Ісаєв запропонував РОЗПУСТИТИ Держдуму! ЗАКОННО! ..................



Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

5:18

Ісаєв запропонував РОЗПУСТИТИ Держдуму! ЗАКОННО! ..................


Запропоновано розпустити Державну Думу
15.10.2018
Микита Ісаєв, директор Інституту актуальною економіки, кандидат юридичних наук: "За моїми відчуттями, країна в середньостроковій перспективі рухається в бік політичної кризи, здатного поставити під загрозу і державний суверенітет.
3467
Встановлена ​​з 2004 року політична вертикаль, в усіх напрямках виконавчої, законодавчої, судової, федеральної, регіональної та місцевої влади, в ситуації економічної і соціальної кризи, вже не здатна ефективно утримуватися двома сьогоднішніми базовими балансують політичну систему інститутами: президентської і представницькою владою.
Деякі вже обговорюють перспективи виборів 2021 і 2024 років. Але я вважаю, що з нинішньої політичної конструкцією ми будемо здатні (саме лише здатні) дотягнути до цих електоральних циклів з виборів депутатів Державної думи Федеральних Зборів Росії і Президента Росії відповідно, лише з використанням силового варіанту утримання ситуації під деяким тимчасовим контролем. Запасу міцності у «стримувань і противаг» Конституції Росії 1993 року, перекладений на забезпечення функціонування сьогоднішньої політичної системи, недостатньо. Вона сиплеться.
Рейтинги довіри до влади катастрофічно знижуються, міжнародна ізоляція набуває реальних форм, бюджетна система тріщить по швах навіть при високій нафти, соціальна сфера провалюється, держкорпорації без бюджетних субсидій є банкрутами, напруга і протест в суспільстві зростає і виражається в провалі партій влади на регіональних виборах, а в деяких регіонах (Інгушетія) вже відкрито виражається вотум недовіри главі регіону.
Державна Дума Росії, як представницький орган влади, набрана в 2016 році з чотирьох протухлих вже до того моменту партій влади, на сьогодні не є органом, здатним приймати на себе політичну відповідальність і вести реальну дискусію з суспільством. Це показали бутафорські парламентські слухання щодо підвищення пенсійного віку, реновації в Москві та інше подібні «дискусії». Закони штампуються пачками без громадського обговорення, а засідають там сірі безликі чиновники, які не знайомі народу, і не здатні брати на себе удар сьогоднішнього дня.
А саме Державна Дума повинна бути головним органом представницької влади в країні. Саме вона повинна формувати і реалізовувати суспільний запит, і знімати напругу в суспільстві. Вона повинна нести відповідальність за те, що відбувається в країні і голос кожного депутата має бути обгрунтований і відповідальний.
Сьогодні ж єдиний, хто відповідає за що відбувається на наших очах розвал економічної, політичної і соціальної сфер, є Президент країни. Це останній інститут в нашій президентській республіці, що утримує довіру народу до влади. Але платить він зниженням довіри суспільства до глави держави. А цю роботу повинен виконувати парламент.
Вважаю за необхідне, щоб уникнути небезпечного і навіть кривавого сценарію розвитку кризи в Росії в майбутньому, внести зміни до Конституції і передбачити додаткові можливості розпуску Державної Думи і проведення дострокових виборів. Одним з ініціаторів розпуску, в тому числі, має стати Президент країни.
Проведення виборів має пройти по іншим принципам допуску, висвітлення кампанії і підрахунку голосів. Парламентська четвірка не повинна мати пріоритетного права на прохід в Державну Думу. До виборів повинні бути допущені партії, громадські інститути і громадяни, які мають реальну підтримку суспільства, без різних надуманих обмежень і нескінченного адміністративного тиску. Також парламенту доцільно повернути все де-факто його відірвані повноваження, сьогодні виконуються за вказівкою зверху.
Дату дострокових виборів доцільно встановити на грудень 2019 року ".



Оцініть матеріал:


Щиро вітаємо з ДРУЗЬЯМИ:


Матеріали публікуються на "НАШОЇ ПЛАНЕТУ" це інтернет огляд російських і зарубіжних засобів масової інформації по темі сайту. Всі статті та відео представлені для ознайомлення, аналізу та обговорення. Думка адміністрації сайту і Ваша думка, може частково або повністю не збігатися з думками авторів публікацій. Адміністрація не несе відповідальності за достовірність та зміст матеріалів, які додаються користувачами в стрічку новин.

Категорія: Суспільство | джерело: http: // відео | джерело: https://pugachevskoevremya.ru/predlozheno-raspustit-gosudarstvennuyu-dumu | Переглядів: 883 | додав: забава | | Теги: | Рейтинг: 4.5 / 34
В КОМЕНТАРЯХ неприпустимо КРИТИКА САЙТУ, АДМІНІСТРАТОРІВ, МОДЕРАТОРОВ і КОРИСТУВАЧІВ, ЯКІ ГОТУЮТЬ ДЛЯ ВАС НОВИНИ! ПОВАЖАЙТЕ чужу працю! Всього коментарів: 6

Порядок виведення коментарів:

І що, зграя цих злодюг погодиться на це? Ви ж їх не вибираєте! Це маячня! Імена "супер-пупер гідних" вам спускають зверху!
А як це робиться? Депутат повинен бути ПАРТІЙНИМИ. Він не може думати своєю головою, це строго заборонено! Красти, красти і ще раз красти! І покривати один одного.
Вступив в партію? Все, кради як і всі. Підсів на смачну жирну їжу - і все! Кінець. А кому підпорядковується партія, президенту? НІ ... Та й ІМ'Я ПРЕЗИДЕНТА спускається згори, НАЗНАЧАЮТ. Ось Єльцин "визначив наступника", які вибори ???
Бред написаний в статті. До тих пір поки є партії ( "колективний розум", як у архангелів, у них теж немає особистості, вони не думають своєю головою), нічого не зміниться.
Змінити ситуацію можуть тільки ОСОБИСТОСТІ, МАЮТЬ СОВІСТЬ І думати своєю головою.




По цій темі дивіться:

Завантаження ...



А як це робиться?
Вступив в партію?
А кому підпорядковується партія, президенту?
Ось Єльцин "визначив наступника", які вибори ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online