Тариф «Універсальний» - єдина низька вартість в усіх напрямках

  1. «Мегафон» помножив бонуси на нуль
  2. Дізнатися баланс стаціонарного телефону МТС стало складніше (Ростов)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Північнокавказький «   Мегафон   »Продовжує удосконалювати лінійку тарифних пропозицій - роблячи якісну стільниковий зв'язок ще доступніше Північнокавказький « Мегафон »Продовжує удосконалювати лінійку тарифних пропозицій - роблячи якісну стільниковий зв'язок ще доступніше. Черговим кроком на цьому шляху став запуск тарифу «Універсальний» з єдиною вартістю дзвінків в межах «домашнього» регіону. Тепер жителі Ростовської області можуть спілкуватися з абонентами стільникового та фіксованого по 75 коп / хв, - без щомісячної плати і на постійних умовах. А з 13 жовтня для абонентів тарифу «Відмінний» дію опції «Своя мережа» поширюється на весь Північний Кавказ. Оцініть переваги якісного зв'язку на вигідних умовах!

Універсальна доступність
Для опису нового тарифу «Мегафона» складно підібрати інше слово. Адже «Універсальний» дійсно підходить більшості абонентів, - завдяки єдиній доступній вартості дзвінків всередині «домашнього» регіону. Тепер не потрібно замислюватися про те, на який телефон, мобільний або провідний, ви телефонуєте. Просто набирайте номер - і спілкуйтеся по 75 коп / хв з тарифікацією за кожні 10 секунд розмови. Також під час бесіди варто враховувати фіксоване збільшення вартості першої хвилини в розмірі 50 копійок, - однак і з ним «Універсальний» залишається вельми вигідною пропозицією.
Серед інших параметрів тарифу для абонентів Ростова і області фахівці «Мегафона» відзначають:

  • Виклики іншим абонентам північнокавказького «Мегафона» (за межі «домашнього» регіону) - 1 руб / хв;
  • Дзвінки абонентам «Мегафон» інших регіонів Росії - 3 руб / хв;
  • Виклики по Північному Кавказу - 8 руб / хв;
  • Вихідні SMS-повідомлення - 1,1 руб.

Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.
Будучи представником лінійки «Лайт», новий тариф включає в себе всі її переваги - відсутність абонентської плати, online-тарифікацію в роумінгу і широкий спектр додаткових послуг. Зокрема, користувачам «Універсального» доступні опції « Пакети хвилин і SMS »,« Географія спілкування »,« безлімітні вихідні »,« Білі ночі »,« оптом дешевше ", - а також " Нічний форсаж »І« Інтернет оптом ».
Підключення на тариф «Універсальний» відкрито для абонентів Краснодарського краю і Республіки Адигея, Ростовської області , Ставропольського краю, Кабардино-Балкарії, Карачаєво-Черкесії, Інгушетії, Північної Осетії - Аланії і Чечні. Детально ознайомитися з параметрами тарифу для вашого регіону ви можете на офіційному сайті « Мегафона ».
«Своя мережа» - весь Північний Кавказ!
Приємні новини чекають і абонентів тарифу «Відмінний». Для них з 13 жовтня вводяться нові правила модифікатора «Своя мережа». Тепер ви зможете говорити в 2 рази дешевше з усіма абонентами північнокавказького «Мегафона», - перебуваючи не тільки в «домашньому» регіоні, але і їдучи в будь довколишній регіон Кавказу (крім Дагестану і Чечні).
Нагадаємо, що до кінця року для абонентів Краснодарського краю, Адигеї, Інгушетії і Ростовської області послуга «Своя мережа» надається без абонентської плати.
Вибирайте «Мегафон» для вигідного спілкування! ..

Мало не забули: у TechnoDrive є група ВКонтакте - і на Facebook . Підключайтеся!

«Мегафон» помножив бонуси на нуль


Протягом останніх трьох днів абоненти «Мегафона» стали помічати «дивні речі», що відбуваються з їх бонусними рахунками. А саме - віджети на екранах пристроїв почали наполегливо показувати «0 балів». При цьому в «Особистому кабінеті» і за домовленістю * 115 # користувачеві повідомлялося, що він взагалі не є учасником програми «Мегафон Бонус». Що особливо дивувало абонентів зі стажем, копівшіх бали не перший рік. У даній ситуації опинилися і співробітники TechnoDrive, які звернулися за роз'ясненням до call-центр оператора. Коротка відповідь співробітника «Мегафона» розставив все по місцях. Хороша новина - ніякого збою в бонусної програмі немає, все працює як годинник. Погана - накопичені бали вже не повернути.

Дізнатися баланс стаціонарного телефону МТС стало складніше (Ростов)


Спираючись на гучних сервісах, наприклад, пропонуючи 45 мільйонів пісень безкоштовно на 6 місяців, деякі оператори іноді забувають про базові потреби клієнтів. Наприклад, в Ростові-на-Дону близько місяця не працював довідковий телефон 290-00-02 (було зайнято), і лише недавно там став відповідати робот. Він пропонує передзвонити на номер 8 800 25 00 890. Але навіщо потрібен був міський номер 290? З його допомогою, наприклад, абоненти Ростова-на-Дону могли миттєво дізнатися баланс стаціонарного телефону МТС - і потім поповнити рахунок онлайн. Тепер все значно ускладнилося.

Ще інформація !!! Стільниковий зв'язок в Ростові

890. Але навіщо потрібен був міський номер 290?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online