Прем'єр-міністр Болгарії оголосив про відставку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відразу після відставки Бойко Борисова почнеться підготовка до парламентських виборів Відразу після відставки Бойко Борисова почнеться підготовка до парламентських виборів   Бойко Борисов   Фото: epa / vostock-photo   Москва

Бойко Борисов

Фото: epa / vostock-photo

Москва. 13 листопада. INTERFAX.RU - Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов оголосив, що піде у відставку в зв'язку з поразкою на президентських виборах представника його партії, повідомило в неділю агентство Associated Press .

За даними опитувань, на виборах лідирує колишній глава ВПС Болгарії Румен Радев, набираючи близько 58% голосів. Представниця правлячої партії "Громадяни за європейський розвиток Болгарії" Цецка Цачева набрала приблизно 36%. Офіційні результати виборів будуть відомі пізно вночі.

Борисов привітав Радєва з перемогою. Раніше він попереджав, що покине прем'єрський пост у разі поразки кандидата від своєї партії. Його відставка означає дострокові парламентські вибори.

Румен Радев несподівано переміг в першому турі виборів з підтримкою в 25% тих, хто проголосував. Цачева відстала від нього на 3%.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online