Сумчанам показали ескіз оновленої альтанки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Реконструкція альтанки, одного з символів міста Суми, планується в наступному році. Один з проектів реставрації на своїй сторінці Facebook опублікував головний архітектор області Олег Кривцов.

Один з проектів реставрації на своїй сторінці Facebook опублікував головний архітектор області Олег Кривцов

«Той випадок, коли проект реставрації розробляє фахівець без архітектурної освіти. Втішає тільки те, що даний проект був знятий з розгляду у зв'язку з його повною невідповідністю вимогам ДБН », - написав він.

Над колірним рішенням проекту вже встигли пожартувати в соціальних мережах.

За словами архітектора, за справу взявся «спеціаліст», який не має ніякого розуміння про реставрацію пам'ятників архітектури.

«Автор поняття не має, що таке історичні дослідження і пошук проектів-аналогів даного конкретного історичного періоду. А коли на захист проекту з його вуст прозвучала пропозиція покрити покрівлю металочерепицею, я взагалі ледве зі стільця не впав », - прокоментував Олег Кривцов.

Нагадаємо, що зараз профільні чиновники займаються розробкою проектно-кошторисної документації. По завершенні проект передадуть на розгляд до координаційної ради. За прогнозами, проектна документація повинна бути повністю готова до кінця року.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online