Семінар "7 кроків до успішного володіння нерухомістю на узбережжі Болгарії"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стала відома дата проведення безкоштовного семінару "7 кроків до успішного володіння нерухомістю на узбережжі Болгарії".

Семінар буде проводитися в Києві. Програма семінару включає висвітлення основних питань, які необхідно знати кожному, хто цікавить чи планує покупку нерухомості на узбережжі Болгарії.

Організатори відзначають значне збільшена попиту на нерухомість Болгарії з боку українців в останнє півріччя. Це обумовлено декількома факторами.

В першу чергу, Болгарія - це унікальний клімат, за основними характеристиками близький до клімату ПБК. Не секрет, що багато українців звикли проводити відпустку на узбережжі Криму. Однак, у зв'язку з останніми подіями даний регіон став фактично недоступним. На сьогоднішній день відпочинок в Болгарії багато в чому може стати гідною заміною Криму, а в майбутньому - і відмінним доповненням.

У другу чергу, це цінова політика. Візьмемо до прикладу однокімнатну квартиру на першій лінії в 50 метрах від моря площею 38 кв.м. Ціни на апартаменти даного типу починаються від 21 тис. Доларів. Порівнявши ціни апартаментів в Болгарії з вартістю житла в столиці України і великих обласних центрах - перевага стає очевидним. Більше аналогічних пропозицій можна переглянути за посиланням .

Третя причина полягає в тому, що де-факто Болгарія - це частина Європейського Союзу. В даний момент завершуються юридичні формальності для завершення інтеграції, однак фактично законодавство ЄС вже діє на території країни. Міська інфраструктура і рівень обслуговування в Болгарії не поступаються курортам Туреччини і країн північної Африки. Можливо оформлення ВНЖ в Болгарії, що дасть можливість користуватися всіма перевагами членства в ЄС. Детальніше це питання також буде висвітлено на семінарі.

Додатковою перевагою є близькість до України. При подорожі на автомобілі відстань від Києва до Бургаса становить 1124 км, час в дорозі - 20 годин. Переліт на літаку займає близько 1 години.

Організаторами семінару виступає агентство нерухомості RealHouse, www.realhouse.net , Київ, Україна.

Програма семінару:

  • практичні поради як безпечно придбати нерухомість в Болгарії;
  • процедура покупки і податки на нерухомість;
  • Ви зможете ознайомитися з найкращими комплексами узбережжя Болгарії;
  • зможете задати питання безпосередньо представнику з Болгарії;
  • кожен учасник семінару отримає подарунковий сертифікат на покупку нерухомості.

Місце проведення: м.Київ, пл. Спортивна, 1А, БЦ "Гулівер", 17-й поверх
Час: 12 декабря 2015 р 12.00.

Для участі в семінарі попередня реєстрація обов'язкова. Зареєструватися на семінар можна за посиланням: realhouse.net/seminar2015

Увага: для учасників семінару передбачена безкоштовна ознайомча поїздка в Болгарію за умови ексклюзивної співпраці з компанією.

Перейти на сторінку з детальною інформацією про семінар

Стаття розміщена на правах реклами.

Можливо, Вам також буде цікаво

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online