Де кращі мікропозики на карту без відмов в Україні

  1. Основні відмінності мікропозик від звичайних кредитів
  2. Де краще взяти мікропозик
  3. Вимоги до позичальників і необхідні документи
  4. Етапи оформлення мікропозик на карту
  5. Як уникнути відмови

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Один з найпопулярніших способів отримання грошей в тих ситуаціях, коли кошти потрібні швидко і без паперової тяганини - мікропозики на карту без відмов в Україні. Чому такий варіант кредитування стає все більш затребуваним? Позичальників приваблюють мінімальні терміни оформлення позики, лояльні вимоги до клієнтів, можливість отримання коштів на карту, відсутність цільового призначення і мінімум відмов у наданні мікрокредиту. Розберемося більш детально в перевагах мікропозик в порівнянні з банківськими кредитами.

Розберемося більш детально в перевагах мікропозик в порівнянні з банківськими кредитами

Основні відмінності мікропозик від звичайних кредитів

Між мікропозик на карту і банківськими кредитами існує кілька принципових відмінностей. Отже:

  • взяти мікропозик можливо на нетривалий термін (в тому числі на кілька днів), в той час як кредит в більшості випадків видається мінімум на рік (або на кілька місяців);
  • для отримання коштів у банку (навіть якщо заявка була оформлена онлайн) відвідування банківського відділення є обов'язковою умовою, а мікрокредити, що видаються мікрофінансової організацією, як уже було відзначено вище, можна отримати на свою банківську карту;
  • при зверненні в банк потрібно збирати велику кількість всіляких документів (включаючи довідку, що підтверджує наявність офіційного доходу), нерідко потрібно шукати поручителів або закладати майно. Мікрофінансові організації не вимагають від клієнта надавати великий пакет документів, підтверджувати офіційне працевлаштування, оформляти заставні документи і шукати поручителів;
  • суттєву перевагу позик від micro-credit.com.ua в порівнянні з кредитами - швидкий термін оформлення: отримання грошей відбувається буквально за кілька хвилин (як правило, заявка розглядається протягом 20-60 хвилин, а при повторному зверненні - не більше 5-10 хвилин). У банках цей процес може зайняти кілька днів;
  • отримати мікропозик на карту можуть можна з поганою кредитною історією, в той час банки в такому випадку відмовляють в наданні грошей.

Мінусом мікропозик вважаються більш високі процентні ставки: дійсно, банківські кредити видаються під менший відсоток. Однак, якщо потрібно не дуже значна сума, а також при нетривалому періоді користування засобами переплата буде несуттєвою.

Де краще взяти мікропозик

Кожна людина, що планує оформлення мікрокредиту, стикається з величезною кількістю пропозицій різних мікрофінансових організацій. Як вибрати кращий варіант? Потенційному позичальникові слід звертати увагу на такі моменти, як розмір процентної ставки, терміни користування кредитом, можливість дострокового погашення і пролонгації, терміни прийняття рішення, а також наявність програми лояльності для постійних клієнтів. Деякі мікрофінансові установи надають безвідсоткові позики для нових позичальників: така унікальна можливість дозволяє оцінити переваги співпраці з конкретною МФО. Сервіс по видачі кредитів https://micro-credit.com.ua/mikrozajm-na-kartu-onlajn-v-ukraine/ забезпечує підбір оптимального варіанту: ознайомившись з представленими пропозиціями, ви зможете взяти мікропозик на карту на максимально вигідних умовах.

Вимоги до позичальників і необхідні документи

Вимоги до позичальників і необхідні документи

До числа головних аргументів на користь мікрокредитів справедливо відносять мінімум вимог до позичальників. Для того, щоб отримати кошти, потенційний клієнт МФО повинен бути громадянином України, мати прописку і постійне джерело доходу, який дозволяє погасити борг. Мінімальний вік для звернення за мікропозик, як правило, становить 18 років. Серед необхідних документів - паспорт, ІПН, в деяких випадках в якості другого документа ніжно надавати посвідчення водія, закордонний паспорт і т.д. Крім того, для оформлення мікрокредиту знадобляться мобільний телефон і банківська карта, на яку будуть перераховані гроші.

Етапи оформлення мікропозик на карту

Отже, після того, як вибрана відповідна мікрофінансових організація і вигідний варіант мікрокредиту, необхідно приступати до його безпосереднього оформлення. Як правило, цей процес практично ідентичний в різних компаніях і складається з наступних етапів:

  • реєстрація на сайті МФО (в анкеті потрібно вказати паспортні дані та контактну інформацію, повідомити про свою зайнятість);
  • оформлення заявки (на цьому етапі буде потрібно вказати суму мікрокредиту і його термін);
  • прив'язка карти (повідомити дані банківської картки необхідно для перерахування суми позики);
  • скоринг (може здійснюватися автоматично, але іноді клієнту потрібно дочекатися дзвінка оператора, читайте докладніше на https://micro-credit.com.ua );
  • перерахування грошових коштів на карту (більшість мікрофінансових організацій після схвалення заявки переводять гроші практично миттєво).

Як уникнути відмови

Як уникнути відмови

Популярність мікропозик на карту багато в чому пояснюється практично стовідсотковим схваленням заявок, проте деякі позичальника іноді все ж стикаються з відмовою у видачі мікрокредиту. Чому так відбувається?

Основними причинами є помилки при заповненні анкети або надання недостовірної інформації. При заповненні анкети необхідно вказати точні відомості - прізвище, ім'я та по батькові позичальника, паспортні дані та адресу. Спеціальна система - скоринг - в автоматичному режимі аналізує безліч різних параметрів і перевіряє їх збіг, тому допущена помилка (так само як і умисне надання невірних відомостей про позичальника) може стати причиною, по яким у видачі грошових коштів буде відмовлено.

У деяких МФО існує практика проведення бесід оператора з позичальником, в ході якої представник організації може задавати питання для уточнення поданої інформації. У разі відмови клієнта спілкуватися з оператором МФО приймається негативне рішення по заявці, тому ігнорувати дзвінок не рекомендується: розмова займе не більше п'яти хвилин.

Таким чином, при виникненні термінової потреби в грошах оптимальним варіантом є звернення за мікропозик на карту. Уважне заповнення анкети, надання достовірних відомостей і проходження бесіди з оператором дозволять уникнути відмови і швидко отримати позику на вигідних умовах.

Якщо ви знайшли помилку - виділіть текст і натисніть клавіші Shift + Enter або клікніть сюди . Дякуємо!

comments powered by HyperComments

Інші новини

Чому такий варіант кредитування стає все більш затребуваним?
Як вибрати кращий варіант?
Чому так відбувається?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online