Популярні бренди японської вуличної моди

Бренди вуличної моди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для того, щоб пробитися у висококонкурентному сфері моди, марки одягу в Японії роблять ставки на переваги і смак молоді. Адже від неї залежить ні багато, ні мало - прибуток і життєздатність брендів.
Японська столиця Токіо являє собою різноманіття молодіжної моди. Японська молодіжна мода - це суміш кітчу, фантастики і авангарду. У Токіо є особливий район - Харадзюку, який отримав славу модного через те, що вся молодь міста концентрується саме в ньому.
Японська молодь, в якійсь мірі розпещена достатком, не скупиться на наряди, а також знамениті лейбли. Любов японців до відомих брендів неможливо недооцінити. Наприклад, одним з пунктів закордонного туру у японця обов'язково буде значитися відвідування не одного бутика тієї чи іншої марки.
Молоді дуже люблять демонструвати набуті речі з лейблами, будь то аксесуари або одяг, головне - чим більше, тим краще. І як слід було б очікувати, у фаворитах серед брендів Louis Vuitton. Різних розмірів сумки, а також хустки і шарфи - улюблені атрибути токійській модниці. Як правило, купується кілька примірників однієї й тієї ж моделі, але в різних кольорах. А для прояву ексклюзивності, дівчата оригінально прикрашають сумки різними брелоками, картинками з страз або аплікаціями.
Крім брендів зі світовим іменами в Японії багато своїх локальних, розрахованих на внутрішній ринок.
UNIQLO - став популярним далеко за межами Батьківщини бренд одягу на кожен день встиг завоювати серця сучасної японської молоді та взявся за інші частини світу. Популярні стретч-джинси і куртки-трансформери як не можна до речі характеризують японський спосіб життя як функціональність, ергономічність і розумна економія часу і простору.
Yasutoshi Ezumi - прозахідний бренд, чий одяг поєднує в собі і традиційну японську багатошаровість, і європейський шик.
Master-Piece - марка, що випускає сумки і рюкзаки в міському стилі, чия головна мета - це функціональність.
Tomorrowland - бренд створює якісні та красиві пальто, повсякденний одяг, рай для любителів яскравого одягу геометричних форм.
One spo - бренд дуже жіночною одягу, улюблений дівчатами, що живлять слабкість до суконь в стилі "принцеса".
Porter і Head Porter - одна з найвідоміших в Японії марок, що має власну мануфактурную базу, випускає знамениті сумки Tanker.

Інші новини

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online