Новини України - в Кіровоградській області "взяли" заступника прокурора в момент дачі хабара

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У неділю, 29 січня, генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що в Кіровоградській області затримано під час спроби підкупити військового прокурора, щоб він не подавав апеляційну скаргу на рішення суду. Про це Луценко написав на персональній сторінці в Facebook.

"Затримали заступника обласного прокурора Кіровоградської області, який намагався підкупити військового прокурора з метою неподання апеляції на рішення суду", - написав генпрокурор.

Як повідомили в ГО "Центральноукраїнський антикорупційної офіс", затримання відбулося вчора.

Операцію із затримання чиновника проводили працівники головного управління по боротьбі з корупцією Служби безпеки України в Кіровоградській області та Генеральною прокуратурою України. Заступник прокурора Кіровоградської області Олексій Варакин підозрюється в наданні неправомірної вигоди.

Згідно з інформацією, заступника прокурора затримали під час передачі хабара в розмірі 1000 доларів США військовому прокурору.

На даний момент проводяться слідчі дії. Підозрюваного прокурора доставили в місто Київ.

Як повідомляв MIGnews.com.uа, 27 січня, співробітники Служби безпеки України затримали начальника одного з відділів поліції Херсонської області за фактом хабарництва .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online