Супермодель Кейт Аптон звинуватила в сексуальних домаганнях співзасновника бренду Guess (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відома американська супермодель і актриса Кейт Аптон звинуватила в сексуальних домаганнях співзасновника модного бренду Guess Поля Марчіано. 25-річна Кейт написала в Twitter: «Я розчарована тим, що такий культовий жіночий бренд @GUESS як і раніше уповноважує Пола Марчіано виконувати обов'язки їх креативного директора». При цьому модель поставила хештег #MeToo, який символізує собою визнання в тому, що жінка зіткнулася з сексуальними домаганнями і готова підтримати кампанію проти них.

На своїй сторінці в Instagram Аптон також написала про Марчіано: «Йому не слід дозволяти використовувати свою владу в індустрії для того, щоб сексуально і емоційно переслідувати жінок».

Кейт поки не повідомила, ставала вона особисто об'єктом домагань 66-річного Марчіано і будь-яких інших подробиць.

Guess - американська лінія жіночого та чоловічого одягу, а також взуття, аксесуарів і парфумерії. Засновниками марки є брати Марчіано - Жорж, Арман, Поль і Моріс, що приїхали в США з Франції.

Кейт, яку журнал People в 2014 році назвав найсексуальнішою жінкою в світі, раніше неодноразово співпрацювала з брендом, знімаючись в його рекламі.

Кейт, яку журнал People в 2014 році назвав найсексуальнішою жінкою в світі, раніше неодноразово співпрацювала з брендом, знімаючись в його рекламі

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online