Відомі Італійські бренди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час вважається, що італійський одяг є найвишуканішої В даний час вважається, що італійський одяг є найвишуканішої. Італійські бренди носять у всіх країнах світу. В Італії створюються найкрасивіші, ніжні речі для чоловіків і жінок різного віку. Розглянемо кілька знаменитих італійських брендів на сьогоднішній день.

1. Olivieri - творець цієї марки одягу Умберто Олівіері створив новий стиль в одязі. Він поєднав різні матеріали в одній моделі і створив неповторний стиль. Більш ніж 45 країнах по всьому світу відкриті магазини Olivieri. Кожна модель одягу створена компанією Olivieri, несе в собі елегантність, вишуканість і не повторюваність. Власниці таких модних брендів від Olivieri підкреслюють свої неповторний образ і тонкий смак.

2. GAS - ця марка вважається світовим брендом у світі моди. Дизайнери які трудяться над створенням чергової колекцій намагаються поєднувати яскраві насичені кольори з незвичайними формами моделей. Моделі одягу створюються з якісного матеріалу і унікального дизайну.

3. Alberta Ferretti -Одяг цього модного будинку користується особливою популярністю в Голлівуді. Одяг випускається цим модним будинком поєднує в собі романтичність і функціональність. Для соєю колекції Alberta Ferretti ретельно підбирає матеріал і створює дивовижні моделі. Її моделі відрізняються точним силуетом і м'якими витонченими лініями.

4. Elena Miro - колекція від торгового дому Elena Miro відрізняється від інших широким вибором розмірів. У магазині марки Elena Miro будь-яка жінка хоч повна або худа зможе підібрати для себе неповторний образ за середніми цінами. Нова колекція Elena Miro випустила вечірній одяг, діловий, повсякденний різних розмірів, кольорів, стилів.

5. Marni - торговий дім Marni випускає вільний одяг поєднуючи в ній яскраві тони. Така модель одягу наповнена теплотою і привабливість в кожній колекції. КоллекціяMarni відрізняється пишними спідницями до колін, кофтами-сорочечки і елегантними сукнями з запахом.

6. Patrizia Pepe - одяг Patrizia Pepe включає в себе величезну різноманітність різних моделей одягу починаючи від кофт-балахонів і звичайних джинсах, закінчуючи елегантними шовковими пов'язки брюками і ніжного пальто. Кожна модниця може підібрати собі одяг на свій смак. Особливу увагу слід звернути на верхній одяг. У кожній колекції верхній одяг з кожним разом перетворюється.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online