Новорічні тури, зустріч Нового року в Санкт-Петербурзі, Росія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

НОВИЙ РІК В САНКТ-ПЕТЕРБУРЗІ

29.12. 2018-02.01.2019

5 днів / 2 нічних переїзду

Виїзд з Мінська
Виїзд з Мінська

Головне святкування Нового 2019 року відбудеться традиційно на Двірцевій площі і проспекті Невському. Тут зберуться тисячі бажаючих яскраво зустріти рік Жовтого Земляного Свині. Галасливі гуляння під музику і пісні, привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, виступи виконавців вітчизняної естради та народний фольклор.

Площа Островського - ще одне публічне місце, де проходять новорічні заходи в Санкт-Петербурзі. Тут можна зайти на святковий ярмарок, взяти безпосередню участь в конкурсах і вікторинах з пам'ятними призами, а також покататися на великий гірці і отримати незабутні враження. Також можна сфотографуватися з льодовими скульптурами, спеціально для яких включена яскраве підсвічування, що підтримує настрій свята.

Новорічні гуляння в Санкт-Петербурзі будуть і в Петропавлівській фортеці на Заячому острові, де встановлюються льодові скульптури і величезна льодова гірка для всіх бажаючих. Покататися можна на Ледянка і непотрібних шинах від автомобілів, а в новорічну ніч буде організований концерт зі святковою програмою та конкурсами для всіх відвідувачів.

З Стрілки Василівського острова буде організований шикарний феєрверк, яка не закінчить свято, а лише підігріє захоплення всіх жителів і гостей міста З Стрілки Василівського острова буде організований шикарний феєрверк, яка не закінчить свято, а лише підігріє захоплення всіх жителів і гостей міста. Культурні заходи на Новий рік 2019 Санкт-Петербурзі пройдуть в кожному районі, а підійдуть для святкування цієї чарівної ночі і дорослим, і дітям.

Програма туру:

1 день
29.12.18

17.00 - виїзд з Мінська

2 день
30.12.18

Прибуття в Санкт-Петербург близько 08:00 - 09:00. Сніданок.

Заміська автобусна екскурсія в Пушкіно (Царське Село). Прогулянка по Єкатерининському парку - чудового твору російського садово-паркового мистецтва XVIII-XIX століть, екскурсія в Катерининський палац зі знаменитою Бурштинової кімнатою.
Або, екскурсія в музей - заповідник «Павловськ» - літню резиденцію імператора Павла і його сім'ї, чудовий пейзажний парк і Павловський палац. Розміщення в готелі. Вільний час.

Додатково (за доплату):

  • Вечірня екскурсія «Вогні новорічного міста». Вечірній Петербург - це не інше місто, це його особливий стан. Яскраво освітлені будівлі, набережні, вулиці і проспекти знаходять інші фарби і обриси, а заповідні куточки міста постануть в новому загадковому образі

3 день
31.12.18

Сніданок. Вільний час.

ДОДАТКОВО: Автобусна тематична екскурсія «Палаци і Храми Північної столиці» .Знайомства з палацами царської сім'ї і великої знаті .. Імператорскіе- Зимовий палац, Зимовий і Літній палац Петра, Михайлівський замок. Великокнязівські: Мармурова, Миколаївський, Маріїнський, Великого Князя Володимира. Палаци знаті- Строганових і Шереметьєвих, Шувалова та Білосільських-Білозерських, Юсупових і Воронцова. Х рами: православні і католицькі, лютеранські та мусульманські, є синагога і буддійський храм. Місто всіх релігій - це традиція, закладена Петром. Екскурсія в Ісаакіївський собор або Спас на Крові.

Вільний час. Підготовка до святкування Нового року.

22:00 - 4:00 - НОВОРІЧНИЙ банкет в ресторані готелю з розважальною програмою (за бажанням за додаткову плату) АБО СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ на Палацовій площі.

На площі встановлена головна міська ялинка. Уявлення проходять на кількох сценах, щоб будь-який глядач зміг вибрати для себе улюблене видовище. Це концерт світових естрадних зірок і виступи фольклорних колективів, пісні минулих років або танцювальні номери. Ведуть програму відомі російські артисти, а Дід Мороз і Снігуронька, герої російських народних казок радують і дітей і дорослих.

4 день
01.01.19

Пізній сніданок в ресторані готелю. Виселення з готелю.

Після 10.00 (точний час уточнює старший групи) автобусна тематична екскурсія «Зимові свята». Знайомство зі святковим містом, центральними площами, прикрашеними новорічними красунями-ялинками.

Ретроспектива традицій зустрічі Нового року і Різдва в Санкт-Петербурзі минулих епох.

Екскурсія по території Петропавлівської фортеці - 1 година (самостійний огляд ін. Об'єктів за додаткову плату). Відвідування головного храму міста Казанського кафедрального собору побудованого в ім'я чудотворної ікони Казанської Божої Матері.

Купівля сувенірів в гіпермаркеті. Від'їзд до Мінська близько 18:00. Нічний переїзд.

5 день
02.01.19

Прибуття до Мінська вранці.

* Час вказаний орієнтовно.

* Фірма залишає за собою право заміни екскурсій без зменшення загального обсягу екскурсійної програми.

проживання в готелі "Санкт-Петербург" **** . Розташована в історичному, культурному і діловому центрі міста. Будівля споруди 70-х років знаходиться на набережній Неви, напроти знаменитого крейсера «Аврора» Найближча станція метро: «Площа Леніна» - пішки 10 хвилин.

проживання в готелі «Охтінская» 3 * розташована на мальовничому березі Неви, в 10 хвилинах від історичного центру міста., 2-х мест.комфорт. сніданок шведський стіл.

Вартість туру:

  • 110 $ (екв.) + 85 руб. - дорослий, при проживанні в готелі "Охтінській ***"
  • 120 $ (екв.) + 85 руб. - дорослий при проживанні в готелі "Санкт-Петербург ****"
  • Для дітей до 16 років знижка 5 $ (в еквіваленті)

У вартість туру входить:

  • проживання 2 ночі в готелі «Санкт-Петербург» ****, Пироговська набережна 5/2, центр міста на березі Неви, ст. метро пл.Леніна http://hotel-spb.ru/ , Сніданок шведський стіл;

  • проживання 2 ночі в готелі «Охтінская» 3 * https://okhtinskaya.ru/services/ розташована на мальовничому березі Неви, в 10 хвилинах від історичного центру міста., 2-х місні номери комфорт, сніданок шведський стіл;
  • транспортне обслуговування по програмі;
  • 2 сніданки (шведський стіл в готелях) + 1 сніданок в кафе міста;

  • послуги супроводжуючого по всьому маршруту;

  • екскурсійні послуги з вхідними квитками за програмою.

Додатково оплачується:

  • новорічний банкет в готелі (за бажанням) - вартість уточнюється;
  • мед. страховка - 2 $;
  • доплата за одномісне розміщення 55 $;
  • додаткові екскурсії не входять в основну програму

Агенство залишає за собою право вносити деякі зміни в програму туру без зменшення кількості і якості послуг, здійснювати заміну заявлених готелів на рівнозначні. Час в дорозі вказано орієнтовно. Фірма не несе відповідальності за затримки, пов'язані з простоєм на кордонах, пробками на дорогах.

Нікатур

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online