Російської Федерації;
  • вік з урахуванням погашення боргу - від 21 року до 65 років;
  • реєстрація на території роботи банку;
  • наявність офіційного доходу і працевлаштування.

Гарною підмогою в отриманні позики буде наявність позитивної історії. Щоб отримати вигідний і велика позика на вигідних умовах, в більшості випадків буде потрібно надати банку забезпечення.

В його ролі може виступати заставу нерухомості, або один або відразу декілька платоспроможних поручителів.

Варто відзначити, що в деяких банках встановлюються інші вікові обмеження. Взяти в них позику на зведення будинку можна у віці від 18 до 70 років включно, з урахуванням повного погашення заборгованості.

Які документи потрібні для оформлення?

Цільовий кредит на будівництво будинку, як і інші кредитні продукти, доступні позичальникам, які надають про себе повну інформацію.

Для цього достатньо принести до відділення банку ці документи:

  • паспорт громадянина Російської Федерації;
  • довідка про розмір доходу за останні 6 місяців;
  • ксерокопія трудової книжки або трудовий договір;
  • документи на заставну нерухомість (якщо є).

Вище наведено загальний список документів. Так як в різних банках свої вимоги до складу пакету потрібних документів, рекомендується перед подачею заяви відвідати офіційний сайт банку і дізнатися вимоги.

Куди звернутися за отриманням коштів?

Цільовий, споживчий або іпотечний кредит на будівництво приватного будинку можна отримати в багатьох російських банках, що робить зведення свого житла більш ніж реальним завданням.

Якщо ви зацікавлені в отриманні вигідного позики, в першу чергу зверніть увагу на пропозиції наступних банків:

  • Сбербанк. Доступи позики на лояльних умовах - від 300 000 рублей до 85% від оціночної вартості застави або вартості будівництва заміського будинку. Термін погашення кредиту - аж до 30 років.
  • Дельтакредит. Спеціалізація цієї компанії - видача іпотечних позик, в тому числі і на зведення свого житла. Тут можна отримати гроші під процентну ставку від 11,5% в рік на термін до 25 років.
  • Фора-Банк. Має програму «Житло, що будується», по якій пропонується отримати від 300 000 до 7 000 000 рублів (до 70% від ринкової вартості застави) з процентною ставкою від 10,25% на термін до 25 років.
  • Банк Житлового Фінансування. У цій організації є іпотечна програма «Готівкою під заставу квартири». Якщо у вас у володінні є нерухомість в багатоквартирному будинку, можна закласти її і отримати від 800 000 до 8 000 000 рублів на термін від 1 до 20 років з відсотковою ставкою від 12,99% річних.
  • Газпромбанк. У цій організації можна взяти позику на будівництво власного заміського житла, на строк до 20 років з максимальною сумою до 60 000 000 рублів. Початковий внесок - від 20% від суми.

Визначтеся з вибором і відвідайте офіційний сайт обраного банку, щоб подати заяву на кредит!

Хто має можливість отримати схвалення?
Які документи потрібні для оформлення?
Куди звернутися за отриманням коштів?
Що робити, якщо почати зведення свого житла хочеться вже зараз?
Який тип кредитування підходить найкраще?
Хто має можливість отримати схвалення?
Які документи потрібні для оформлення?
Куди звернутися за отриманням коштів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online