Кадастровий інженер

  1. Професійні послуги з підготовки та оформлення документів у кадастрового інженера від компанії "Помідор":
  2. Специфіка роботи кадастрового інженера:
  3. У вартість послуг компанії "Помідор" включено:
  4. Чому замовляють підготовку і оформлення межового або технічного плану в компанії "Помідор":
  5. Аргументація: чому варто довіряти кадастровим інженерам?
  6. «Помідор» - не тільки агентство нерухомості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія "Помідор" пропонує послуги по виконанню і супроводу межових, кадастрових і землевпорядних робіт, виробляє формування межових, технічних планів на земельні ділянки, будівлі, будівлі та споруди.

Кадастровий інженер - це єдиний фахівець, який має права формувати, вносити відомості про об'єкти нерухомості в державний кадастр нерухомості (ГКН), таких як: земельні ділянки, будинки, дачі, будинки, будівлі та споруди Кадастровий інженер - це єдиний фахівець, який має права формувати, вносити відомості про об'єкти нерухомості в державний кадастр нерухомості (ГКН), таких як: земельні ділянки, будинки, дачі, будинки, будівлі та споруди.

Види підготовки та оформлення документів:

1. Межовий план на земельні ділянки.
2. Технічний план на будинки, будівлі та споруди.
3. Акт обстеження земельної ділянки та об'єктів нерухомості.

Професійні послуги з підготовки та оформлення документів у кадастрового інженера від компанії "Помідор":

Вартість послуги індивідуально повний прайс-лист

Термін виконання від 1 дня

Кадастрову діяльність, землевпорядну експертизу уповноважені здійснювати кадастрові інженери, які мають атестати відповідної кваліфікації. В обов'язки кадастрового інженера входить:

  1. Вивчення запитів на проведення кадастрових робіт;
  2. Проведення юридичного аналізу документів, наданих клієнтом;
  3. Проведення консультацій з клієнтами по виниклих питанням при постановці на кадастровий облік або зняття з нього.
  4. Менеджмент і координування роботи різних служб компанії (це може бути кур'єрська служба, аналітичний відділ, геодезична група або службовці фірми, що відповідають за співпрацю з державними установами).

Кадастровий інженер відповідає і за своєчасний збір необхідної інформації від різних служб і державних відомств (Федеральною службою державної реєстрації та кадастру, Департаментом міського майна, Бюро технічної інвентаризації, Росимуществом і т.п.) відомств:

- отримання виписок з документів, що надаються державними органами;

- підготовку пакета документів для здійснення процедури межування, проведення інвентаризації, складання креслень, актів, планів, XML-схем;

- за завірення документів електронно-цифровим підписом, при необхідності;

- за забезпечення ефективного зворотного зв'язку за допомогою електронної пошти або служби доставки компанії з метою реалізації обміну підготовленими документами з державними відомствами в установлені терміни.

Підсумком співпраці кадастрового інженера і замовника робіт є надання останньому заключних документів.

Документи необхідні для кадастрового інженера:

1. Документи, що засвідчують особу замовника (копія паспорта або документа, що його замінює) або реквізити юридичної особи (свідоцтво про Державну, ІПН)
2. Правовстановлюючі документи, кадастрова виписка форма КВ1 (якщо необхідно) і відповідний розпорядчий документ (постанова, рішення і т.д.)
3. Документи від інших власників, якщо ділянка належить на праві спільної часткової власності

Специфіка роботи кадастрового інженера:

Праця кадастрових інженерів ставиться в один ряд з юридичної або адвокатською практикою за рівнем кваліфікації і специфіці роботи. Законодавство РФ передбачає певні вимоги до особистості фахівців. Інженери, які займаються кадастровим урахуванням, повинні бути громадянами РФ; повинні мати диплом про вищу освіту вузів з державною акредитацією, мати відповідний атестат або ліцензію. Отриманню атестата передує здача іспиту, на підставі якого встановлюється необхідна.

Звернення з кресленнями, план-схемами, XML-таблицями і володіння ліцензійними програмами, необхідними для реалізації процедури, вимагає від фахівця необхідного освіти і визначає унікальність роботи кадастрових інженерів як високооплачуваних, висококваліфікованих фахівців. Атестат кадастрового інженера не має тимчасового обмеження терміну дії і дійсний на території всієї РФ.

Кадастровий облік, об'єктом якої є ділянки землі, кадастрові інженери здійснюють з 1 березня 2008 року. Кадастрова діяльність, об'єктом якої є будівлі, будівельні об'єкти, споруди, житлові та нежитлові приміщення, - здійснюється з 1 січня 2013 року.

У вартість послуг компанії "Помідор" включено:

1. Підготовка і оформлення плану і XML - схеми

Ми підготуємо всі необхідні документи, межовий технічний план з графічної і текстової частиною, XML - схему.

