Прокуратура знайшла в Бердянському таборі «Оріон» безліч порушень

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прокуратура Бердянська розпочала перевірку оздоровчого табору «Оріон», в якому дітей містили в нелюдських умовах, повідомили в   прес-службі прокуратури Запорізької області Прокуратура Бердянська розпочала перевірку оздоровчого табору «Оріон», в якому дітей містили в нелюдських умовах, повідомили в прес-службі прокуратури Запорізької області.

Перевірка умов відпочинку дітей в оздоровчому таборі «Оріон», яку проводить Бердянська міжрайонна прокуратура, виявлені перші порушення закону в роботі закладу.

З прокуратури Волинської області в Бердянську міжрайонну прокуратуру була передана скарга батьків групи дітей - чорнобильців з Волинської області, які 1 липня приїхали в Бердянськ на оздоровлення. У ній батьки відзначили незадовільні умови проживання та оздоровлення своїх дітей.

У дитячий оздоровчий табір для проведення відповідної перевірки негайно виїхали співробітники прокуратури. До її проведення також залучені фахівці інших правоохоронних і контролюючих органів, зокрема, кримінальної міліції у справах дітей, санстанції і т.д.

Уже перші результати перевірки виявили ряд порушень санітарних норм в роботі дитячого оздоровчого центру «Оріон». Так, в кімнатах деяких корпусів розташовано по 9 дітей в одній кімнаті, тоді як згідно з нормами їх повинно бути не більше шести. Зараз прокуратура перевіряє відповідність реально існуючих побутових умов проживання маленьких відпочиваючих санітарним правилам і нормам.

Також виявлено ряд порушень в частині тендерних вимог.

Як повідомлялося раніше, дітей з Волинської області поселили в пансіонаті, де протікає дах, фактично немає туалету , Зате є діряві стіни. До того ж, діти скаржилися, що вони голодні.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online