Чоловік спілкується з колишньою дружиною

  1. Характер їх спілкування і причина розставання
  2. Можливі стратегії поведінки з чоловіком і його колишньою дружиною
  3. Поговоріть з чоловіком
  4. Воювати або дружити?
  5. негатив
  6. Нейтральна поведінка або ігнорування ситуації
  7. Подружитеся з колишньою дружиною
  8. Якщо спільних дітей немає, і чоловік запевняє, що вони просто спілкуються

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всі пари розлучаються по-різному. Особливо коли мова йде про подружніх парах, які деякий час йшли по життю разом, ростили дітей, планували спільне майбутнє. Якщо ви вийшли заміж за розведеного чоловіка з дітьми, ви повинні розуміти з самого початку, що у нього є минуле, і відносини доведеться вибудовувати не лише з ним, але і з його минулим теж. Якщо чоловік спілкується з колишньою дружиною - як себе вести?

Якщо чоловік спілкується з колишньою дружиною - як себе вести

Звичайно, присутність в житті чоловіка колишньої дружини і їхніх спільних дітей, швидше за все, жахливо неприємно і зачіпає вас як жінку. Але навряд чи трапиться так, що вони кудись зникнуть, хоча буває всяке. Коли чоловік любить своїх дітей і хоче з ними спілкуватися і проводити час, для всіх буде краще, якщо ви налагодите хороші відносини. Як це зробити без обмеження свого самолюбства і інтересів?

Можливо якщо чоловік спілкується з колишньою він вас не любить. А ви знаєте які секретні слова допоможуть закохати в себе чоловіка заново дуже швидко?

Щоб дізнатися це - натисни на кнопку трохи нижче і подивися відео до кінця.

НАТИСНИ І ДІЗНАЙСЯ

Характер їх спілкування і причина розставання

В першу чергу, дайте собі відповідь на питання, чому це вас так хвилює. Причин для спілкування у колишніх чоловіка і дружини може бути більш ніж достатньо - це спільні діти, ділові або інші життєві інтереси. Коли чоловік бере активну участь у вихованні дітей з попередньої сім'ї - це скоріше говорить про його достоїнства, ніж про недоліки.

Ви підозрюєте, що почуття між ними не охололи? І такий варіант цілком можливий, особливо якщо вони прожили разом довгий термін, від восьми років і більше. Тільки вплинути на існування цих почуттів прямо тут і зараз ви ніяк не зможете. Вам знадобиться більше часу і хороша стратегія, щоб стати головною жінкою його серця.

Чому важливо правильно вести себе в ситуації, коли ваш чоловік і його колишня дружина спілкуються? Головне і, мабуть, єдина її перевага - вона знає його краще, ніж ви, і швидше за все, прекрасно вміє ним маніпулювати. Саме тому вам так важливо не допускати помилок в поведінці зі свого боку.

Але і у вас є козир в рукаві - незважаючи на причини їх розриву, і навіть на те, хто був його ініціатором, вони все ж розлучилися, а ви поруч, і ви його дружина. Запитайте себе, якого ідеального варіанту розвитку подій вам хотілося б домогтися (варіант того, що його перша сім'я вирушить колонізувати Марс не береться до уваги), і планомірно рухайтеся до цієї мети.

Можливі стратегії поведінки з чоловіком і його колишньою дружиною

Давайте подивимося на всі можливі варіанти розвитку подій і можливі тактики поведінки з чоловіком і його колишньою дружиною. В першу чергу вам потрібно максимально можливим чином заспокоїтися і навчитися переживати всі негативні емоції, пов'язані з цією ситуацією. Якщо ви закочує істерику після кожного телефонного дзвінка з минулого або спільно проведеного вихідного - справи кепські. Як ви думаєте, як довго ваш чоловік зможе це виносити.

Тому вчіться позбавлятися від цього негативу іншими способами, не роблячи з чоловіка винуватого. Почитайте спеціальну літературу, зверніться до фахівця - існує маса способів очищатися від гніву, ревнощів і злості, не пригнічуючи негатив і не виливаючи його на оточуючих.

Поговоріть з чоловіком

Почніть з розмови з ним. Поговоріть не тільки про ваші почуття з цього приводу. Запитайте, яким він бачить вихід із становища. Спробуйте поділитися переживаннями (тільки спокійно), покажіть, що готові спільно з ним розрулювати цю ситуацію.

Чим більш спокійним ця розмова буде, тим краще. Одна з ваших головних завдань - формувати простір довіри між собою і чоловіком. Поводитися таким чином, щоб він не боявся, а навпаки, хотів ділитися з вами всім, що є у нього на душі, в тому числі і переживаннями з приводу своєї першої сім'ї.

Як знайти ключ до серця чоловіка? Використовувати секретні слова, які допоможуть вам підкорити його.

Якщо ви хочете дізнатися, що потрібно сказати чоловікові, щоб зачарувати його - натисни на кнопку трохи нижче і подивися відео до кінця.

