Якісна нерухомість в Болгарії - це вигідно!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Незважаючи на фінансову нестабільність у світі, все більше і більше росіян вкладають свої заощадження в житлову нерухомість в Болгарії, заявляють експерти ринку нерухомості. Викликано це в більшій мірі бажанням жити в сонячної, теплої країні, а м'який клімат Болгарії ідеально підходить для цього. До того ж ціни на нерухомість в цій країні приємно дивують своєю доступністю.

Але скрізь є свої складності і підводні камені. Ні для кого не секрет, що серед купили нерухомість в Болгарії знаходяться ті, хто згодом намагається позбутися від неї. Є думка, що купувати болгарську нерухомість нерентабельно, тому що потім жити в своїй квартирі не будеш. Інтернет рясніє інформацією про низьку якість нерухомості, про ошуканих покупців, про погану екологію, про недобудованих об'єктах і т.д.

Чому ж так відбувається? Чому, незважаючи на ажіотаж з боку росіян, є незадоволені і обдурені покупці?

Ми звернулися з цим питанням до Станимирі Кулов, главі російського представництва компанії «МИР ЕСТЕЙТС».

-Станіміра, скажіть, будь ласка, чому так багато незадоволених серед тих, хто бажає придбати нерухомість в Болгарії?

-Станіміра, скажіть, будь ласка, чому так багато незадоволених серед тих, хто бажає придбати нерухомість в Болгарії

- Справа в тому, що ринок Болгарії різноманітний. І крім відповідальних забудовників і агентств, які давно працюють на ринку, також існують і ті, хто веде себе недобросовісно. Я дуже часто зустрічаю пропозиції купити нерухомість за 1 мільйон рублів. Зрозуміло, це дуже приваблива ціна, і більшість хотіла б купити будиночок в Болгарії за такі відносно невеликі гроші. Але при цьому ніхто не замислюється про те, де конкретно будуть знаходитися цей будиночок або апартаменти, якої якості буде нерухомість, чи все в порядку з документами. Може бути, це взагалі вартість об'єкта на етапі початку його будівництва, і реально жити в цьому будинку ви зможете тільки через кілька років. Я розумію, що людей просто привертає ціна і можливість жити в Болгарії і вони навіть не замислюються про те, що низька ціна - це можливо наслідок низької якості споруди або інших чинників. Ось покупці і отримують відповідний результат.

- Як же убезпечити себе від покупки нерухомості низької якості і від недобросовісних продавців?

- Щоб безпечно купити нерухомість в Болгарії , Вам необхідно правильно вибрати агентство. Як можна більше дізнатися у агентства про забудовника. Бажано з'їздити в оглядовому тур і особисто подивитися, як виглядає купується об'єкт. І пам'ятати, що низька ціна - не гарантує успішне вкладення ваших грошей в щасливе проживання в Болгарії або вдале інвестування. Адже по-справжньому вигідно витратити свої гроші можна, тільки купивши якісну нерухомість!

-Станіміра, яким же агентствам і яким забудовникам можна довіряти?

-Станіміра, яким же агентствам і яким забудовникам можна довіряти

- Як я вже говорила, зараз на ринку дуже багато компаній, які продають нерухомість в Болгарії. Майже всі заманюють надзвичайно низькими цінами. Я б порекомендувала обходити такі компанії стороною, так як знаю, що коли пропонують дешеву нерухомість (особливо біля моря), то, або обдурять, або це буде за російськими мірками сарайчик в селі, де і до найближчого магазину багато кілометрів. Бувають випадки, коли люди їдуть вибирати нерухомість самостійно, думаючи на цьому заощадити, а потім звертаються до нас за допомогою наших юристів, так як виникають проблеми. Вони не знають болгарських законів і юридичних аспектів угоди і потрапляють в нехороші ситуації.

Можна довіряти компаніям, які давно перебувають на ринку, так як вони зацікавлені в підтримці своєї репутації, у них налагоджені зв'язки, вони знають ринок і забудовників. Відповідальність забудовників перевіряється в результаті роботи з ними, на підставі побудованих ними об'єктів, якості цих об'єктів, юридичних аспектів. Це все дуже індівідуально.Так як агентства постійно працюють з забудовниками, вони і знають, яким можна довіряти, а з якими краще не зв'язуватися.

Важливі рівень відповідальності і клієнтоорієнтованості агентства, його професіоналізм і досвід роботи на ринку.

Я рекомендую довіряти своїм очам. Вивчіть сайт агентства, почитайте відгуки тих, хто вже купив нерухомість через нього, прийдіть в агентство, поговоріть з менеджером, укладіть договір з агентством на обслуговування, поїдьте в оглядовому тур, оцініть все на місці. Тоді ви зрозумієте, що за нерухомість вам пропонують, що за люди з вами спілкуються.

На мій погляд, компанія, що продає нерухомість, повинна бути зацікавлена ​​в тому, щоб людина, купивши квартиру або будинок, був щасливий жити в них. А для цього компанія повинна бути орієнтована на своїх покупців, в ній повинні працювати професіонали, щоб вони могли порадити і допомогти покупцеві, показати все необхідне і розповісти що слід. Я вважаю, це талант - думати про людей і дарувати їм радість.

- Розкажіть про свій агентстві. Яку нерухомість ви продаєте?

Наприклад, зараз великою популярністю користуються квартири в Болгарії нового комплексу відомого забудовника, з яким ми щільно співпрацюємо вже не один рік. Комплекс розташований біля моря в найновішому районі міста Несебра. Його територія примикає до заповідної, охоронюваній зоні піщаних дюн і приморського парку. Поруч вся міська інфраструктура міст-курортів Несебр і Равда. Ми рекомендуємо його нашим клієнтам для постійного проживання і літнього відпочинку. Даний об'єкт є по-справжньому вигідною інвестицією, завдяки унікальності розташування, архітектурі, якісному будівництва.

Ми орієнтовані на росіян, і наша мета - допомогти людям придбати бажане, а для багатьох, хто приходить до нас, - втілити свою мрію.

Принципи команди « СВІТ ЕСТЕЙТС »-« Партнер, Ефективність, Рост ». Ми ефективно працюємо, у нас сумлінні партнери, ми ростемо! Ми хочемо, щоб наші клієнти жили в нерухомості, побудованої якісно, ​​тому що тільки таке придбання ставати вдалим вкладенням капіталу!

Більш детальну інформацію про компанію «МИР ЕСТЕЙТС», її пропозиціях і послуги ви можете дізнатися на сайті www.mirestates.ru

Чому ж так відбувається?
Чому, незважаючи на ажіотаж з боку росіян, є незадоволені і обдурені покупці?
Станіміра, скажіть, будь ласка, чому так багато незадоволених серед тих, хто бажає придбати нерухомість в Болгарії?
Як же убезпечити себе від покупки нерухомості низької якості і від недобросовісних продавців?
Станіміра, яким же агентствам і яким забудовникам можна довіряти?
Яку нерухомість ви продаєте?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online