Чому замовляють підготовку і оформлення межового або технічного плану в компанії "Помідор":

1. Виконуємо межові та кадастрові роботи з 2010 року, можливо повний супровід;

2. Акредитація в Ощадбанку РФ по всій Росії, ТОВ "НАШ ДІМ";

3. Маємо власне спеціальне обладнання, щорічна перевірка, великий штат співробітників;

4. Готові рішення в складних і нестандартних ситуаціях, супровід;

5. Пропонуємо знижки постійним клієнтам, спеціальні умови і подарунки;

6. Безкоштовні консультації наших фахівців;

7. Виконано понад 10 000 замовлень, можливість онлайн заявки;

8. Найбільш помірні ціни, здача і отримання, узгодження топографічних планів.

Аргументація: чому варто довіряти кадастровим інженерам?

У перші роки роботи кваліфікаційний атестат кадастрового інженера видавався всім, хто в змозі був визубрити екзаменаційні питання і відповіді на них. Такий стан речей призвело до численних помилок і судових розглядів. В даний час подібний хід подій повністю виключений, так як існує закон, згідно з яким, якщо протягом року інженеру буде відмовлено у внесенні до реєстру десяти межових справ, ліцензія анулюється, атестат відгукується, - і фахівець не має права практикувати в кадастрової діяльності. Послуги фахівця в області кадастрової справи дуже затребувані, на ринку попиту інженерів існує жорстка конкуренція, в результаті чого на поверхні бізнесу залишаються тільки справжні, перевірені професіонали, які знають свою справу.
Чи можна обійтися без допомоги фахівця? Можна, але це буде дуже складно і нераціонально. Доручивши роботу інженеру, можна позбавити себе від турбот, пов'язаних з цією виснажливої ​​процедурою, без певних юридичних і технічних знань самостійно впоратися з цим завданням неможливо.
Позбавивши себе від паперової тяганини і черг в держустановах, можна заощадити багато часу. Не кожна людина зможе залишити роботу, щоб викроїти кілька годин на день на простоювання під дверима кабінетів реєстраційних палат і збір потрібної інформації. Органи державної реєстрації працюють в будні, коли більшість людей теж зайняті на службі або іншій роботі. Звернення за допомогою до кадастровому інженеру дозволяє уникнути певних незручностей, пов'язаних з отриманням необхідного часу для самостійних походів по установам.
Щоб виключити ризик повернення документів через неправильне заповнення або недостатньо ретельної підготовки документів, допущених помилок і неточностей в актах, схемах, кресленнях, офіційних запитах і службових листах, просто необхідно довірити справу професіоналу. Якщо ви не юрист і не інженер, то без кадастрового інженера обійтися просто неможливо.
Таким чином, довіряючи роботу кваліфікованим фахівцям, які гарантують успіх цієї операції, можна захистити себе від складнощів, пов'язаних з порядком проведення кадастрової реєстрації, зберегти здоров'я, нерви і час.

«Помідор» - не тільки агентство нерухомості

Агентство нерухомості «Помідор» має багаторічний досвід роботи в організації ефективної роботи по всім видам кадастрових робіт. Сфера діяльності агентства охоплює Солнєчногорськ Клин, Химки, Одинцово і ін. Населені пункти Підмосков'я. Злагоджена робота співробітників групи, компанії «Помідор», що відповідає за виконання кадастрових роботи, тісна співпраця з органами державної реєстрації Московської області та мобільна кур'єрська служба дозволяє оперативно аналізувати і виконувати запити клієнтів.
Команда групи компанії «Помідор» складається із спеціалізованих відділів, працівники яких досконало знають свою справу. За злагодженість і успіх роботи відповідає координатор - кадастровий інженер. Вартість послуг виправдовує якість виконаної роботи. Кадастрові інженери компанії мають необхідну кваліфікацію, досвід роботи і теоретичну базу знань, навичок для здійснення всіх етапів процедури кадастрової реєстрації нерухомості та земельних ділянок: від вивчення заявки до отримання остаточних задокументованих рішень на руки клієнту, який звернувся за допомогою в компанію «Помідор». З моменту подачі заяви в фірму, всі клопоти, пов'язані з процедурою кадастрової справи, співробітники компанії беруть на себе. Результатами роботи, за яку береться група компанії з повною відповідальністю, клієнт залишається завжди задоволений. Повністю позбавити себе від невиправданих витрат часу, грошей і здоров'я можна звернувшись за допомогою до кадастровим інженерам даного агентства. Компанія гарантує позитивний результат своєї роботи за розумне грошову винагороду.

Аргументація: чому варто довіряти кадастровим інженерам?
Чи можна обійтися без допомоги фахівця?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online