ДІЗНАЙСЯ СЕКРЕТ

Ставити ультиматуми будь-якого роду, на кшталт: «Спілкуйся з нею тільки з приводу дітей» або «Їх я готова бачити поруч з тобою, а її немає» не поспішайте. Мова ультиматумів у принципі погана стратегія в стосунках, погрозами і примусом ви навряд чи досягнете виникнення близькості і довіри між вами. Вам сподобається, якщо він почне вести себе з вами точно так же?

Не бійтеся поділитися своїм страхом втратити його, сумнівами в тому, що з тією жінкою у нього все закінчено, невпевненістю в правильності власної поведінки і дій. Ви не знаєте, як себе з нею вести - запитаєте ради у свого колишнього чоловіка.

Воювати або дружити?

Власне, у вас три варіанти поведінки з колишньою дружиною вашого чоловіка - нейтральне, доброзичливе і негативний. В принципі, є і четвертий варіант - ви можете взагалі з нею спілкуватися, давайте розглянемо і його.

негатив

При такому варіанті поведінки ви відкрито висловлюєте ворожий настрій, не скупіться в «втішних» висловлюваннях, в загальному, ведете себе, як справжня стерва і власниця. Ваш чоловік - ваша особиста власність, тому він може робити тільки те, що схвалено і дозволено вами, а все, що з якихось причин дратує вас або доставляє незручність, необхідно повністю виключити.

Прекрасна картина. Незрозуміло тільки одне - якщо навіть жінці вдається домогтися від чоловіка такої поведінки усіма правдами і неправдами, навіщо їй такий супутник життя? Якщо ваш чоловік не в змозі самостійно відрегулювати взаємини зі своєю колишньою дружиною і спілкуватися з нею так, щоб це перестало вас дратувати і турбувати - це не привід ненавидіти всіх і вся.

Нейтральна поведінка або ігнорування ситуації

Ви можете ніяк не брати участь в цій ситуації, повністю відбудуватися від неї, демонструвати нейтралітет. Рішення теж так собі, адже якщо ви не включені спочатку в цю частину його життя, то з плином часу, можливо, не будете включені в іншу, і так як снігова куля.

Особливо якщо сам чоловік хоче включити вас. Чому ви як його найближча людина відбудовувати від інших найближчих його людей - дітей та їх матері. Насправді, якщо ви внутрішньо не готові прийняти таке минуле чоловіка, може бути не варто вступати з ним в сімейні стосунки,

Подружитеся з колишньою дружиною

Вам здається безглуздим і диким подібну пропозицію? У мене тільки одне питання - чому? Навіщо вам влаштовувати конфронтації і ділити свого чоловіка з колишньою, якщо можна стати союзниками, я вже не кажу - приятельками.

Ви будете проводити час з їхніми дітьми, чому б не налагодити нормальне спілкування між вами? Заодно дізнаєтеся, від кого виходить основна загроза і чи існує вона, адже якщо у одного з них зріють плани щодо іншого, він не прийде в захват від цієї ідеї.

Якщо спільних дітей немає, і чоловік запевняє, що вони просто спілкуються

Набагато складніша і неприємна ситуація, якщо у вашого чоловіка і його колишньої дружини немає дітей, але він або вона все одно спілкуються. Телефонують, переписуються, можливо, бачаться. Що робити в цій випадку?

Тут ви, звичайно, більш вільні у виборі манери поведінки і кінцевої мети. Фактично можна поводитися жорсткіше, пояснювати, з яких причин ви проти такого спілкування і протестувати проти нього. Багато що залежить від того, яка людина ваш чоловік і які у вас з ним стосунки .

Міняйте тактику, спробуйте діяти різними способами, чергуйте батіг і пряник. Головне, пам'ятайте - час на вашому боці, воно поступово розставить все по місцях. Але і роззявляти рота і ловити гав теж не варто - тримайте руку на пульсі і боріться за свого чоловіка, якщо в цьому виникає необхідність.

Є лише кілька секретних слів, почувши які чоловік почне закохуватися.

Відкрий секрет, який знають лише одиниці жінок. Натисни на кнопку і подивися відео до кінця.

ПОДИВИТИСЬ ВІДЕО

Якщо чоловік спілкується з колишньою дружиною - як себе вести?
Як це зробити без обмеження свого самолюбства і інтересів?
Ви підозрюєте, що почуття між ними не охололи?
Чому важливо правильно вести себе в ситуації, коли ваш чоловік і його колишня дружина спілкуються?
Як знайти ключ до серця чоловіка?
Вам сподобається, якщо він почне вести себе з вами точно так же?
Воювати або дружити?
Незрозуміло тільки одне - якщо навіть жінці вдається домогтися від чоловіка такої поведінки усіма правдами і неправдами, навіщо їй такий супутник життя?
У мене тільки одне питання - чому?
Ви будете проводити час з їхніми дітьми, чому б не налагодити нормальне спілкування між вами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online