Будівництво будинків під ключ і котеджів в Києві

  1. Будівництво будинків і котеджів: з чого почати
  2. Будівництво будинків під ключ краще довірити професіоналам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія «Будда проект» протягом 7 років успішно будує будинки «під ключ» в Києві та Київській обл

Компанія «Будда проект» протягом 7 років успішно будує будинки «під ключ» в Києві та Київській обл.

Ми будуємо теплі, надійні будинку з: керамічних блоків, цегли і газобетону. Ми гарантуємо їх якість.

Наше завдання - максимально спростити для клієнта процес індивідуального будівництва. Тому ми виконуємо повний цикл робіт від проектування і будівництва до обробки і ландшафту. Немає ніяких турбот, нервування і втрат часу на пошук бригад і координування робіт спеціалізованих організацій. За всі етапи відповідає один підрядник - компанія «Будда Проект». Власне, це і є комплексний підхід до роботи.

Ми не розповідаємо своїм клієнтом казок про те, як дешево побудувати хороший будинок і, що працюємо абсолютно безкоштовно. Ми робимо якісно. Ми економимо час і сили наших клієнтів. Ми завжди прагнемо до взаєморозуміння з клієнтом і не ухиляємося від відповідальності. Ми намагаємося зробити так, що б клієнту було комфортно, а наша робота приносила задоволення. Звертайтеся до нас, і будівництво будинку стане для вас приємним і радісною подією.

З нами надійно, якісно і комфортно!

ПРОЦЕС БУДІВНИЦТВА В ФОТОГРАФІЯХ

1. Будівництво по готовим проектом .

При будівництві будинку нашою компанією за готовим проектом, розміщеному на нашому сайті - прив'язка проекту, незначні зміни проекту, авторський нагляд за будівництвом і сам проект Ви отримуєте БЕЗКОШТОВНО !!! (Ми робимо знижку на вартість будівельних робіт рівну вартості проекту, при цьому вартість будівництва фіксується). Дізнатися більше

2. Будівництво по індивідуальним проектом .

У разі, якщо Ви хочете будувати будинок за індивідуальним проектом, розробленим нашою компанією - ми раді запропонувати послуги з узгодження проекту: отримання вихідних даних, паспорта об'єкта, дозволи на будівництво будинку. При будівництві будинку нашою компанією за індивідуальним проектом - процедуру узгодження ми виконуємо БЕЗКОШТОВНО !!! (За умови будівництва будинку в Київській області).

3. Вартість будівництва котеджу (вартість робіт і матеріалів).

Вартість наших послуг з будівництва котеджу - складе 15-20% від собівартості будівництва будинку (вартість робіт і матеріалів). За ці гроші Ви отримуєте якісно виконані роботи, гарантії і мінімум Вашого часу в участі будівельного процесу. Приблизно, це виражається в цифрах:

Комплектація 1 (Загальнобудівельні роботи)

Підготовка майданчика будівництва, нульовий цикл, зведення стін, перегородок, перекриттів, пристрій даху, водостоків та покриттів. Детальніше

від 350 дол / м2 *

Комплектація 2 (Будинок готовий до фінішної обробки)

Підготовка майданчика будівництва, нульовий цикл, зведення стін, перегородок, перекриттів, внутрішніх сходів, прокладка труб і інженерних комунікацій, силових і слабкострумових кабелів, пристрій даху і підлоги, встановлення вікон, зовнішніх дверей, гаражних воріт, зовнішня обробка будинку, підготовчі оздоблювальні роботи. Детальніше

від 480 дол / м2 *

Комплектація 3 (Будинок з оздобленням та обладнанням)

Покриття підлог, оздоблення стін, стель, сходів, установка внутрішніх дверей, встановлення обладнання для водопостачання, каналізації, опалення, вентиляції, установка електротехнічного і слаботочного обладнання.

від 650 дол / м2 *

Ціна залежить від складності проекту і від використовуваних матеріалів. Залежно від обсягу робіт і багатьох об'єктивних причин, які визначаються тільки після ретельного ознайомлення з об'єктом, ці ціни можуть змінюватися.

Терміни будівництва «коробки» котеджу з фундаментом - від 3 місяців.

4. Благоустрій території.

Огорожа ділянки (паркан, ворота, хвіртки), малі форми, лавки, доріжки, проїзди, укладання газону, посадка дерев, чагарників, розбивка квітників, влаштування освітлення території.

від 800 дол / сотка **

Примітка:

* - за метр квадратний загальної площі будинку (суми площі всіх приміщень).

** - за сотку (100 м2) ділянки.

Оплата здійснюється в національній валюті України, поетапно відповідно до календарного плану фінансування, що підписується Замовником і Компанією.

Будівництво будинків і котеджів: з чого почати

З твердим наміром побудувати будинок, Ви купили ділянку і визначилися з проектом майбутнього будинку. Наступний, дуже важливий, крок до досягнення поставленої мети - вибір підрядника. До початку вибору потрібно вирішити, яку участь, в подальшому процесі зведення будинку, будете приймати особисто Ви. Припустимо, у Вас досить багато вільного часу і Ви готові на кожному етапі контролювати якість виконуваних робіт, самі займатися пошуком і закупівлею матеріалів. В такому випадку краще шукати дослідну будівельну бригаду, для якої споруда котеджів не складе особливих труднощів. Бригаду бажано вибирати по рекомендації, подивитися їх роботи.

Відповідальні, виконують якісно свою роботу будівельники зустрічаються часто, зазвичай такі хлопці можуть вести кілька об'єктів поряд так, як сусіди бачать якісну роботу і пропонують попрацювати і у них. Неякісні будівельники, швидше за все, не зможуть показати Вам приклад своє роботи, найчастіше вони кидаються з одного об'єкта до іншого, не доводячи свою роботу до кінця. Вирішивши довірити будівництво свого будинку бригаді будівельників і приділяти будівництві велика кількість часу, Ви обов'язково заощадите певну суму грошей.

Будівництво будинків під ключ краще довірити професіоналам

Якщо у Вас дуже щільний графік роботи і Вас цікавить будівництво будинків під ключ , То свій майбутній котедж, точніше його будівництво, необхідно довірити спеціалізованої організації. Компанії, які займаються будівництвом будинків і котеджів, візьмуть на себе всі турботи по організації робіт, підбору та закупівлі матеріалів, контроль якості виконання робіт, а після завершення будівництва візьмуть на себе гарантійні зобов'язання.

Співпраця з будівельною компанією, допоможе Вам уберегти свою нервову систему, від спілкування з недобросовісними постачальниками матеріалів, Вам не потрібно буде контролювати кожного робітника. Від Вас потрібно буде своєчасне фінансування і приймання завершених етапів робіт. Будівництвом котеджів в Києві займається велика кількість компаній, вирішальними факторами у виборі підрядної організації будуть: досвід якісної реалізації подібних проектів, вартість будівництва і перелік послуг, які входять в цю вартість. Працюйте з професіоналами!

І наостанок, 2 важливих правила в проектуванні і будівництві:

1. Один зекономлений долар на проекті - 10 доларів додаткових витрат в будівництві.

2. Будівництво дешевим не буває, дешеве будівництво - сумний результат (у вигляді більшості приватних котеджів, виставлених сьогодні на продаж в нашій державі).

Ми пропонуємо якість за розумною ціною.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online