Низький або високий напруги в мережі: куди скаржитися?

  1. Як рятувати техніку?
  2. Який стабілізатор вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найчастіше проблеми з електропостачанням спостерігаються в заміській місцевості. Зараз дуже модно жити за межею мегаполісу, все більше людей переїжджають в дачні селища і села. Але електромережі побудовані ще за часів Радянського Союзу не витримують сучасних навантажень, принесених потоком міських жителів. Саме тому спостерігаються різкі скачки напруги в розетках, що дуже плачевно позначається на дорогої апаратури.

Для того щоб переконатися в проблемах з електромережею, потрібно уточнити у сусідів та інших мешканців району, не спостерігається у них ідентична проблема як і у Вас. Якщо у всіх однакова ситуація, то потрібно йти до керівництва села для складання скарги на місцеву компанію, яка надає енергетичні послуги місцевим жителям. В її обов'язки входить надання якісних послуг з подачі напруги, так як Ви платите за це гроші. Вони повинні відреагувати і надати Вам звіт з причин і виправити ситуацію.
Як показує практика найчастіше це проблеми із застарілим знижувальним трансформатором:

  • Перевищення максимально допустимої потужності, що підключається споживачів або навпаки, недобір навантаження споживачами;
  • Перекіс фаз;
  • Неправильне перетин проводів.

Таке спостерігається коли вже насичений жителями район або селище починають забудовувати новими будинками за сучасними проектами. Трансформатор не витримує і видає не еталонне значення напруги. Або коли встановлюється новий понижуючий трансформатор на певну потужність, а споживачів ще немає, в слідстві в розетці 270-300 В. Для того щоб не потрапити в таку ситуацію, то варто відразу звернутися в компанію за проектом інженерних мереж dom4m.com.ua , В якій максимально якісно і швидко нададуть послуги.

Як рятувати техніку?

Як рятувати техніку

Як показує практика, сенсу боротися і скаржитися на "Обленерго", немає. І довести що холодильник згорів з їхньої вини, теж дуже складно. Для захисту техніки рекомендуємо купувати стабілізатори напруги в Києві.
Іноді спостерігаються проблеми в приватній мережі. Причинами можуть бути неправильна проводка (перетин кабелю) скручування на лініях, перекіс фаз, погане заземлення або нуль.

Який стабілізатор вибрати?

На електротехнічному ринку України представлений величезний асортимент випрямлячів вітчизняного і зарубіжного виробництва (найчастіше Китай). Для будинку найкраще використовувати сімісторних моделі , Так як в них немає механічних комплектуючих, що істотно впливає на ресурс працездатності апарату.

2018-07-25

(61 переглядів)

Як рятувати техніку?
Який стабілізатор вибрати?
Як рятувати техніку?
Який стабілізатор вибрати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online