У Гомелі МТС і velcom пропонують безліміту за рубль на місяць за зміну оператора. У салонах - натовпу

  1. У гомельських салонах МТС черзі
  2. velcom відповідає
  3. «У разі агресивного маркетингу з боку конкурентів компанія реагує»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жінки з брошками на пальто, чоловіки в будівельних робах, мами з колясками, тещі із зятями, студенти з викладачами ... У ці дні гомельські офіси МТС нагадують величезну маршрутку. Що відбувається? Звідки такий ажіотаж? І чому тільки в Гомелі і Светлогорске?

І чому тільки в Гомелі і Светлогорске

У гомельських салонах МТС черзі

У вересні МТС оголосив акцію: абонентам інших мобільних операторів перенести свій номер в МТС, підключитися на тарифний план «Безлімітіще» і отримати на нього знижку - за один рубль на місяць користувачам запропонують безліміт інтернету і дзвінків в усі мережі протягом 365 днів. Після цього періоду абонентська плата за тариф «Безлімітіще» складе 16,84 рубля.

Акція діє тільки для жителів Гомеля і Светлогорска з реєстрацією за місцем проживання. В умовах є кілька застережень: на номері, який планується до переносу, не повинно бути непогашених розстрочок, виплат та інших зобов'язань, баланс повинен бути позитивним. Пропозиція актуальна з 7 вересня по 31 жовтня нинішнього року.

Пропозиція актуальна з 7 вересня по 31 жовтня нинішнього року

Людей в гомельських офісах МТС з кожним днем ​​все більше.

«Номер 609 підійдіть до робочого місця два», - при кожному заклику електронного голосу чергу на мить оживає, кидає косі погляди на красиве, але неупереджене блакитне табло, потім - в надії на зал - а раптом номер відсутній і тоді потрібно швидше кликати наступного. Але номер 609 вже поспішає до оператора, і черга знову занурюється в сон.

Номер 751, а в миру Денис, вже півтори години чекає, коли його запросять люди в червоних краватках, але попереду ще більше 150 талонів. А на годиннику вже сім.

- Я на life :). Абонплата 7,5 рубля і всього один гігабайт інтернету. Вічно смикаєшся. Хочу спокійно жити і не панікувати, - пояснює свій вибір хлопець.

До речі, оператор вважає Гомельчани тільки людей з пропискою в самому місті. Тому ті, хто прописаний в Гомельському районі, йдуть з салону ні з чим.

velcom відповідає

Тим, хто намагається піти з velcom, приходить SMS від оператора з такою ж пропозицією: безліміт дзвінків та інтернету на цілий рік за рубль на місяць.

Абонент velcom Василь розробив «лайфхак»:

- Йдете в офіс МТС і говорите, що хочете стати його абонентом, але зберігши при цьому свій номер від velcom. Просто просите підключити вас на будь-який тариф. Приходьте додому і чекаєте. velcom спробує вас повернути - надішле SMS з пропозицією не йти від них і запропонує такі ж умови і по оплаті, і по пакету, що і МТС. Чи погоджуєтеся і все.

- А якщо SMS не прийде?

- Не страшно. Моя дівчина, наприклад, не дочекалася і самостійно відправила USSD-запит. Прийшло повідомлення, що заявка зафіксована. Через пару годин прийшло нове SMS про те, що її тарифний план змінений. Був «Комфорт 2» з абонплатою в 17,50 рубля на місяць, а став «Комфорт +» за 1 рубль.

«У разі агресивного маркетингу з боку конкурентів компанія реагує»

«Точкові і обмежені за часом акції компанії velcom періодично проводяться в різних регіонах і часто пов'язані з певними приводами (наприклад, в честь об'єднання брендів в рамках придбання оператора фіксованого зв'язку), - говориться в коментарі velcom. - Основний упор в маркетингу компанія робить на основні продуктові пропозиції та їх переваги. Зокрема, зараз у фокусі уваги тарифні плани лінійки "Комфорт" з пакетом безлімітного інтернету.

При цьому в разі агресивного маркетингу з боку конкурентів компанія реагує виходячи з оцінки доцільності ».

До речі, раніше velcom почав схожу акцію в Вітебську: при перенесенні свого номера в мережу velcom з мережі іншого оператора на тарифний план «Комфорт +» можна отримати безліміт дзвінків і мобільного інтернету за 1 рубль на місяць на рік.

Що відбувається?
Звідки такий ажіотаж?
І чому тільки в Гомелі і Светлогорске?
А якщо SMS не прийде?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online