Керамічні блоки Porotherm за ціною виробника Харків

  1. Історія освіти
  2. Wienerberger AG в наш час
  3. Wienerberger AG в Україні
  4. Показники енергозбереження Porotherm P + W

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія Wienerberger AG є світовим лідером серед виробників черепиці та цегли з кераміки.

Історія освіти

Все починалося з маленького підприємства, яке було засноване ще в 1819 році Алоїсом Місбахом, в австрійському місті Відень, в районі Вінерберг.

Через півстоліття фірма Wienerberger AG пройшла реєстрацію на Фондовій біржі Відня. За три роки до цього компанія вже почала стрімке зростання, поліпшила якість виробленого керамічної цегли та вийшла на міжнародний рівень. Щоб стати світовим виробником черепиці та цегли Wienerberger AG знадобилося лише кілька років.

Щоб стати світовим виробником черепиці та цегли Wienerberger AG знадобилося лише кілька років

Wienerberger AG в наш час

Сьогодні концерн Wienerberger AG є сучасне виробництво будівельних матеріалів. Підприємство швидко зростає, а в складі його акціонерів знаходяться міжнародні представники.

Компанія керує більше ніж 140 заводами по виробництву цегли, які знаходяться в 29 країнах світу.

У список виготовляються матеріалів входить наступне:

  • Porotherm - порізованниє великоформатні блоки.
  • Terca - цегла для облицювання будівель.
  • Koramic - черепиця з кераміки.
  • Penter - клінкерна бруківка.
  • Штукатурка.
  • Базальтова сітка.
  • Спеціальні суміші для кладки.
  • Хімічні анкери тощо

Завдяки тому, що Wienerberger AG приділяє всю свою увагу створенню кращого цегли , Тротуарної плитки і покрівельних матеріалів, що випускається продукція відповідає найвищим стандартам якості. Тепер компанія займає гідне місце на міжнародному ринку.

З кожним роком продукція вдосконалюється, так як при створенні враховуються нові тенденції на будівельному ринку. Оптимізація виробництва завжди допомагає компанії йти в ногу з розвитком технологій.

Оптимізація виробництва завжди допомагає компанії йти в ногу з розвитком технологій

Wienerberger AG в Україні

З кінця літа 2005 року в столиці України, Києві, була заснована дочірня компанія цього великого підприємства, яка названа ТОВ «Вінербергер». Вона прагне запровадити у виробництво цегли і черепиці європейські стандарти якості і вкладає великі інвестиції в економічний розвиток країни.

Ще взимку 2005 року українці змогли придбати і оцінити якість будівельних матеріалів від Wienerberger. Так як цеглини і блоки з кераміки, а також черепиця доставлялася з сусідніх країн, де виробництво вже було налагоджено. Це була Польща, Угорщина і Болгарія.

На даний момент компанія стежить за розвитком вже наявних підприємств і вкладає кошти в будівництво нових, тим самим збільшує виробництво.

При процесі створення обов'язково беруться до уваги місцеві потреби і індивідуальні особливості клімату і країни, для якої випускається матеріал. ТОВ «Вінербергер» підтримує тісний зв'язок зі своїми партнерами з інших країн, завдяки чому завжди має актуальну інформацію щодо розвитку та покращення виробництва.

При будівництві будинку, кожен господар не тільки створює проект майбутньої будівлі, а й підбирає якісні і довговічні матеріали. Черепиця і цегла Porotherm від Wienerberger - це найкраще рішення, яким ви залишитеся задоволені.

Показники енергозбереження Porotherm P + W

Porotherm - опір теплопередачі стін (блоки для одношарових стін)

Porotherm - опір теплопередачі стін (блоки для одношарових стін)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online