Огорожа з профнастилу під ключ - кошторис на паркан з металопрофілю

  1. У чому перевага даної пропозиції
  2. Можлива кошторис на паркан з профнастилу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будівництво парканів та інших матеріалів, що не таке складне заняття, як здається, але, як відомо, напортачить можна в будь-якій справі. Боляче дивитися, коли якісний матеріал - профнастил , профільні труби , Виглядає після установки забору неналежним чином. Щоб уникнути подібних казусів і позбавити вас від зайвого клопоту, пропонуємо вам послугу - «Паркан з металопрофілю під ключ». Будівництво парканів та інших матеріалів, що не таке складне заняття, як здається, але, як відомо, напортачить можна в будь-якій справі

Будівництво парканів під ключ, в Києві і області


У чому перевага даної пропозиції

По-перше, ви замовляєте матеріали і роботи в одному місці, тому вам легше все контролювати, адже ви можете спілкуватися тільки з одним менеджером, у якого робили замовлення. Дуже часто виникають ситуації, коли ви замовили матеріал і його привезли, а бригада будівельників, з якої ви домовилися, ще не готова приступити до робіт, тому що не закінчила попередній об'єкт. Або протилежна ситуація, ви поселили у себе на дачі бригаду будівельників, а профнастил ще не готовий, будівельники нервують, смикають вас, в загальному, назріває конфлікт. Тому, щоб позбавити вас від таких негараздів, замовляйте паркан під ключ.

По-друге, ви отримуєте гарантійні зобов'язання від нас як фірми (юридичної особи) на матеріали і встановлення паркану, все в одному місці від однієї особи. Ви уникаєте ситуації, коли будівельники накосячіть, відмовляли, що, мовляв, будівельні матеріали не якісні, а фірма, що продала вам ці матеріали, каже, що у будівельників руки криві. Замовивши паркан під ключ, ви отримуєте єдину гарантію.

По-третє, найприємніше для вас. замовивши паркан в комплекті з установкою від 50 м / п, ви отримуєте знижку в 30% на встановлення паркану. При середній вартості установки за 1 м / п в 120 грн. (В залежності від конструкції огорожі і складності робіт), ви заощадите суму в 1800 грн., А це повна вартість всіх стовпів на паркан з профнастилу . Вважайте, що замовляючи паркан в комплекті від 50 м / п з установкою, стовпи вам дістаються даром, від такої пропозиції не можна відмовитися.

Можлива кошторис на паркан з профнастилу

Простий паркан з профнастилу


Перед вами креслення поширеного виду забору, як його ще називають - найпростіший (елементарний) паркан з профнастилу.

Середня вартість робіт по установці такого забору 80-90 грн. за м / п (на січень 2015 г.). Що входить в ці роботи:

  • Виїзд майстра на об'єкт установки забору. Замір території, вивчення місцевості, грунту, консультація з замовником. При попередньому виїзді, коли клієнт ще не визначився, замовляти послугу чи ні, сплачується заставна сума в 200 грн., Яка при оформленні замовлення на установку - повертається (включається в загальну вартість замовлення).
  • Роботи, що виконуються: копка або буріння ям під стовпчики, розмітка лінії паркану, виставлення стовпів в рівень, бетонування стовпів, зварювальні роботи по створенню каркаса паркану, грунтовка і фарбування стовпів і поперечини, монтаж листів профнастилу. Роботи по організації воріт і хвіртки в основні роботи не входять, а розраховуються окремо.

Витратні матеріали необхідні при установці паркану з профнастилу, розраховуються окремо:

  • Цемент, пісок, щебінь або готовий бетон при дуже великих обсягах бетонування
  • Арматура, круг - в залежності від конструкції огорожі
  • Опалубка або матеріали для її спорудження - дошка, цвяхи або замінюють їх матеріали
  • Перетворювач іржі, грунтовка, емаль або більш сучасні грунтовки 3 в 1-м
  • Кола для болгарки
  • електроди
  • Завіси, петлі, замки
  • Мотузка, волосінь
  • Саморізи, біти

Ось в принципі і все що вам потрібно при установці паркану з металопрофілю. Безумовно, що конструкція забору може змінюватися і відповідно зміниться вартість робіт. Вам може захотітися використовувати якісь особливі матеріалу або технології, все це можна прорахувати під вас індивідуально у нас в офісі . Будемо раді Вас бачити.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online