Пожежна безпека в багатоквартирних будинках

  1. ЯК ЗАПОВНЮВАТИ пожежної ДЕКЛАРАЦІЮ?
  2. ПОСЛУГА ВКЛЮЧАЄ:
  3. ВАРТІСТЬ ДЕКЛАРАЦІЇ
  4. ЧОМУ ВИБИРАЮТЬ НАС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатоквартирним будинком є ​​будівля, в якому знаходяться квартири, кімнати і комерційні приміщення у власності у фізичних або юридичних осіб. Відповідно до законодавства Російської Федерації декларацію пожежної безпеки житлового багатоквартирного будинку з приміщеннями громадського призначення повинен розробляти орган управління багатоквартирним будинком, причому декларація складається на будинку, в яких більше трьох поверхів. У цьому документі прописані норми протипожежної безпеки та дії мешканців і орендарів в надзвичайних обставинах. Додаткову небезпеку в разі стихійного спалаху представляє ліфт. Мешканці повинні чітко знати маршрут евакуації і користуватися сходами в разі загоряння. Наявність декларації та чітке дотримання її інструкціям допоможуть уникнути трагедій і матеріальних збитків в разі пожежі. Приклад декларації пожежної безпеки багатоквартирного будинку ви знайдете на нашому сайті.

З кожним роком житлове будівництво і введення в експлуатацію житлових будинків набирає обертів зростання. При цьому забезпечення пожежної безпеки в таких приміщеннях стоїть на одному з першорядних позицій, тому що житлові будинки займають найчисленнішу нішу об'єктів захисту. Крім іншого, ці об'єкти мають важкою класифікацією і, отже, мають чималий спектр нормативних вимог з пожежної безпеки.
Пожаропасность житлових будинків різних типів виникає з їх фундаментального будови. Житло людей завжди вважалося пожежонебезпечним, а коли в цій оселі мешкає велика родина, пожежна небезпека зростає в кілька разів.
Найбільш частими причинами виникнення пожежі є: аварійний стан електромереж та електрообладнання, прояв теплового ефекту короткого замикання, неналежний стан електропроводів, електрокабелів та інших струмоведучих елементів обладнання, необережність членів сім'ї при поводженні з вогнем, ігнорування правил пожежної безпеки і т.д. Щоб уникнути такої ситуації, потрібно відповідально ставитися до власного благополуччя і добробуту всіх членів сім'ї. У декларації пожежної безпеки житлових будинків - приклад заповнення на нашому сайті - прописані всі пункти і вимоги, яких слід дотримуватися кожному відповідальному громадянину, щоб уникнути пожежі у власному будинку. Така декларація реєструється у відповідному територіальному відділі.

ЯК ЗАПОВНЮВАТИ пожежної ДЕКЛАРАЦІЮ?

Цю послугу якісно і професійно зроблять наші кваліфіковані фахівці після ретельного вивчення конструктивних та експлуатаційних особливостей об'єкта, а також після вивчення всієї проектної документації. Далі наші фахівці складуть список вимог від перевіряючих інстанцій безпосередньо до вашого об'єкта, і нарешті, дадуть висновок - чи дотримуються ці вимоги чи ні. Якщо все відповідально дотримується, це відображається в даній декларації. В результаті, співробітники нашої компанії зроблять висновок щодо забезпечення безпеки об'єкта при його запаленні.
Якщо виявиться, що пожежна безпека в багатоквартирних будинках не забезпечується, необхідно буде оперативно усунути невідповідності. Після підписання декларації наші фахівці в лічені терміни зареєструють його у відповідному територіальному органі.
Слід пам'ятати, що складання даного документа - не простий процес. У цій справі вкрай важливий відповідний рівень кваліфікації. Саме тому краще доручити цю роботу компетентним і грамотних фахівців, які мають достатній досвід і знання в даній сфері.

ПОСЛУГА ВКЛЮЧАЄ:

  • консультації
  • Розробка даного документа
  • Підписання декларації у власника об'єкта
  • Напрямок документа експертною організацією в территор. орган МНС РФ по наглядової діяльності
  • Отримання зареєстрованого документа в територіальному відділі МНС Росії по наглядової діяльності
  • Передача виконаного замовлення клієнта

ЗРАЗОК ДЕКЛАРАЦІЇ

Зразок пожежної декларації багатоквартирного будинку Зразок пожежної декларації багатоквартирного будинку

ВАРТІСТЬ ДЕКЛАРАЦІЇ

Вартість декларації пожежної безпеки багатоквартирного будинку в Москві і МО становить від 9 800 руб. Ціна може змінюватись в залежності від призначення приміщень (відрізняється обсяг необхідної документації), від кількості приміщень і від необхідності нашої участі в її реєстрації.

ЧОМУ ВИБИРАЮТЬ НАС

  • Професіоналізм наших фахівців і діяльність компанії акредитована МНС Росії
  • Вам не доведеться їздити в МНС, це робимо ми
  • Ми даємо гарантії на наші роботи
  • Термін розробки проекту декларації - 3 робочих дня

ЯК ЗАПОВНЮВАТИ пожежної ДЕКЛАРАЦІЮ?
ЯК ЗАПОВНЮВАТИ пожежної ДЕКЛАРАЦІЮ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online